Pa normalno da ce igrati za Luksemburg, kad nemaju sanse da igraju za nas.Mow je napisao/la: ↑17 nov 2023, 15:17Ko god ode na tekmu protiv Slovacke, neka ide bar samo bez djece. Grijehota je gledati kako nam djeca placu sto nam cetnicka loza unistava bh. sport. Zamrzit ce nam djeca zemlju i otici iz nje cim postanu punoljetni. Kad postanu neko i nesto, pa makar i solidni fudbaleri, igrat ce za Luksemburg, Lihtenstajn, Andoru, Gibraltar, Maltu i San Marino, samo da ne moraju gledati jade ocima unutar BiH. Pa covjece, dozivjeli smo da cak 4 igraca sa bh. korijenima igraju za nekakav Luksemburg (juce 3, Selimovic bi bio 4. kao jos aktivni fudbaler). Trebamo se zapitati da li smo i kad spremni nesto konkretno poduzeti. Ja sam bio na protestima 2008. i na humanitarnoj tekmi tada, na onim drugima kad su hordasi i manijaci fasovali pendreke na zalost nisam. Spreman sam danas/sutra krenuti na put i ucestvovati opet, ali budimo konkretni i prestanimo kriviti trenere i igrace za ono sto nam se radi u vlastitoj avliji!
Sva cetvorica su igraci na nivou PLBiH