E vidis da niste u pravu...sa ovog presa se moze zakljcuir da mu je sve manje i manje smijesnoGalileoGalilei je napisao/la: ↑17 nov 2023, 10:59Ništa nećeš dobiti, ni tim, ni bakljama. Vico sjedi i smije se, boli ga qurac za sve. Šta god da uradimo, njemu odgovara.
Luksemburg-BiH/BiH-Slovačka (16.novembar/19.novembar)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Luksemburg-BiH/BiH-Slovačka (16.novembar/19.novembar)
=\_1921_/=
Ako pobijedimo lažne Čehe jel idemo direktno?

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
-
- Kontakt:
Ma ja svejdeno mu je hahah on en polaze racune nikom? Ovi iz UEFE se nikad nece zapitati zasto svaki mec prekidi? Davace mu pare kao sad sakom i kapom ako se ovako nastavi?invincible1921 je napisao/la: ↑17 nov 2023, 13:24E vidis da niste u pravu...sa ovog presa se moze zakljcuir da mu je sve manje i manje smijesnoGalileoGalilei je napisao/la: ↑17 nov 2023, 10:59Ništa nećeš dobiti, ni tim, ni bakljama. Vico sjedi i smije se, boli ga qurac za sve. Šta god da uradimo, njemu odgovara.
-
- Kontakt:
Ko o čemu ,bosnjak o bojkotu
.Kao da se time rijesavaju svi svjetski problemi.Nema od toga nista.Mozemo se samo nadati da ce Savo ipak uspjeti,naci tih nekih 15 tak "voljnih"da se u martu poruku za euro.Bilo sta ciniti do marta je suludo.Eh poslje marta .....cemo da vidimo.A na kraju krajeva ,sta i ako padnemo u 5 sesir.Evo imas npr uredjene ,jednonaciinalne drzave tipa Bugarske ili Grcke,pa padnu na dno euro fudbala.Boze moj ,nemoze se glavom kroz zid...evropa nam je skrojila nemoguce drzavno uredjenje,i valja stim zivit.

- GalileoGalilei
- Kontakt:
Po čemu se to može vidjeti da mu je stalo i da se zabrinuo? Izjave kao i sve ostale, samo pro forme. Vicu boli qurac, jer ima svakako love, a tu je instaliran od strane Dodika.invincible1921 je napisao/la: ↑17 nov 2023, 13:24E vidis da niste u pravu...sa ovog presa se moze zakljcuir da mu je sve manje i manje smijesnoGalileoGalilei je napisao/la: ↑17 nov 2023, 10:59Ništa nećeš dobiti, ni tim, ni bakljama. Vico sjedi i smije se, boli ga qurac za sve. Šta god da uradimo, njemu odgovara.
Da bojkotuje Džeko i ekipa, on bi jedva dočekao, ubacio bi nekog menadžerskog igrača. Bacanjem baklji ništa se ne dobija, platiće tu kaznu kao iz piicke. Nedolasci na tekmu isto ništa neće donijeti, samo bi mu dodatno bilo drago.
Jedina nada je u izborima u Savezu, gdje će se birati naš predstavnik. Tu treba "gurnuti" dobru personu da zastupa naše interese.
-
- Kontakt:
Koga to planira otpisati za mart, a da ce biti veliko iznenađenje? Jel to za Pjanketa misli?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
sto bi mislio na pjanica, lik nije ni bio tu sinoc:-)
dzeko,pjanic, anel, seo, sehic su sigurica za prvih 11 u martu, ako budu zdravi.
Uz njih krunic, dedic, dennis i tahirovic...
smio bih ruku dati da ce ovih 9 sigurno igrati:-)
dzeko,pjanic, anel, seo, sehic su sigurica za prvih 11 u martu, ako budu zdravi.
Uz njih krunic, dedic, dennis i tahirovic...
smio bih ruku dati da ce ovih 9 sigurno igrati:-)
Upravo to.GalileoGalilei je napisao/la: ↑17 nov 2023, 10:59Ništa nećeš dobiti, ni tim, ni bakljama. Vico sjedi i smije se, boli ga qurac za sve. Šta god da uradimo, njemu odgovara.
Prekidima, bakljama, bojkotima, belajima itd se nista ne dobija, jer ovo je stvar politike. Zapravo, to Vico i prizeljkuje.
Frajer je postavljen od strane Dodika da minira BH fudbal i zasad radi odlican posao u tom pogledu. PLBIH je potpuno obesmislio i od nje napravio cirkus, a pri kraju je da unisti i reprezentaciju. Ostao je jos taj baraz da se odigra i to je to. Zavrsena pica.
Vico, Miske i ta ekipa bi najvise volili da napravimo neko teze sranje (sto je moguce da se desi) pa da nas UEFA ponovo suspenduje i izbaci.
-
- Kontakt:
Znam da nije bio, ali mozda misli da nema koristi od njega.
Ne znam kojeg bi to igraca mogao otpisati, a da bude neko iznenađenje.
Amir onda jedino preostaje da dobije nogu ili Cimirot
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Priča o baražu, dakle kreten planira ostati na selektorskoj poziciji. Doslovno istom logikom kojom su Kodro i Hadžibegić dobili otkaz, tako bi trebao i Milošević.
ma pusti, vidis da lik ne zna sta prica.19vendetta87 je napisao/la: ↑17 nov 2023, 14:02Znam da nije bio, ali mozda misli da nema koristi od njega.
Ne znam kojeg bi to igraca mogao otpisati, a da bude neko iznenađenje.
Amir onda jedino preostaje da dobije nogu ili Cimirot
Daje nekakve odgovore nidje veze, vrti iz praznog u suplje, nema blage veze.
Ako budu zdravi, tih 9 su sigurni za mart...doduse, neke bi mogao Savkan zayebat i sa kartonima:-)
kako ce dobiti otkaz kad su mu u startu pripremili teren za baraz.
Onoj dvojici slunta ranije, nisu.
Iako je kodro za ovog murinjo:-)
Kako Milosevic vec prica o martu?
To zna da cu njegov izvjestaj nakon ove dvije tekme biti usvojen?
To zna da cu njegov izvjestaj nakon ove dvije tekme biti usvojen?
E jbg ako igraci nemaju motiva i volje da igraju na EP u Njemackoj, gdje bi im bilo kao da igraju u BiH, pisaj ga. Nek niko ni ne igra. Jos bi usli u istoriju kao prvi koji su otisli na EP.konjicanin01 je napisao/la: ↑17 nov 2023, 13:38Ko o čemu ,bosnjak o bojkotu.Kao da se time rijesavaju svi svjetski problemi.Nema od toga nista.Mozemo se samo nadati da ce Savo ipak uspjeti,naci tih nekih 15 tak "voljnih"da se u martu poruku za euro.Bilo sta ciniti do marta je suludo.Eh poslje marta .....cemo da vidimo.A na kraju krajeva ,sta i ako padnemo u 5 sesir.Evo imas npr uredjene ,jednonaciinalne drzave tipa Bugarske ili Grcke,pa padnu na dno euro fudbala.Boze moj ,nemoze se glavom kroz zid...evropa nam je skrojila nemoguce drzavno uredjenje,i valja stim zivit.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Moze me jedino iznenaditi da ne odemo u Baraz uopste da prepustimo nekom to mjesto.19vendetta87 je napisao/la: ↑17 nov 2023, 13:53Koga to planira otpisati za mart, a da ce biti veliko iznenađenje? Jel to za Pjanketa misli?
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
Savo pravi distrakciju, dok Miske i Vico ubijaju paru na menadzerima. Hamulic, Mujakic i Kovacevic u prvih 11.
Prokleta bila svaka marka koju zaradite **** pokvarena.
Prokleta bila svaka marka koju zaradite **** pokvarena.
- invincible1921
- Kontakt:
Dobija itekako dobija...sta vi hocete?GalileoGalilei je napisao/la: ↑17 nov 2023, 13:46Po čemu se to može vidjeti da mu je stalo i da se zabrinuo? Izjave kao i sve ostale, samo pro forme. Vicu boli qurac, jer ima svakako love, a tu je instaliran od strane Dodika.invincible1921 je napisao/la: ↑17 nov 2023, 13:24E vidis da niste u pravu...sa ovog presa se moze zakljcuir da mu je sve manje i manje smijesnoGalileoGalilei je napisao/la: ↑17 nov 2023, 10:59
Ništa nećeš dobiti, ni tim, ni bakljama. Vico sjedi i smije se, boli ga qurac za sve. Šta god da uradimo, njemu odgovara.
Da bojkotuje Džeko i ekipa, on bi jedva dočekao, ubacio bi nekog menadžerskog igrača. Bacanjem baklji ništa se ne dobija, platiće tu kaznu kao iz piicke. Nedolasci na tekmu isto ništa neće donijeti, samo bi mu dodatno bilo drago.
Jedina nada je u izborima u Savezu, gdje će se birati naš predstavnik. Tu treba "gurnuti" dobru personu da zastupa naše interese.
Da se borite ne radeci nista, ono u fazonu gledate se ti i kamen koji ti je na nozi i oo ce prije odustat...
Jbte ta prica vise...nemoj, stipu, zahaturice neko
vako nako....ako treba spali sve do temelja(figurativno) pa napravice se ponovo...svi nesto hocete i ser.ete a sta god neko uradi ili pokusa lupite mu etiketu...i onda kad sve ode u pm i kad ostanete sami govoricete "joj niko nista nije uradio"
Postize se itekako nek prekinu jos 3/4 tekme vani nek naprave jedno sranje u zenici vico je bivsi...o tome da ga se licno negdje napadne da ne pricam..kao i svaki cetnik podvio bi rep
Takva prica ko sto je vi pricate je idealna za vicu...
A za kazne yebe mi se, to je cijena koja je bukvalno nista u poredjenju sa dobitkom ako se bagra iz saveza otjera
=\_1921_/=
gdje su oni sto govore to ljudi i hoce da ne gledamo nasu reprezentaciju svi na bilino bla bla
ma ne bih vise feninga dao da gledam ove beskicmenjake,nehljebare i manekene i da nam ovisi citava reprezentacija za opstanak.
na trenutak pomislim da igraci prave bojkot pogotovo ovo sa dzekom sto ne igra a kao ove dvije nam tekme priprem za baraz
a onda na trenutak skontam da tako igramo cijele kvalifikacije,pa dedic i krunic kostaju kao pola ovih reprezentacija
fuj,dabogda niko ne dosao na stadion
ma ne bih vise feninga dao da gledam ove beskicmenjake,nehljebare i manekene i da nam ovisi citava reprezentacija za opstanak.
na trenutak pomislim da igraci prave bojkot pogotovo ovo sa dzekom sto ne igra a kao ove dvije nam tekme priprem za baraz
a onda na trenutak skontam da tako igramo cijele kvalifikacije,pa dedic i krunic kostaju kao pola ovih reprezentacija
fuj,dabogda niko ne dosao na stadion
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- invincible1921
- Kontakt:
Ma ajde sje uefa prije izbacivala...ne budi smijesan. Nek nas i izbace vraticemo se...al bagra cetnicka i uzpovska ce da zna da nece moc bit po njihovom i da cemo mi to nijemo posmatratlet3 je napisao/la: ↑17 nov 2023, 14:00Upravo to.GalileoGalilei je napisao/la: ↑17 nov 2023, 10:59Ništa nećeš dobiti, ni tim, ni bakljama. Vico sjedi i smije se, boli ga qurac za sve. Šta god da uradimo, njemu odgovara.
Prekidima, bakljama, bojkotima, belajima itd se nista ne dobija, jer ovo je stvar politike. Zapravo, to Vico i prizeljkuje.
Frajer je postavljen od strane Dodika da minira BH fudbal i zasad radi odlican posao u tom pogledu. PLBIH je potpuno obesmislio i od nje napravio cirkus, a pri kraju je da unisti i reprezentaciju. Ostao je jos taj baraz da se odigra i to je to. Zavrsena pica.
Vico, Miske i ta ekipa bi najvise volili da napravimo neko teze sranje (sto je moguce da se desi) pa da nas UEFA ponovo suspenduje i izbaci.
Uostalom sta ti preldazes...da uleti bhf na teren i sjedne na centar kao znak protesta?
Pokusavate udarati na obraz ljudima koji ga nemaju, pokusavate udariti na empatiju prema drzavi ljudima koji je mrze...
Sa ovakvim situscijama samo sirova sila, stoc u glavu i mrsnut ga pa cemo onda pricat

=\_1921_/=
Ko god ode na tekmu protiv Slovacke, neka ide bar samo bez djece. Grijehota je gledati kako nam djeca placu sto nam cetnicka loza unistava bh. sport. Zamrzit ce nam djeca zemlju i otici iz nje cim postanu punoljetni. Kad postanu neko i nesto, pa makar i solidni fudbaleri, igrat ce za Luksemburg, Lihtenstajn, Andoru, Gibraltar, Maltu i San Marino, samo da ne moraju gledati jade ocima unutar BiH. Pa covjece, dozivjeli smo da cak 4 igraca sa bh. korijenima igraju za nekakav Luksemburg (juce 3, Selimovic bi bio 4. kao jos aktivni fudbaler). Trebamo se zapitati da li smo i kad spremni nesto konkretno poduzeti. Ja sam bio na protestima 2008. i na humanitarnoj tekmi tada, na onim drugima kad su hordasi i manijaci fasovali pendreke na zalost nisam. Spreman sam danas/sutra krenuti na put i ucestvovati opet, ali budimo konkretni i prestanimo kriviti trenere i igrace za ono sto nam se radi u vlastitoj avliji!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 18 gostiju.