Luksemburg-BiH/BiH-Slovačka (16.novembar/19.novembar)
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- Centre forward
- Kontakt:
Re: Luksemburg-BiH/BiH-Slovačka (16.novembar/19.novembar)
Ona njihova desetka ko Mbape za naše tetke.
Koga ono izbaci kod četvrtog gola, mene stid.
Koga ono izbaci kod četvrtog gola, mene stid.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Bgm evo Dogan dade keca Savi, preko nekih stvari se ne može...
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Hahahahahaha ovih teletabisa u studiju ja ne vjerujem
- Hasanaginica
- Kontakt:
Kakvo bušenje. Bravo LUX!!!!!!!! 
Što se bjeli u gori zelenoj? Al' su snjezi, al' su labudovi?
u pravu je Dzelo, Mujagic nije donio intenzitet trke na neprirodnoj poziciji:-)
zato nam je zabio gol guzom sa svoje pozicije:-)
a Dogan je u pravu, konji bi bolje igrali:-)
zato nam je zabio gol guzom sa svoje pozicije:-)
a Dogan je u pravu, konji bi bolje igrali:-)
Slažem se! Što je najgore, više se ne nerviram, potpuno mi je svejedno kako ćemo odigrati taj baraž! Kult reprezentacije je potpuno uništen!tuzlak1987 je napisao/la: ↑16 nov 2023, 23:03Bilo je to i prije samo sada Osimov kruzni sistem dosao do Srbina.
Prije se nije primjecivalo jer je Ciro napravio tim za buducnost pa niko nije obracao paznju jer su dobro igrali.
htjedoh napisati da smo dotakli dno… ali nije istina. dotakli smo ga u zenici ali još ležimo na njemu
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Doganu dati reprezentaciju da vidimo strucnjaka. Cuj nije problem trcanje. 
Celik!3,2,2.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Ima jos prizemlje i suteren, jos nismo dotakli dno
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
- invincible1921
- Kontakt:
Ljudi ovdje govore lose za sda balije, a sve da ne bi ko sta lose reko o cetniku vicu...brane ga zivotomgalia95 je napisao/la: ↑16 nov 2023, 23:06Slažem se! Što je najgore, više se ne nerviram, potpuno mi je svejedno kako ćemo odigrati taj baraž! Kult reprezentacije je potpuno uništen!tuzlak1987 je napisao/la: ↑16 nov 2023, 23:03Bilo je to i prije samo sada Osimov kruzni sistem dosao do Srbina.
Prije se nije primjecivalo jer je Ciro napravio tim za buducnost pa niko nije obracao paznju jer su dobro igrali.
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 16 nov 2023, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
evo kaze renato da nisu ispostovali dogovor da igraju cvrsto na sredini....hayvan trazio cvrstinu na sredini sa ona tri duha-teletabisa:-)
jel ovo virtualno gofno i nocas brani Savu:-)
kao sad ce on u ove 2 probne tekme sve skontati i izvesti brazil u martu haha
jel ovo virtualno gofno i nocas brani Savu:-)
kao sad ce on u ove 2 probne tekme sve skontati i izvesti brazil u martu haha
Rečenica koja treba ući u historijske ,u anale BH fudbala je od Dogana. "NE ZNAJU GDJE GONE".. sve rečeno..
Zadnja izmjena: aqarius, dana/u 16 nov 2023, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
- Beduin
- Kontakt:
Ako je planirao u dvije utakmice dati razlicitim igracima veliku minutazu pa onda napraviti konacan, objektivan rez, onda mu halalim. Ali ako ce i u narednoj utakmici zavaluti 3-4 igraca na neprirodne pozicije, e onda bolje da pdkah veceras dobije otkaz.
Kovacevic i Gojko stoperi, Amir i Cimi zajedno u vezi, Krunic na 10ci, Demirovic neko desno krilo, Mujakic lijevi bek, pa to su prikaze. Ama bas nista nije miglo finkcionisati u ovakvom obliku, to svako ko iole prati fudbal zna i znao je veceras u startu da nece ici.
Hamulic, koliko god svi lose odigrali, je ipak nesto pokusavao makar soliranjem jer nije ni imao podrsku sredine. Dva puta odlican skok i udarac glavom, za veceras cak i solidno.
Tabakovic odlican u skok igra i igradjenju te spustanju lopte.
Mi nislo mogli3 j3bena pasa na sredini odigrati, 3 pasa. Ovo je nesto najnemocnije sto sam gledao.
Kovacevic i Gojko stoperi, Amir i Cimi zajedno u vezi, Krunic na 10ci, Demirovic neko desno krilo, Mujakic lijevi bek, pa to su prikaze. Ama bas nista nije miglo finkcionisati u ovakvom obliku, to svako ko iole prati fudbal zna i znao je veceras u startu da nece ici.
Hamulic, koliko god svi lose odigrali, je ipak nesto pokusavao makar soliranjem jer nije ni imao podrsku sredine. Dva puta odlican skok i udarac glavom, za veceras cak i solidno.
Tabakovic odlican u skok igra i igradjenju te spustanju lopte.
Mi nislo mogli3 j3bena pasa na sredini odigrati, 3 pasa. Ovo je nesto najnemocnije sto sam gledao.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ne moze niko reci da nismo trcali momci su se borili samo sto je napravio dosta izmjena u ekipi i nisu znali ko sta radi nazalost kao sto sam i napisao Tahirovic Demirovic i Hadzikadunic su morali poceti prvih 11
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sve su kriminalci ali hajmo se sada praviti da je Elvedin Begic bolji od Vice bio i da nije mahno 550 hiljada od karata i par miliona na aerodromu.invincible1921 je napisao/la: ↑16 nov 2023, 23:08
Ljudi ovdje govore lose za sda balije, a sve da ne bi ko sta lose reko o cetniku vicu...brane ga zivotom
Sreca eto samo mu sto je imao Dzeku od 28 godina, Ibisevica, Misimovica, Pjanica od 22 godin, Begovica, Rahimica.. pa malo dobri rezultati i sve ekstra.
Isto kao Sloboda kad pobjedi tri utakmice pa zaborave ljudi da nisu placene 3 plate. To je nas mentalitet.
Kad uzmes da ti igraju sve igraci sistema, a nemas taj sistem, dobijes to da se ne mozes sastavit s loptom i da ti lux na lopti izgleda ko portugal.
Barem pola ovih igraca ne trebaju da imaju uloge koje su imale veceras, a najbolje ne pozivati ih vise nikako.
Barem pola ovih igraca ne trebaju da imaju uloge koje su imale veceras, a najbolje ne pozivati ih vise nikako.
naprijed rejal
Hadzikadunic i Tahirovic imaju kartone i debil ce ih staviti u Zenici, umjesto da su se veceras ocistili, ovako ce biti suspendovani u barazu 99%.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Treba Kabirija postaviti.tuzlak1987 je napisao/la: ↑16 nov 2023, 23:03Bilo je to i prije samo sada Osimov kruzni sistem dosao do Srbina.
Cionisticki smradu.
Baš sam zbog ovoga i pitao da li se prenose kartoni na baraž jer mi nije jasno zašto nije uradio baš to što si napisao.
Barba halali sto smo sumnjali.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.