988 do večerašnje tekme,3000 poena u euroligi je do sad postiglo 15-16 igrača
Euroleague 2023/2024
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Euroleague 2023/2024
-
Amirutah1988
- Kontakt:
PAO konačno da pokaže djelic onoga što mogu .
Grigonis,Balcherowski i Vildoza vrlo dobri.
Još jednom se pokazao odličan potez uprave kada su vratili Mitogloua.
Balcherowskog trebaju mnogo vise koristiti ispod koša.
Sloukas se ne ponaša kao vođa ekipe,trebao bi mnogo više da oma uticaju za zelene.
Nunn se još adaptira,samo da smanji šuteve za tri poena.
PAO igra 3 vezane utakmice u OAK-i , i sa pobjedama može da se ukljuci u borbu da bude u top6
Grigonis,Balcherowski i Vildoza vrlo dobri.
Još jednom se pokazao odličan potez uprave kada su vratili Mitogloua.
Balcherowskog trebaju mnogo vise koristiti ispod koša.
Sloukas se ne ponaša kao vođa ekipe,trebao bi mnogo više da oma uticaju za zelene.
Nunn se još adaptira,samo da smanji šuteve za tri poena.
PAO igra 3 vezane utakmice u OAK-i , i sa pobjedama može da se ukljuci u borbu da bude u top6
Larkin donio Efesu pobjedu protiv Monaca
- VensanKasel
- Kontakt:
Zvezda jede Fenera odbrambeno , odavno nisam vidio da je protivnik toliko nemoćan , svaka čast Sferopulosu .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Lundberg
Bologna
Bologna
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Mozda bi trebali Šahbaza kancer nabiti nogom u dupe.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Real i dalje neporažen,a Valencia je bila baš blizu
- VensanKasel
- Kontakt:
Nije to tako jednostavno , ako ga otjeraš trebaš ga i platiti .
80% hale u Minhenu Grobari. 
- Felixians4
- Kontakt:
Tako je bilo i na pripremnoj u ljeto, u februraru( je Tricnheri predvodio Bayern i bit će vazda. Nije više ni impresivno pošto je standard.
Duško Ivanović lakoćom opet trgnuo i Baskoniju. U Endesi se traže. Odlični izbori njega i Pozzecca namjesto brata Parkera za Asvel.
Djeluje mi da je ovaj put još veća brojka Grobara.
Istina pokazuju i Bavarci da su gospoda, jbt pustiš da ti gost ima domaći teren.
Istina pokazuju i Bavarci da su gospoda, jbt pustiš da ti gost ima domaći teren.
Žalgiris ispustio pobjedu protiv Pantahinaikosa
- VensanKasel
- Kontakt:
Željkov poraz , fascinantno koliko vjeruje Anđušiću a pogotovo Jaramazu ... Caboclo zvijer , ali džaba kada ostali igraju qrčevu odbranu . Već nekoliko puta Željko ove sezone dopušta da protivnik prelako pravi veliku razliku , i onda bude kasno ...
Apsolutno Željkov poraz. Ako bude pameti Anđušića će klupirati, a Ledeju reći da je dosta šetanja.
- Felixians4
- Kontakt:
Koji Anđušić crni? Lik jedna od svjetlijih točaka dosad u sezoni, ali eto, popularno je srati po njemu jer ste to pročitali od mnogih pa da se pridružite. Da ispadne iz rotacije, neće biti problem, on je tu da uskoči i ispali 4-5 trojki pa ukolik ga ide, x faktor, ako ne, nećeš zbog nj izgubiti. Nedostaje kapetan, Zvezdin prebjeg Punter u vanjskoj liniji mada je blijedo krenuo.
Problemi su nedostatak PG, Lessorta odmjenjuju sad sve različiti profili od Kaminskog do novopridošlog Cabocla koji se udomaćio van NBA plus domaći Smailagić i Vukčević, Koprivica, sve NBA prospekti koji ne napreduju željenim tokom.
Exum-Dozier isto nije lako da ga ovaj nadomjesti. Size je tu, odlična struka je tu, navijači premoćni, no konkurencija u EL je veoma široka
Problemi su nedostatak PG, Lessorta odmjenjuju sad sve različiti profili od Kaminskog do novopridošlog Cabocla koji se udomaćio van NBA plus domaći Smailagić i Vukčević, Koprivica, sve NBA prospekti koji ne napreduju željenim tokom.
Exum-Dozier isto nije lako da ga ovaj nadomjesti. Size je tu, odlična struka je tu, navijači premoćni, no konkurencija u EL je veoma široka
- VensanKasel
- Kontakt:
Anđušić je svijetla tačka jedino kada pogađa , jer ništa drugo nema , niti asistira , niti skače , a u odbrani dobar propuh plus fizika mu je za qrac , ne znam jesam li ga ikad vidio da je zakucao ...Felixians4 je napisao/la: ↑15 nov 2023, 23:00Koji Anđušić crni? Lik jedna od svjetlijih točaka dosad u sezoni, ali eto, popularno je srati po njemu jer ste to pročitali od mnogih pa da se pridružite. Da ispadne iz rotacije, neće biti problem, on je tu da uskoči i ispali 4-5 trojki pa ukolik ga ide, x faktor, ako ne, nećeš zbog nj izgubiti. Nedostaje kapetan, Zvezdin prebjeg Punter u vanjskoj liniji mada je blijedo krenuo.
Pratim svaku utakmicu , bio sam košarkaš ne treba mi mišljenje drugih da bih pisao o nekome , čuj udružio se ...
- Felixians4
- Kontakt:
pa to je poanta, dojučer mu je učinak bio jako dobar i zato je igrao više minuta od očekivano, tijesnim porazima kod olya i baskonije pogađao i relativno dugo bio na terenu kao i nekidan s fenerom. sinoć manje od 10 minuta, 0/4 za 3. Najmanji problem je takav tip igrača kakvog ima gotovo svatko. Ispušni ventil, drugo je kad mu daš preveliku kreaciju. Pa da, takav tip igrača trojkaša je upravo to, glupost je njeg isticati, još kad je bio u dobroj formi, samo onda se mudro šutjelo i nije ga se hvalilo.VensanKasel je napisao/la: ↑16 nov 2023, 00:10Anđušić je svijetla tačka jedino kada pogađa , jer ništa drugo nema , niti asistira , niti skače , a u odbrani dobar propuh plus fizika mu je za qrac , ne znam jesam li ga ikad vidio da je zakucao ...Felixians4 je napisao/la: ↑15 nov 2023, 23:00Koji Anđušić crni? Lik jedna od svjetlijih točaka dosad u sezoni, ali eto, popularno je srati po njemu jer ste to pročitali od mnogih pa da se pridružite. Da ispadne iz rotacije, neće biti problem, on je tu da uskoči i ispali 4-5 trojki pa ukolik ga ide, x faktor, ako ne, nećeš zbog nj izgubiti. Nedostaje kapetan, Zvezdin prebjeg Punter u vanjskoj liniji mada je blijedo krenuo.
Pratim svaku utakmicu , bio sam košarkaš ne treba mi mišljenje drugih da bih pisao o nekome , čuj udružio se ...
O, da, takva je praksa ljudska stalno. Jednoumlje jer se u biti ljude ne zanima i nemaju vremena ozbiljno zalaziti u analize pa onda tako nađu nekog pedra i udaraju po njemu kad treba(nekad) i ne treba(uglavnom).
Kod Partizana problemi su ozljeda, slaba forma, zamor pojedinaca glavnih te da se ne može Exumov i Lessortov doprinos tek tako ako ikako odmijeniti kolikogod dobri bili dovedeni amerikanci i Bruno tek pridošli. To i očekivanja da je sve sem opet žestokog napada na F4 podbačaj, no valjda su zato najveći klubovi najveći.
Gdje je Derrick Williams?
- VensanKasel
- Kontakt:
- Felixians4
- Kontakt:
Real Madrid rastura poput Atamanovog Efesa kad bi se zalaufali u sezoni 19/20 do korona prekida pa u drugoj polusezoni 20/21.
Nakon pauze opet dva tjedna s duplim programom, a oni su tu na 4 gostovanja i to kod Maccabija(ne u Tel Avivu), Fenera, Panate i Olya. Bio bi red da ih netko svlada.
Nakon pauze opet dva tjedna s duplim programom, a oni su tu na 4 gostovanja i to kod Maccabija(ne u Tel Avivu), Fenera, Panate i Olya. Bio bi red da ih netko svlada.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.