Premijer liga BiH - aktuelno

Suvorov
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Suvorov » 17 nov 2023, 00:03

nastrojeni21 je napisao/la:
16 nov 2023, 23:35
Sta ce ovo tjeranje na kraju donijeti to cemo vidjeti i vrijeme ce pokazati da li je bilo dobro ili ne, tjeralo se i prije petnestak godina pa su ti ljudi na kraju otisli, savez nam je bio suspendovan ali to je donijelo boljitak nasem fudbalu i reprezentaciji, malo poslije toga smo se plasirali na SP.
BiH je tad imala vrhunske igrace u top klubovima i ligama, nije ih stvorio savez, nego je jednostavno postojala super generacija igraca. Zato su se i plasirali na SP.
Sad BiH i Bugarska, koju spominjes, zajedno nemaju 5 igraca u ligama petice i to u nekim nebitnim ulogama.

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 17 nov 2023, 00:14

Bosna i Hercegovina ove sezone će imati dva predstavnika u najelitnijem klupskom takmičenju: Amar Dedić (RB Salzburg), Rade Krunić (AC Milan).
U Ligi sampiona, od nekih 800 fudbalera koliko ih ima otprilike ukupno u svim ekipama, igraju 2 reprezentativca BiH. Trebate bitni srecni sto su ovi uopste u barazu preko Lige nacija.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 17 nov 2023, 00:16

Možete li vi zamisliti da npr da imate kredit u banci koji ne plaćate i banka vam upisana u ZK i može vam zaplijeniti stan. Međutim to banka ne uradi nego vam da novi kredit da ih isplatite kako bi vam stan ostao.

E to je upravo savez uradio sa željezničrem, dao im kredit da plate obaveze kako bi se takmicili pri tom istom savezu koji propisuje ta pravila.

I onda dođu i pričaju nekom o odnosu sa savezom ili bilo šta drugo.

U normalnoj zemlji se to ne bi desilo a nit je moguće da se desi da te neko isfinansira da prođeš pravila koja je sam propisao i kazne koje nastaju iz nepoštivanja tih pravila.

Apsurd.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

LaHaineLaHaine
Kontakt:

Post Postao/la LaHaineLaHaine » 17 nov 2023, 00:40

Fino je Ogi rekao, nece Bosna nidje dugooo.

I sjasite sa Vice, je.bo vas Vico, pa nije on igrao u Luxemburgu veceras. Ovo je domet repke, uz rotaciju 2-3 igraca koja fale, vise od ovoga ne moze. I taj baraz je produzenje agonije samo. Budite realni malo misa mu je.bem.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 17 nov 2023, 00:51

LaHaineLaHaine je napisao/la:
17 nov 2023, 00:40

I sjasite sa Vice, je.bo vas Vico, pa nije on igrao u Luxemburgu veceras. Ovo je domet repke, uz rotaciju 2-3 igraca koja fale, vise od ovoga ne moze. I taj baraz je produzenje agonije samo. Budite realni malo misa mu je.bem.
Jok, eto ja sam kriv...
Ko bi normalan smjenio selektora koji je osvojio prvo mjesto u ligi nacija, i doveo Faruka kojem mandat u karijeri traje prosjecno 10 mjeseci?
U jednim kvalifikacijama promijeniti cak 3 selektora, pri cemu se svaki naredni birao sa sve losijim CVem? Otjerati Kodru nakon dvije utakmice, tacnije jednog minimalnog poraza, a ovaj prodavac magle iz Bijeljine 9 komada primi u 2 utakmice, i doziva dva najteza poraza u historiji reprezentacije...daj molim te
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

LaHaineLaHaine
Kontakt:

Post Postao/la LaHaineLaHaine » 17 nov 2023, 01:58

19vendetta87 je napisao/la:
17 nov 2023, 00:51
17 nov 2023, 00:40

Jok, eto ja sam kriv...
Ko bi normalan smjenio selektora koji je osvojio prvo mjesto u ligi nacija, i doveo Faruka kojem mandat u karijeri traje prosjecno 10 mjeseci?
U jednim kvalifikacijama promijeniti cak 3 selektora, pri cemu se svaki naredni birao sa sve losijim CVem? Otjerati Kodru nakon dvije utakmice, tacnije jednog minimalnog poraza, a ovaj prodavac magle iz Bijeljine 9 komada primi u 2 utakmice, i doziva dva najteza poraza u historiji reprezentacije...daj molim te
Moze ih se i 20 promijeniti, i Murinja mozes dobesti, ali repka je limitirana. Svjetsko prvenstvo joj je najveci uspjeh, kad su dzeko i ekipa bili na vrhuncu. Puno ce vode proteci do nekog veceg uspjeha. Nema igraca, nema kvaliteta. Ovo sto ima, ili je kurc.obolja ili su dosli u posjete familijama pa ko veli daj i da odigram malo.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 17 nov 2023, 02:24

17 nov 2023, 01:58
19vendetta87 je napisao/la:
17 nov 2023, 00:51

Jok, eto ja sam kriv...
Moze ih se i 20 promijeniti, i Murinja mozes dobesti, ali repka je limitirana. Svjetsko prvenstvo joj je najveci uspjeh, kad su dzeko i ekipa bili na vrhuncu. Puno ce vode proteci do nekog veceg uspjeha. Nema igraca, nema kvaliteta. Ovo sto ima, ili je kurc.obolja ili su dosli u posjete familijama pa ko veli daj i da odigram malo.
Ekipa nije limitirana, nego je psihicki totalno ubijena u pojam. 3 selektora mijenjas u 10 utakmica, svako drugo okupljanje upoznajes 7-8 novih ljudi koji te vode i njihove takticke zamisli.
Jel to Island, Luksemburg i Lihtenštajn imaju kvalitetne igrace, pa eto kao imaju uspjeh?
Da je Petev ostao selektor, garantujem da bi jos bili u trci za drugim mjestom, ali neee, gospodin Vico & Co htejli "novu energiju" na klupi, nakon sto si uzeo prvo mjesto u ligi nacija...lik demantuje samog sebe, nije mu valjala energija Peteva, a na pressicama svaki put se izvlaci na uspjeh u ligi nacija i izboreni baraz
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 17 nov 2023, 02:33

KONTRASVIH je napisao/la:
16 nov 2023, 22:06
Miljacka je napisao/la:
16 nov 2023, 21:51
16 nov 2023, 21:39

Babo
slika
Blago njemu
Imate i vi Mujakica, bez brige.
Ne igra ti on više kod nas. Otišao u Tursku.

Ne igra ti ni kloc aka babo više kod vas. I on je sad u Turskoj.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Zoze19
Kontakt:

Post Postao/la Zoze19 » 17 nov 2023, 05:55

jurisicduska je napisao/la:
17 nov 2023, 00:16
Možete li vi zamisliti da npr da imate kredit u banci koji ne plaćate i banka vam upisana u ZK i može vam zaplijeniti stan. Međutim to banka ne uradi nego vam da novi kredit da ih isplatite kako bi vam stan ostao.

E to je upravo savez uradio sa željezničrem, dao im kredit da plate obaveze kako bi se takmicili pri tom istom savezu koji propisuje ta pravila.

U normalnoj zemlji se to ne bi desilo a nit je moguće da se desi da te neko isfinansira da prođeš pravila koja je sam propisao i kazne koje nastaju iz nepoštivanja tih pravila.

Apsurd.
Duška, de ti nama ispričaj kako su tebe tvoji pitari tjerali sa termina? Jesi im bio toliko dosadan?

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 17 nov 2023, 06:58

mosarajvosa83 je napisao/la:
16 nov 2023, 22:22
Evo arapski trener i u Zelezniku,ugovor sa ministarstvom,profa fizickog isto.
Eto i njima 700 000 000 000 a nama vrijeme otkucava još Mirvić doveo onu ublehu od trenera aaaa evo usro sam se
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 17 nov 2023, 07:10

Miljacka je napisao/la:
17 nov 2023, 02:33
Miljacka je napisao/la:
16 nov 2023, 21:51

Blago njemu

A znam, nego poveznica nasa djeca a pravi golgeteri :thumbup:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 17 nov 2023, 07:33

Zoze19 je napisao/la:
17 nov 2023, 05:55
jurisicduska je napisao/la:
17 nov 2023, 00:16

Apsurd.
Duška, de ti nama ispričaj kako su tebe tvoji pitari tjerali sa termina? Jesi im bio toliko dosadan?
HAHAHAHAHAHAHAHAHAH i sa termina i sa foruma. :rol:
Ali eto nek on zna šta se dešava u FKŽ.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 17 nov 2023, 07:34

17 nov 2023, 07:10
Miljacka je napisao/la:

Imamo mi golgetere koji igraju kod nas. Hasić, Oliveira, Čataković... Sjećaš se? Nije puno prošlo, malo jače od mjesec dana. :bih:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 17 nov 2023, 07:52

Miljacka je napisao/la:
17 nov 2023, 07:34
Miljacka je napisao/la:

Imamo mi golgetere koji igraju kod nas. Hasić, Oliveira, Čataković... Sjećaš se? Nije puno prošlo, malo jače od mjesec dana. :bih:
Kako se necu sjecati cak je jedan i od njih nas :ljepota:

slika
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 17 nov 2023, 08:06

Samo nas hebu bezveze sa ovim pauzama repke dosadne.Ovo ne pratim odavno.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 17 nov 2023, 08:09

17 nov 2023, 07:52
Miljacka je napisao/la:

slika
DaBogda vam svaki "VAS" bio kao Hasic.Amin :mrgreen:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 17 nov 2023, 08:14

Suvorov je napisao/la:
17 nov 2023, 00:14
Bosna i Hercegovina ove sezone će imati dva predstavnika u najelitnijem klupskom takmičenju: Amar Dedić (RB Salzburg), Rade Krunić (AC Milan).
U Ligi sampiona, od nekih 800 fudbalera koliko ih ima otprilike ukupno u svim ekipama, igraju 2 reprezentativca BiH. Trebate bitni srecni sto su ovi uopste u barazu preko Lige nacija.
Pa pošteno, tako je. Veliki je uspjeh sto cemo igrati ligu A Lige Nacija. Slažem se fakat. Ali ne može se biti zadovoljno kada te Luxemburg otrese. Volio ili ne volio ovu reprezentaciju ti kao persona ili cak bio ravnodusan, treba objektivno reci da se Luxemburg bar mora dobiti i da se ako ništa moralo završiti 3. u ovoj grupi. Uzas je kolike fule su se pravile sa trenerima. Nebitno ko je trener, Srbin, Hrvat, Bosanac, sve su bile lopate, osim onog Bugarina koji je nesto i uradio sa ovakvom reprezentacijom.

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 17 nov 2023, 08:26

17 nov 2023, 07:52
Miljacka je napisao/la:

slika
E golemo je vaš :urnebes:
Nije ni gol htio proslaviti :rol:

Dobri u dobru
Zli u zlu

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 17 nov 2023, 09:22

Suvorov je napisao/la:
17 nov 2023, 00:03
nastrojeni21 je napisao/la:
16 nov 2023, 23:35
Sta ce ovo tjeranje na kraju donijeti to cemo vidjeti i vrijeme ce pokazati da li je bilo dobro ili ne, tjeralo se i prije petnestak godina pa su ti ljudi na kraju otisli, savez nam je bio suspendovan ali to je donijelo boljitak nasem fudbalu i reprezentaciji, malo poslije toga smo se plasirali na SP.
BiH je tad imala vrhunske igrace u top klubovima i ligama, nije ih stvorio savez, nego je jednostavno postojala super generacija igraca. Zato su se i plasirali na SP.
Sad BiH i Bugarska, koju spominjes, zajedno nemaju 5 igraca u ligama petice i to u nekim nebitnim ulogama.
greska je bila Peteva sutnuti. To je to. Drugo, i ovi igraci igraju u ok ili top klubovima?
jednom kuharu daj brasno, vodu, meso, krompir, zacine i napravi ti perfektan burek.
drugom kuharu to isto, lik napravi nedefinisano geometrijsko tijelo bez ukusa i plana, sve nagurano u jedno.. Eto da ti slikovito opisem.

igraci ubijeni u pojam. Savo je uzasan sastav izveo FUj.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 17 nov 2023, 09:46

AVNOJ je napisao/la:
17 nov 2023, 06:58
mosarajvosa83 je napisao/la:
16 nov 2023, 22:22
Evo arapski trener i u Zelezniku,ugovor sa ministarstvom,profa fizickog isto.
Eto i njima 700 000 000 000 a nama vrijeme otkucava još Mirvić doveo onu ublehu od trenera aaaa evo usro sam se
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
A jesu bili zatreptali okicama, zinula dusevna bijeda na saku dolara, sad opet ide nevjerica i ocaj :rol:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.