Said Hamulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Said Hamulic
Pa realno jedan od rijetkih koji je imao muda da pokusa nesto, i vjerujem da bi, kada bi imao vise prostora nesto i napravio, dok ovako na postavljenu odbranu, bi islo tesko i neymaru.
naprijed rejal
-
- Kontakt:
Nije problem ni postavljena odbrana, vec sto je bio apsolutno usamljen na lijevoj strani. Da je Gazibegovic sinoc igrao lijevog beka, Hamula bi imao puno vise prostora, a ovako je morao ili ici u dribling ili vratiti loptu nazad
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Prije tacno 13 godina se sjecam jednog slucaja koji opasno podsjeca na Hamulica. Radilo je se o tome da je munjevitom brzinom se pocelo po sumnjivim portalima i facebook-u pisati o nekakvom liku, za kojeg prije toga nikad niko nije cuo. Znalo je se tek malo toga o njemu i da navija za Real Madrid. Bilo je tu par slika bas u tom dresu i pocelo se supljirati da igra u njihovoj akademiji. Dakle, dobio je pecat "wunderkind" u roku 24 sata i ako se ne varam dospio je cak i na SS. Neki drugi portal je lafo vodio intervju sa njim, eto on je zainteresovan da igra za BiH, bla bla...Meni je to bilo sumnjivo i kontaktiram lika na face-u, udjem mu na profil, iste slike kao po portalima. Konsultujem se sa Icom (Ismet Tursic) jer je se tad vec opasno bavio omladinskim fudbalom i bio bh. skaut za svedsko podrucije. I on ga je detaljno izanalizirao i dodje do istog zakljucka kao ja - medijska patka!
Hocu da kazem da je se i dan danas lahko eksponirati preko medija, a jos lakse haman preko menadzera koji plati da mu igra klijent. Savo ako je podlegao tome, a izgleda da jeste jer je dokaz sinocnja postava, on ce staviti Pirica u nedelju na gol jer je on eto iskusniji od Hankica. Mene je mali Hankic impresionirao vec na zagrijavanju, momak je agilan i istreniran, ali NECE se taj naigrati jer mu savez NE DA! Ruku na srce, Hamulic je mozda fin insan, ali mi nije jasno kako je on rasturao po poljskoj! Pa momak je nepokretan, izgledao je kao amater pored "opasnih" luksemburzana. U ostalom njegovo neigranje u Vitesseu je rezultat onog stomacica koji je iste dimenzije kao u Pjanica i Hadziahmetovica. Mozemo mi dovesti bolan i Magatha, ali nasi igraci su kilavi i nemaju discipline!
Hocu da kazem da je se i dan danas lahko eksponirati preko medija, a jos lakse haman preko menadzera koji plati da mu igra klijent. Savo ako je podlegao tome, a izgleda da jeste jer je dokaz sinocnja postava, on ce staviti Pirica u nedelju na gol jer je on eto iskusniji od Hankica. Mene je mali Hankic impresionirao vec na zagrijavanju, momak je agilan i istreniran, ali NECE se taj naigrati jer mu savez NE DA! Ruku na srce, Hamulic je mozda fin insan, ali mi nije jasno kako je on rasturao po poljskoj! Pa momak je nepokretan, izgledao je kao amater pored "opasnih" luksemburzana. U ostalom njegovo neigranje u Vitesseu je rezultat onog stomacica koji je iste dimenzije kao u Pjanica i Hadziahmetovica. Mozemo mi dovesti bolan i Magatha, ali nasi igraci su kilavi i nemaju discipline!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
e moj retardinjo, nek je on tebi taliban zbog slike sa sedzadom:-)
definitivno najbolji sinoc u nasoj ekipi!
a sto ti imas svoje komplexe to je problem tebe i tate koji te tako bolesnog odgojio.
Nije niko bio dobar, kamoli najbolji.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
E moj Zenićaninu mentalno raspali, ubila ti željezara i to malo neurona što si imao.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- tutankamon1905
- Kontakt:
Hamula kakav god je bolji je od onog Demirovića koji gola ne zna dati. Više grize, bori se i uvijek bi prije nega stavio nego Demirovića. Tabaković kao da nije ni igrao.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Boli, srce je slomljeno. Nije lose ali nije ni dobro.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Rijetko kad pričam loše o igračima, ali Hamulić je kanta teška
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- SasaKajkut
- Kontakt:
Gdje je nestala ona brzina koja je krasila Hamulu dok je igrao u poljskoj
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Još jedan start ali ona pauza zbog WC u Qataru je nešto poremetilo.
Nije više to to...
Nije više to to...
⚜️~⚜️~⚜️
-
- Kontakt:
Haj Hamula mudžahide naš, zakucaj ga veceras ko u Stalu sto si radio 

U vezi ovog momka smo vjeciti optimisti, a on sve losiji i losiji19vendetta87 je napisao/la: ↑19 nov 2023, 19:38Haj Hamula mudžahide naš, zakucaj ga veceras ko u Stalu sto si radio![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
ponesi zastavu, pobjedu slavit cu ponesi zastavu od lgbta saidaga🥹🥹
-
- Kontakt:
Ima jos kredita iz proslostiDamirT je napisao/la: ↑19 nov 2023, 19:40U vezi ovog momka smo vjeciti optimisti, a on sve losiji i losiji19vendetta87 je napisao/la: ↑19 nov 2023, 19:38Haj Hamula mudžahide naš, zakucaj ga veceras ko u Stalu sto si radio![]()
![]()

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Još večeras ima kredit potrošit što je lgbt zastavu odbio nositi19vendetta87 je napisao/la: ↑19 nov 2023, 20:01Ima jos kredita iz proslostiDamirT je napisao/la: ↑19 nov 2023, 19:40U vezi ovog momka smo vjeciti optimisti, a on sve losiji i losiji19vendetta87 je napisao/la: ↑19 nov 2023, 19:38Haj Hamula mudžahide naš, zakucaj ga veceras ko u Stalu sto si radio![]()
![]()
![]()
⚜️~⚜️~⚜️
Pisao sam na dr.temi, od svih naših reprezentativaca na terenu bio je najmanje los protiv Luksemburga.
Prvi igrač nakon Hajrovica koji je nesto pokušao uraditi s krila...krenuti u prodor...bez obzira što je par puta izgubio loptu.
Uz to je imao 2 dobra udarca glavom, jedan spasio stoper s linije a drugi tik pored stative otišao.
Prvi igrač nakon Hajrovica koji je nesto pokušao uraditi s krila...krenuti u prodor...bez obzira što je par puta izgubio loptu.
Uz to je imao 2 dobra udarca glavom, jedan spasio stoper s linije a drugi tik pored stative otišao.
Jedini koji ima muda napasti protivnika s loptom, uci u dribling.
Takvi i treba da igraju, igraci poput Stevanovic tzv. alibi igraci mogu donijeti samo greske nista dobro.
Takvi i treba da igraju, igraci poput Stevanovic tzv. alibi igraci mogu donijeti samo greske nista dobro.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Hamulaaaaaaaaaaaa
⚜️~⚜️~⚜️