Svi smo takvi.

Ne lazi da ne gledas makar kad Nemanjic udje
Ne bih se bas slozio, ako uzmemo u obzir da vrlo brzo:tutankamon1905 je napisao/la: ↑15 nov 2023, 16:31Svaka ekipa treba imat jednog takvog. Igraca kojeg niko ne voli osim vlastitih navijaca. Takvi te izvade nekad iz neizlazne situacije. Istina da se desi i ovakav raspad sistema nekad, al jbg.opalaopala je napisao/la: ↑15 nov 2023, 16:07Moram stvarno izraziti veliku zahvalnost Medjugorcima sto su vise ponudili para igračima tipa Senić i Maglica. Ne daj Boze da njih moramo gledat u nas. Imal Bilbije jel se smirio jel na lex.u ? Kako Jakov ovo podnosi njima dvojici je najgore da se ne lažemo. Stvarno čast ima finih i normalnih igrača tipa Ćorluka, lik je gospodin na terenu, odmjeren maksimalno bez ispada ikakvih za razliku od ova dva Indijanca.
Takav je meni recimo Rahmanovic iz Sarajeva bio..Bekric dok nije preso u Zrinjski, ne znam sta mu se tad desilo, Vranjes iz Borca..
Ne bih rekao da cemo se gonit. Moja procjena je da cete na iducu pobjedu protiv Zrinjskog cekat opet jedno 6 utakmica. Mozda se i varam, vidjecemonekoIzMostara je napisao/la: ↑15 nov 2023, 16:11Utkmica zavrsila prije skoro 48 sati, ispisano preko 30 stranica i jos uvijek ne nazire se kraj
A ove majorizirane smo mlatnuli nikad postenije i nikad lakse, gonicemo se jos![]()
![]()
Prije sam imao bolji želudac, s godinama se sve spi.zdi. Reprezentaciji BiH kao takvoj od mene sve najbolje svakako.
Od vas se nema sta uzeti
Imaš sreće pa nisi batine dobioAVNOJ je napisao/la: ↑15 nov 2023, 20:55Moram ovde napisat majke mi....
Danas na pauzi onako odem na kafu listam čitam forum bezveze valanate gluposti kao inače kako.mi konobar donosi kafu skontam ga da mi je zrakno na tel al ništa ne govori kad nakon par minuta reče jel to čitas forum na sport.ba...ma ja.reko onako pišu ljudi svasta pa se nekad sminem kaže frajer ma i ja ponekad i nesto napišem. I tu završi priča. Krenem da platim kad on a koji si ti nick na forumu a ja ne znam.sta mi bi...reko VIRTUAL.![]()
![]()
sjeba se frajko tacna mu ispade.
![]()
![]()
![]()
Nisi bio na utakmici prekjuče? UZM su umalo kamermana pogodili bakljom, uletila mu pod stalak, moguće oštetila i opremu.MostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑15 nov 2023, 10:38U finalu kupa vaši ubacili 15ak stolica u teren i ozljedili kamermana Arene sport i dva člana stručnog stožera Zrinjskog (gađanje bakljama i pirotehnikom igrača Zrinjskog u istom tom finalu kod proslave gola i kod proslave nakon kraja utakmice nisam spomenuo), a naši ubacili 0 stolica u teren.Alminjo99 je napisao/la: ↑15 nov 2023, 10:36U finalu kupa vaši su unistili 73 stolice, dok su naši 52 koliko se sjecam.MostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑15 nov 2023, 10:33Maksimalna predviđena kazna, nego šta... Ne mogu pojedinci drukčije naučiti da je 2023. godina i da svoje komplekse i frustracije liječe na druge načine. Lom stolica na finalu kupa i ubacivanje istih u teren, redovno bacanje baklji pod BB na zapadnu tribinu koja je puna i djece i starijih osoba, paljenje tribine, bacanje kamenja sa gornje tribine i sad sve ovo u Vrapčićima.
Ne smijem ni pomisliti sta bi bilo da je konobar eventualno devedesetka.AVNOJ je napisao/la: ↑15 nov 2023, 20:55Moram ovde napisat majke mi....
Danas na pauzi onako odem na kafu listam čitam forum bezveze valanate gluposti kao inače kako.mi konobar donosi kafu skontam ga da mi je zrakno na tel al ništa ne govori kad nakon par minuta reče jel to čitas forum na sport.ba...ma ja.reko onako pišu ljudi svasta pa se nekad sminem kaže frajer ma i ja ponekad i nesto napišem. I tu završi priča. Krenem da platim kad on a koji si ti nick na forumu a ja ne znam.sta mi bi...reko VIRTUAL.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Idi ba sutra odmah kod covjeka, reci mu da si se z.ajebavao, covjece ,uhapsice te sledeci put kad navratis...AVNOJ je napisao/la: ↑15 nov 2023, 20:55Moram ovde napisat majke mi....
![]()
![]()
![]()
![]()
Meščini strog ovaj nastavnik druže Nodi.
Joj dobro si...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.