Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Nisam dovoljno licemjeran da bih bojkotovo, pa vjerovatno necu nikad nikakve proizvode.
Samo voda, kisela voda i ponekad cockta. 
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Za svoje pare neka kupuje ko šta želi, ne može poštenije od toga. Ono što bi naši trgovački centri mogli i trebali uraditi u cilju zaštite domace proizvodnje je da podijele zone unutar svojih objekata pa fino kad krenem kupovati da ne moram gledati šta je domace a šta uvozno.
U suštini nije poenta ni u bojkotu koliko u tome koliko je on pogrešno usmjeren. Od ovih 'bojkota' se napravi obična antireklama u kojoj ispašta obična sirotinja tj. radnici tamo gdje se 'bojkotuje'.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- akisarajevo92
- Kontakt:
a jedno pakovanje Cedevite 75% je secer lolDamirT je napisao/la: ↑15 nov 2023, 17:22Ne znam stvarno ko pored "prave" Cole moze piti Bony Colu. Sky Cola odlicna, ovaj Bony zivi otrov (mada je i ona original Cola otrov, ali u odnosu na Bony je Cedevita).Surreal je napisao/la: ↑15 nov 2023, 16:33Ocm kako vam nije više smor pisati i generalizovati narod, ne znam zašto bi mene zanimalo da li moj komšija bojkotuje Bingo, da li će biti Coca Colu ili Bony Colu, zašto bi nekog to uopće zanimalo![]()
To isto sad napadaš nekog jer ne kupuje Lindt čokoladu, a tebi je ono baš pravo dobra. Zamarate se pravo nebitnim stvarima, svako ima pravo šta će kupovati, a šta ne. I ne, zbog par stotina ljudi neće ljudi početi dobijati otkaz i nećemo se vratiti u kameno doba, zamislite![]()
Don't believe the hype.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nijeakisarajevo92 je napisao/la: ↑15 nov 2023, 18:06a jedno pakovanje Cedevite 75% je secer lolDamirT je napisao/la: ↑15 nov 2023, 17:22Ne znam stvarno ko pored "prave" Cole moze piti Bony Colu. Sky Cola odlicna, ovaj Bony zivi otrov (mada je i ona original Cola otrov, ali u odnosu na Bony je Cedevita).Surreal je napisao/la: ↑15 nov 2023, 16:33Ocm kako vam nije više smor pisati i generalizovati narod, ne znam zašto bi mene zanimalo da li moj komšija bojkotuje Bingo, da li će biti Coca Colu ili Bony Colu, zašto bi nekog to uopće zanimalo![]()
To isto sad napadaš nekog jer ne kupuje Lindt čokoladu, a tebi je ono baš pravo dobra. Zamarate se pravo nebitnim stvarima, svako ima pravo šta će kupovati, a šta ne. I ne, zbog par stotina ljudi neće ljudi početi dobijati otkaz i nećemo se vratiti u kameno doba, zamislite![]()
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kod mene se par jarana naložilo na ove bojkote.
Reko i ja ću vam se pridružiti, ali nakon što izbrišete Viber i Messenger sa telefona.
Ne možeš kaže Viber i Messenger izbrisati, trebaju nam za posla, tamo nam je grupa za loptu, tamo je grupa za ostale stvari.
Licemjerno, jedno se može bojkotovati, drugo ne može...
Reko i ja ću vam se pridružiti, ali nakon što izbrišete Viber i Messenger sa telefona.
Ne možeš kaže Viber i Messenger izbrisati, trebaju nam za posla, tamo nam je grupa za loptu, tamo je grupa za ostale stvari.
Licemjerno, jedno se može bojkotovati, drugo ne može...
U skoli tražio da mu posudim olovku. Pa tražio da prepisuje od mene. Sad traži da glasam za njega. Pa dokle vise...
- feniksptica
- Kontakt:
Kae necu kolu i gruha fantu u kolika...nevjerovatno.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Bilo bi to tako jednostavno da isti ti hadalji ne koriste drustvene mreze za promociju tih gluposti, a mi ih koristimo da ih ismijavamoSurreal je napisao/la: ↑15 nov 2023, 16:33Ocm kako vam nije više smor pisati i generalizovati narod, ne znam zašto bi mene zanimalo da li moj komšija bojkotuje Bingo, da li će biti Coca Colu ili Bony Colu, zašto bi nekog to uopće zanimalo![]()
naprijed rejal
Facebook je ozbiljno leglo boomerskih gluposti.
- feniksptica
- Kontakt:
Ima l gdje kod nas kelly ketchup da se kupi..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- VensanKasel
- Kontakt:
Ima , na pijaci Hecco
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Imal gdje kod nas Schweppes Ginger Ale 
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Polimark hot ljuti je najjači mogući kečap na tržištu
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
nema u bosni imas heinz, podravku i mali milion srbijanskih derivata smeca kao i ostalih stvari sto smo nekada imali kao Hellman's majonezu sad imas thomy, zvijezdu i zvijezdine smecarske srbijasnke podbrendove
Ozbiljno?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Tačno, najviše srpskog jeftinog smeća na policama.
- feniksptica
- Kontakt:
Hvala ljudi na odgovorima al doslo je do zabune. Na cips sam mislio
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
feniksptica je napisao/la: ↑15 nov 2023, 19:22Hvala ljudi na odgovorima al doslo je do zabune. Na cips sam mislio
Trenutno korisnika/ca: sarajevskiMarlboro i 6 gostiju.