HŠK Zrinjski

Antipolitika3
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Antipolitika3 » 15 nov 2023, 14:58

Ima li kakvo priopcenje o "promasenim pojacanjima"?
Bavite se sportskom politikom koju ste uveliko zasrali ovo ljeto.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Jedini1905
Kontakt:

Post Postao/la Jedini1905 » 15 nov 2023, 15:07

S novim trenerom, nadam se i sportskog direktora

Sog94
Kontakt:

Post Postao/la Sog94 » 15 nov 2023, 15:44

Ante Č 😄

us1997
Kontakt:

Post Postao/la us1997 » 15 nov 2023, 15:58

Sog94 je napisao/la:
15 nov 2023, 15:44
Ante Č 😄
To nije moguće

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 15 nov 2023, 16:06

Sog94 je napisao/la:
Ante Č 😄
Nemoj se ni zezat,jedino ako Mamic ne ulazi sa kapitalom :kafa: Dosta je ovih nazovi pojacanja,plasirali se u grupnu fazu i roknuli skoro 10 mil.KM sto od nagrada,sezonskih i karata a zadnju utakmicu i jos neke gledam na terenu Canađiju,Ramica,Maglicu,Bradarica igrace koji realno pripadaju Croatia Zmijavci a kad dodje europa gledam virtouze Misica i Hrvanovica koji su valjda dosli da igraju samo europu jer su ekstra kvalitet.Sreca pa Sulenta od 15 igraca pogodio sa Radicem jer da Senic igra ili Barisic primali bi po tri gola prosjek na utakmici kao sto je bilo dok Radic nije zauzeo mjesto stopera.
Stanic i Balic imaju nenormalne ugovore u rangu Bilbije a doprinos momcadi veci daje cistacica na tribinama.Ne mogu jos uvijek vjerovat kakve su sve polovnjake Rendulicu doveli i ocekuju nekakve rezultate kao zadnje dvije godine,kako da ne.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Sog94
Kontakt:

Post Postao/la Sog94 » 15 nov 2023, 16:22

Antipolitika3 je napisao/la:
15 nov 2023, 16:06
Sog94 je napisao/la:
Ante Č 😄
Nemoj se ni zezat,jedino ako Mamic ne ulazi sa kapitalom :kafa: Dosta je ovih nazovi pojacanja,plasirali se u grupnu fazu i roknuli skoro 10 mil.KM sto od nagrada,sezonskih i karata a zadnju utakmicu i jos neke gledam na terenu Canađiju,Ramica,Maglicu,Bradarica igrace koji realno pripadaju Croatia Zmijavci a kad dodje europa gledam virtouze Misica i Hrvanovica koji su valjda dosli da igraju samo europu jer su ekstra kvalitet.Sreca pa Sulenta od 15 igraca pogodio sa Radicem jer da Senic igra ili Barisic primali bi po tri gola prosjek na utakmici kao sto je bilo dok Radic nije zauzeo mjesto stopera.
Stanic i Balic imaju nenormalne ugovore u rangu Bilbije a doprinos momcadi veci daje cistacica na tribinama.Ne mogu jos uvijek vjerovat kakve su sve polovnjake Rendulicu doveli i ocekuju nekakve rezultate kao zadnje dvije godine,kako da ne.
Pogodio s Radicem zato je se trener uspio zakacit sa njim 😄😁
Balica ne zelim komentitati jer realno nije dobio ni šansu

Jedini1905
Kontakt:

Post Postao/la Jedini1905 » 15 nov 2023, 17:01

Ante C po meni extra izbor u jednu ruku mi je ne zamislivo da on dodje al nadam se trener s ogromnim iskustvom i s kojim je Hrvatska igrala po meni mnogo bolji i ljepsi nogomet nego s Dalicem samo sto nije imao srece, dolaskom i njim sam rekao nadam se i dolaskom sportskog direktora i da ce ovaj znat vodit konce nemoze igrac ne igrat ni 5 minuta u domacen prvenstvu i ocekivat da odigra fantasticno europu kao sgo je slucaj s Hrvanovicem, Batarelo odigra sjajno protiv laska covijek se izgubio, Prskalo protiv tuzle ofigra fantasticno protiv pijacara ga nigdje i X ne logicnosti sto je bilo a to je sve na kraju bio odnos igraca i trenera koji je bio 0..... Koji god trener da dodje imat ce pune ruke posla da ima kvalitete ima samo sto mora to poslozit a imat ce i dosta vremena !

supervizor
Kontakt:

Post Postao/la supervizor » 15 nov 2023, 17:45

Ma i da dođe a neće vodio bi nas preko k**ca
Uzeo bi nam i ovo što nam je ostalo
Nama jedino treba dolazit u obzir neko perspektivan kojem ćemo bit prilika za nešto više u karijeri.

Marko1905
Kontakt:

Post Postao/la Marko1905 » 15 nov 2023, 18:17

Treba biti realan svi mi vidimo drugačije pojedine igrace i igru.Nekome je Kiš Messi ali Kiš skoro da ne igra ništa u obrani ,jednima Senić mora igrati više a po drugima poslije utakmice u Vrapcicima treba ga protjerati iz grada ,Jakov je donedavno stoper u rangu Bonucija ali sad je kriv za sve primljene golove sezone.Kruno je jednu utakmicu izvrstan stručnjak a danas mora biti smijenjen pod hitno.I tako za svakog igrača …
Neki su izračunali da je Zrinja zaradio 10 miliona nečega a da nisu potrošili ni marke (valjda neko drugi plaća putovanja ,place,kazne i ostale troškove)i da za te pare treba kupiti Baturinu iz Dinama i Livaju iz Hajduka a to sto nijedan stvarno dobar igrač u formi ne želi doći u BiH to nije bitno .Hajde dajte nabrojite dva igraca koja će biti stvarno pojačanje Zrinjskom a da žele doći u Zrinju.
Skela na stajanju je stavljena za veliki baner a to sto je neko izvalio da je tu zbog rušenja stajanja je glupost da nemoze biti veća jer šta ce ti skela da nešto srušiš.Istina Lasić je najavio tribinu prije pola godine ali on je najavio i auto put do Mostara do kraja 2023 pa gdje je?
Kiks protiv Posusja i sramotna igra protiv Veleza su jedine realne zamjerke za mene u ovih 26 utakmica .Pazite 26 utakmica ,preko 30 000 km predanih u Europi bez domaćih putovanja.Real gubi od Atletika 3-0 ,protiv Valjekana spašavaju bod u 90 min i Sevilla im uzima bodove a vrijede milijardu eura.I tko smjenjuje trenera !?
Ako ćemo biti seljački klub i mjenjati trenere ko čarape i šta onda ?Nece doći nikakav čarobnjak ,roster je kakav jeste ,može biti bolji ali sada samo iz razloga jer se za Zrinju čulo u regiji i malo ce biti na zimu lakše dovesti nekog igraca ali i dalje igrače niže srednje kvalitete.
Nadam se da će se ekipa skupiti i opet napraviti seriju a na proljeće ponoviti dominaciju sa par spremnih ovih osporavanih i novih “extra” pojačanja .
Volim Mostar pa makar i vaki

Jedini1905
Kontakt:

Post Postao/la Jedini1905 » 15 nov 2023, 18:39

Marko1905 je napisao/la:
15 nov 2023, 18:17
Treba biti realan svi mi vidimo drugačije pojedine igrace i igru.Nekome je Kiš Messi ali Kiš skoro da ne igra ništa u obrani ,jednima Senić mora igrati više a po drugima poslije utakmice u Vrapcicima treba ga protjerati iz grada ,Jakov je donedavno stoper u rangu Bonucija ali sad je kriv za sve primljene golove sezone.Kruno je jednu utakmicu izvrstan stručnjak a danas mora biti smijenjen pod hitno.I tako za svakog igrača …
Neki su izračunali da je Zrinja zaradio 10 miliona nečega a da nisu potrošili ni marke (valjda neko drugi plaća putovanja ,place,kazne i ostale troškove)i da za te pare treba kupiti Baturinu iz Dinama i Livaju iz Hajduka a to sto nijedan stvarno dobar igrač u formi ne želi doći u BiH to nije bitno .Hajde dajte nabrojite dva igraca koja će biti stvarno pojačanje Zrinjskom a da žele doći u Zrinju.
Skela na stajanju je stavljena za veliki baner a to sto je neko izvalio da je tu zbog rušenja stajanja je glupost da nemoze biti veća jer šta ce ti skela da nešto srušiš.Istina Lasić je najavio tribinu prije pola godine ali on je najavio i auto put do Mostara do kraja 2023 pa gdje je?
Kiks protiv Posusja i sramotna igra protiv Veleza su jedine realne zamjerke za mene u ovih 26 utakmica .Pazite 26 utakmica ,preko 30 000 km predanih u Europi bez domaćih putovanja.Real gubi od Atletika 3-0 ,protiv Valjekana spašavaju bod u 90 min i Sevilla im uzima bodove a vrijede milijardu eura.I tko smjenjuje trenera !?
Ako ćemo biti seljački klub i mjenjati trenere ko čarape i šta onda ?Nece doći nikakav čarobnjak ,roster je kakav jeste ,može biti bolji ali sada samo iz razloga jer se za Zrinju čulo u regiji i malo ce biti na zimu lakše dovesti nekog igraca ali i dalje igrače niže srednje kvalitete.
Nadam se da će se ekipa skupiti i opet napraviti seriju a na proljeće ponoviti dominaciju sa par spremnih ovih osporavanih i novih “extra” pojačanja .
Vecinom se slazem sto si napisao, ali to s realom i trenerom, moze se potrefit los period 2 3 kola los rezultat i nastavis, ali kad izgubis svlacionicu to ti je kraj trenera nista se tu neda onda spasit...

zrinjamo
Kontakt:

Post Postao/la zrinjamo » 15 nov 2023, 18:54

Antipolitika3 je napisao/la:
15 nov 2023, 16:06
Sog94 je napisao/la:
Ante Č 😄
Doveli su igrače Renduliću sa kojima je osvojio dvostruku krunu lani. Ispa da se Rendulić ništa nije pitao u ovom prelaznom roku, a nije tako. On je jednostavno tvrdoglav i ne voli rotirati puno. Troši Ćanađiju i Ćužu, evo Ćužu, možda ga i dočekamo, jer znamo šta može, ali ovog ćelu? Ivančić bolji od svih, ne igra, Kiša drka, mislim da Marin i Stanić nisu za nas, ali nisu dobili šansu u kontinuitetu.
A tri Krunina bisera, Balić protiv Alkmara, Ramić protiv Linza i Maglica prekjučer su za anala.
Hrvanović igra KL, a u prvenstvu samo protiv Igmana počeo.
U odnosu na prošlu godinu nemamo samo Sučića i Ilinkovića, a imamo kakvih takvih 10 novih igrača, od kojih bi se nešto dalo složiti.
Kruno mi je bio drag dok nije počeo o trostrukim premijama, janjcima, doručcima, umoru. Ne bi se avionom vozio da nije u Zrinju došao. Ako u dvostrukoj kruni i plasmanu u KL ima njegovog, a ima, ima brate i u većinom lošim igrama ove sezone. Imam dojam da ne drži svlačionicu.

DTzmu30
Kontakt:

Post Postao/la DTzmu30 » 15 nov 2023, 21:38

Ova nagađanja sa Antom Čačićem zasad ostaju samo nagađanja.
Sutra trening imaju igrači koji su imali manju minutažu, u petak svi ostali.
Stožer na čelu sa Rendulićem još uvijek ima povjerenje uprave. Do kada, vidjet ćemo!
Uskoro se provjetrava svlačionica sa nezadovoljnim igračima.
Zasad je dogovoren dolazak Edwina Odinake, vrlo blizu završetka transfera su i dva igrača zaštićenog U21 godišta.
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 15 nov 2023, 21:43

DTzmu30 je napisao/la:
15 nov 2023, 21:38
Ova nagađanja sa Antom Čačićem zasad ostaju samo nagađanja.
Sutra trening imaju igrači koji su imali manju minutažu, u petak svi ostali.
Stožer na čelu sa Rendulićem još uvijek ima povjerenje uprave. Do kada, vidjet ćemo!
Uskoro se provjetrava svlačionica sa nezadovoljnim igračima.
Zasad je dogovoren dolazak Edwina Odinake, vrlo blizu završetka transfera su i dva igrača zaštićenog U21 godišta.
Zna li se tko je nezadovoljan sem Kozulja i Solde? :urnebes:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 15 nov 2023, 21:48

Ne znam ko je nezadovoljan, al nadam se da ekipu napusta bar 7-8 igraca, od toga i par prvotimaca

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 15 nov 2023, 22:20

Što se tiče očajno odrađenog prijelaznog roka, nije mi jasno zašto se ljetos gomilalo toliko veznih igrača, a zanemarila se zahtjevna pozicija bekova. Jadni Čorluka mora igrati neprestano, iscrpljen je više do nemilosti. Tičinović kao krilo nekad uskoči na beka, ali je nažalost sklon ozlijedama. Memija kao dešnjak mora na lijevu stranu, pošto su Marin i trenutno posuđeni, skupi Ismajlgeci, srednja žalost na tom mjestu. Da gledamo europskog Zrinju i u 2024. godini, trebali bi se na zimu dobro resetirati, za pohod na treću titulu u nizu.
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

SokolPravde

Post Postao/la SokolPravde » 16 nov 2023, 12:26

tutankamon1905 je napisao/la:
15 nov 2023, 21:48
Ne znam ko je nezadovoljan, al nadam se da ekipu napusta bar 7-8 igraca, od toga i par prvotimaca
Meni je samo krivo sto smo mi tolike pare projebali na te invalide od igrača i to u povijesnoj sezoni kad smo mogli dio tih sredstava bačenih u vjetar uložiti u infrastrukturu i igrače (scouting). Nama nitko ne garantira igranje Europe iduće godine . Žalosno i sto nitko neće snositi posljedice te neodgovornosti .Razbacuju se nekim priopćenjima i floskulama a ni riječi o igri i važnim stvarima pa i o tome zašto Kožulj nije s nama. Bave se nebitnim stvarima i jeftinom demagogijom .Debeli Denis najavljuje nove tribine prije pola godine i onaj **** isto neke "strateške planove" od toga jedno veliko ništa.

Sog94
Kontakt:

Post Postao/la Sog94 » 16 nov 2023, 15:22

SokolPravde je napisao/la:
16 nov 2023, 12:26
Meni je samo krivo sto smo mi tolike pare projebali na te invalide od igrača i to u povijesnoj sezoni kad smo mogli dio tih sredstava bačenih u vjetar uložiti u infrastrukturu i igrače (scouting). Nama nitko ne garantira igranje Europe iduće godine . Žalosno i sto nitko neće snositi posljedice te neodgovornosti .Razbacuju se nekim priopćenjima i floskulama a ni riječi o igri i važnim stvarima pa i o tome zašto Kožulj nije s nama. Bave se nebitnim stvarima i jeftinom demagogijom .Debeli Denis najavljuje nove tribine prije pola godine i onaj **** isto neke "strateške planove" od toga jedno veliko ništa.
Uskoro ce se raspisati tender za rušenje stajanja, pitanje dana. Tako da je ocekivati radove odmah iza NG

SokolPravde

Post Postao/la SokolPravde » 16 nov 2023, 19:35

Sog94 je napisao/la:
16 nov 2023, 15:22
Uskoro ce se raspisati tender za rušenje stajanja, pitanje dana. Tako da je ocekivati radove odmah iza NG
Daj Bože ja te molim Bože moj dragi 🙏

Marko1905
Kontakt:

Post Postao/la Marko1905 » 16 nov 2023, 21:01

Sog94 je napisao/la:
16 nov 2023, 15:22
Daj Bože ,gradnja tribine bi bila u rangu dovođenja Andreja Kramarica 😂😂😂
Volim Mostar pa makar i vaki

zrinjamo
Kontakt:

Post Postao/la zrinjamo » 16 nov 2023, 22:31

Nije mi jasno kako se Nemanji da da ga ovako omalovažavaju i muče. Prvo ga ne pozivaju, pa ga sada redovito zovu i u ovako raspalom sastavu ne dobija priliku. Evo debitirao je, vjerovatno čeka prvi gol, ali ga očito neće dočekati. Samo nam ga vrate izmrcvarenog i nezadovoljnog.
A za tribinu se nadam da je Ante neće graditi, sa terenom se pokazao. I ja imam informaciju da brzo ide natječaj.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: laszlo, NeSamSafetee, Suki46 i 36 gostiju.