Rekao sam da će biti 5:0 za nas.. e jesam se zayebo. Meša i dalje kao #1 trener sa najviše pobjeda.
Luksemburg-BiH/BiH-Slovačka (16.novembar/19.novembar)
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Luksemburg-BiH/BiH-Slovačka (16.novembar/19.novembar)
Ma Savo se provaljuje, prvobitni izgovori su izlizani, sad su kao krivi igraci. Pa druze, ti si ih birao, ti si odabrao postavu. Sto stavljas "netrkace", sto nisi izveo drugaciju postavu da te ne nadtrci yebeni Lux. Ljudi, covjek se vadi na to da Lux ima trkacki dominantne igrace. Pa moze li covjek biti gluplji, on je u potrebi da zastiti sebe izgubio potpuno kompas. On nakon ovoga nece imati ni 1% svlacionice, ovo je omalovazavanje igraca.
Nije problem sto nasi igraci ne trce, problem je neuigranosti, postavljanja, organizacije igre, kada to nemas, moras duplo vise trcati da krpis rupe koje radi sistematskih gresaka nastaju. Covjek jednostavno nije kalibar za trenera, nece on nikakvo rjesenje naci, to se vec vidi.
p
Covjek je htio da uigra tim pred baraz pa je onda sve bitne igrace izostavio sada, sta ces jado uigrati ako ce ti u barazu biti 5 drugih igraca u postavi? Jasno je kao dan da je ovaj projekat osudjen na propast, ne znam kakvo bi se cudo moralo desiti da mi u barazu prodjemo. Nadam se da necemo, jer to bi znacilo da bi ova neznalica ostala.
Zapravo bi bilo najbolje ugasiti repku da se ovaj jad vise ne gleda, ali to bi zapravo islo na ruku nekim politicarima, pa valja onda iz tog razloga i ovo izdeverati.
Nije problem sto nasi igraci ne trce, problem je neuigranosti, postavljanja, organizacije igre, kada to nemas, moras duplo vise trcati da krpis rupe koje radi sistematskih gresaka nastaju. Covjek jednostavno nije kalibar za trenera, nece on nikakvo rjesenje naci, to se vec vidi.
p
Covjek je htio da uigra tim pred baraz pa je onda sve bitne igrace izostavio sada, sta ces jado uigrati ako ce ti u barazu biti 5 drugih igraca u postavi? Jasno je kao dan da je ovaj projekat osudjen na propast, ne znam kakvo bi se cudo moralo desiti da mi u barazu prodjemo. Nadam se da necemo, jer to bi znacilo da bi ova neznalica ostala.
Zapravo bi bilo najbolje ugasiti repku da se ovaj jad vise ne gleda, ali to bi zapravo islo na ruku nekim politicarima, pa valja onda iz tog razloga i ovo izdeverati.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- JohnCleese
- Kontakt:
Mujagić je Abid, a Mujakić je Nihad
Slažem da treba ugasiti ili suzpendovati reprezentaciju, ali pošto potrebne kritičke mase onda bi najljepse bilo da se obrukamo u barazu
Slažem da treba ugasiti ili suzpendovati reprezentaciju, ali pošto potrebne kritičke mase onda bi najljepse bilo da se obrukamo u barazu
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Jedino rješenje za brzi izlazak iz krize je postavljanje Nedima Jusufbegovuca Vicinog pušikurca.
- Davidoffgold
- Kontakt:
Ja sam u potpunosti i zaboravio da je mec sinoc bio...elem da sam fudbaler majke mi ni ja ne bi igrao za nas. Time bi samo pomagao Vici&co da ostanu na pozicijama. Bolje bojkotovati repku do nekih boljih vremena
.
Une vie honorable est une vie éternelle
- GoskGabela
- Kontakt:
Javno se zna, Beus će svoje 4 godine dati Vici ,kao što je prethodno dao i Begicu.
Hehe vico jašee
Hehe vico jašee
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
-
nebeskasila
- Kontakt:
Vec godinama se vidi da ovo ne ide, ali sve se gura preko neke sile. Dok god prodane duse sjede u foteljama nama napretka nema. Ali sad pocinjem kriviti i igrace koji igraju za taj grb bez jedan yebeni trun volje i zelje. Sramote sami sebe. Ne znam zasto dolaze ikako tu, da upisu nastup ili sta?
Promjene koje nam trebaju nece nikad doci jer trener uigrava za baraz i sa tim se izvlaci da bude do baraza. Neznalica koja je dosla zakucati zadnji ekser.
Promjene koje nam trebaju nece nikad doci jer trener uigrava za baraz i sa tim se izvlaci da bude do baraza. Neznalica koja je dosla zakucati zadnji ekser.
DOBRO SMO PROSLI,MALO JE LUXEMBURG POVUKAO RUCNU.SELLAM
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Sve je meni ovo oko reprezentacije licemjerno, pa i javnost i navijači. Sad se šatro proziva ,da se razumijemo kriminalni savez, zašto su nogirali Peteva kod kojeg je repka imala glavu i rep. Ista ta javnost je prozivala PEteva za talove sa menadžerima, zviždala mu isl. Da je imao podršku javnosti vjerovatno bi mu i produžili ugovor.
Nama čak i ne treba neki vrhunski selektor , već neko, pa eto neka bude i SAvo Milošević ko će upoznati ekipu, napraviti kostur neki i u miru i tišini raditi svoj posao. Kad bi tako postavili stvari sigurno bi nam bilo bolje u mnogo čemu a ne u obinom ganjanju krpenjače.
Reprezentativcu su školovani igrači, njima treba uigranost, kohezija i vrijeme
Nama čak i ne treba neki vrhunski selektor , već neko, pa eto neka bude i SAvo Milošević ko će upoznati ekipu, napraviti kostur neki i u miru i tišini raditi svoj posao. Kad bi tako postavili stvari sigurno bi nam bilo bolje u mnogo čemu a ne u obinom ganjanju krpenjače.
Reprezentativcu su školovani igrači, njima treba uigranost, kohezija i vrijeme
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Al ovim nasim Pravoslavcima lezi Fudbal to nije normalno
Luxemburg im utrpa 4 komada ….
SD - Misimovic
Presjednik - Vico
Selektor - Milosevic
Kapiten - Krunic
Golman - Vasilj (realno najmanje kriv i bio je dobar sinoc)
Luxemburg im utrpa 4 komada ….
SD - Misimovic
Presjednik - Vico
Selektor - Milosevic
Kapiten - Krunic
Golman - Vasilj (realno najmanje kriv i bio je dobar sinoc)
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Tek sad možemo vidjeti kakav je posao napravio Petev ali nekim nije odgovarao.Sad smo postali šprdnja diljem Evrope a kako i neće kad nas amateri oduče od fudbala
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Zar ima iko obraza Mesu prozivat
Izgubio je tri puta od Belgije, po jednom od Spanije, Irske, Meksika i Kipra
Meksiko i Spanija prijateljske utakmice
Sto znaci Kipar jedino razocaranje jer je imao 14 pobjeda
Izgubio je tri puta od Belgije, po jednom od Spanije, Irske, Meksika i Kipra
Meksiko i Spanija prijateljske utakmice
Sto znaci Kipar jedino razocaranje jer je imao 14 pobjeda
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Pa kazu "diskriminacija"
FK SARAJEVO.
-
wickedwildwind
- Kontakt:
pa vratite ga na kormilo repke
Diglisiću j.e.b.e.m. li ti majku šta im ovo uradi hahahahahaha
Nema sad smisla vracati nekog ko je bio
Samo budala je mogla dati Hadzibegicu sansu nakon prvo sramotnog mantada
Bolje tad da su Mesi dali ali sad je gotovo
FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
-
wickedwildwind
- Kontakt:
Mesa je obicna karna, kao i FarukNoDi80 je napisao/la: ↑17 nov 2023, 09:13Nema sad smisla vracati nekog ko je bio
Samo budala je mogla dati Hadzibegicu sansu nakon prvo sramotnog mantada
Bolje tad da su Mesi dali ali sad je gotovo
sasvim je svejedno koji od tih luzera vodi repku
ishod je uvijek isti
JEDAN JE PAPE
Diglisiću j.e.b.e.m. li ti majku šta im ovo uradi hahahahahaha
Sve receno....
- NerminFatic
- Kontakt:
Ne kontam sta bi Savi sinoc s onom postavom.
Chunu bih odsjekao ako bi ova ekipa izgubila i onako nas sve obrukala:
Vasilj
Dedic Zolotic Hadzikadunic Gazibegovic
Tahirovic Krunic Rahmanovic
Demirovic Tabakovic Bilbija
Ovi su bar malo uigraniji, vise trce i fudbalski su potkovaniji.
Vasilj
Dedic Zolotic Hadzikadunic Gazibegovic
Tahirovic Krunic Rahmanovic
Demirovic Tabakovic Bilbija
Ovi su bar malo uigraniji, vise trce i fudbalski su potkovaniji.
Ma prvi problem je savez drugi trener treci igraci i tu se sva polemika zavrsava. Jedni mrzitelji Bosne,a sa njima taldzije balijice retardirane. Trener se mijenja svako malo i svaka je veca i veca neznalica na klupi. Trece igraci imaju toliki bol u onoj stvari da je to strasno. Mene bi bilo stid doci u Bosnu poslije ovih poraza.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
-
simonknows
- Kontakt:
Mi limitirana ekipa? Hajde recimo da jesmo.
Ali dobili su nas Island, Luksemburg i Slovačka. Prije toga Finska, Rumunija. Još prije toga X sa Kazakhstanom.
Nemamo mi ekipu na nivou svjetske klase, ali nemaju ni oni, pa ne samo da nas dobiju, nego nas razmontiraju. A na momente itekako dobro znamo odigrati.
Znači, nije do ekipe koliko je do nečeg drugog. A to su savez (jer mijenja trenere i nema kontinuitet) i treneri (koji ili nemaju iskustva, ili kad ga imaju, bolje da ga nemaju).
A šta i očekivati sa 15 hiljada eura mjesečno, da budemo na Euru? Pa tamo selektori imaju plate po 300, 400, 500 i više hiljada eura na godišnjem nivou. Piksi u Srbiji ima milion eura. Dalić u Hrvatskoj... I onda na sve to kad dodaš da nemamo ekipu svjetske klase, da nemamo kult reprezentacije, dobiješ neviđenu bruku da te jedan Luksemburg (koji više nije kanta) razmontira 4 1, a tebi je glavni argument "ne trčimo" i "nije moglo bolje", ako je ovo tebi tako dobro da bolje ne može, pusti nekom ko može otac te hebo.
Ali dobili su nas Island, Luksemburg i Slovačka. Prije toga Finska, Rumunija. Još prije toga X sa Kazakhstanom.
Nemamo mi ekipu na nivou svjetske klase, ali nemaju ni oni, pa ne samo da nas dobiju, nego nas razmontiraju. A na momente itekako dobro znamo odigrati.
Znači, nije do ekipe koliko je do nečeg drugog. A to su savez (jer mijenja trenere i nema kontinuitet) i treneri (koji ili nemaju iskustva, ili kad ga imaju, bolje da ga nemaju).
A šta i očekivati sa 15 hiljada eura mjesečno, da budemo na Euru? Pa tamo selektori imaju plate po 300, 400, 500 i više hiljada eura na godišnjem nivou. Piksi u Srbiji ima milion eura. Dalić u Hrvatskoj... I onda na sve to kad dodaš da nemamo ekipu svjetske klase, da nemamo kult reprezentacije, dobiješ neviđenu bruku da te jedan Luksemburg (koji više nije kanta) razmontira 4 1, a tebi je glavni argument "ne trčimo" i "nije moglo bolje", ako je ovo tebi tako dobro da bolje ne može, pusti nekom ko može otac te hebo.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Trenutno korisnika/ca: Godfather, HZbec, mukydesign, Shevko i 28 gostiju.