Ne znam što ti smeta Sarajevo.
Sarajevo je metropola,bosanski Istanbul.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ne znam što ti smeta Sarajevo.
Ova repka je prikaz realnog stanja, a to je da mi ni u čemu nemamo plan. Da imamo, rodili bi do sada jednog novog Rahimića, samo da trči za ove invalide u veznom redu. Ne treba biti prekaljeni tehničar, samo pluća ko u konja... Osnovne stvari...
Ma daj Boze da se ista desi. Kao da bi oni radili ovo sve da ima neko ko ce ih zaustaviti. Ali posto nema nazalost, nisu budale da prestaju sa ovim yebavanjem drzaveinvincible1921 je napisao/la: ↑16 nov 2023, 21:51Ja ne vjerujem o cemu ljudi pisu
Haj ova prepucavanja inekaku, al ovi sto pricaju ko da je sve uredu samo eto teren lose![]()
![]()
Desice vam se kao Bugarima bando cetnicka, nicija nije do zore
Ma Kruinc kao kapiten je najmanji problem ovdje. Najmanji.
Ma stoji to da nije neki trener i da u nekim normalnim okolnostima nije trebao ni posati nas selektor jer nema nikakvih uspjeha prije nas, ali nije ni do njega sve, jbg Kovacevicu pobjegne igrac da lakse ne moze, Amir laktom udara igraca, i takve i slicne greske se ponavljaju iz utakmice u utakmicu, samo se akteri mjenjaju. Krunicu i trojici iz napadaca ne treba trener da bi napravili visak u igri 1:1 ili nesto kreirali protvi prosjecne ili ispod prosjecne reprezentacije. Ove kvalifikacije govore o nasem (ne)kvalitetu.scholsey je napisao/la: ↑16 nov 2023, 21:43Nemoj me drug Boga ti. 'ta ga imam analizirati, pojeo ga Luxemburg u svim jbnim segmentima. Nije sad ni da su ovi naši puleni toliki invalidi.nastrojeni21 je napisao/la: ↑16 nov 2023, 21:34Sta je tacno Savo pogrijesio u postavci igre, formaciji, izboru igraca ili bilo cemu na sta je mogao utjecati? Osim sto je Basic trebao biti barem na klupi, ako ne i u prvih 11.
Al nejse.. eto, analizirajte, furajte, branite, radite šta hoćete.
Po mom mišljenju, on nikad nije imao, nema i neće imati veze o trenerskom poslu.
Savo je pek'o zanat u Partizanu, pa su ga nogirali vrlo brzo.Brazzzoo123 je napisao/la: ↑16 nov 2023, 21:47Los, losije, mi... Ovde ni jedan trener ne moze nista, do Peteva, mi nemamo ekipe koja funkcionise, vec skup luzera. Luksemburg i fizicki i trkacki jaci i imaju ekipu za respekt.
Jbg Savo pece zanat na nama, treba vratiti Peteva pa od nule.
Kako smo prošli u prvoj utakmici protiv Luksemburga, kada je kapiten igrao ??
Jerusalim?Spahic98 je napisao/la: ↑16 nov 2023, 21:52Ne znam što ti smeta Sarajevo.
Sarajevo je metropola,bosanski Istanbul.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.