UEFA Euro 2024
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: UEFA Euro 2024
Hvala Bogu pa drvosječe iz Švedske nisu izborile plasman.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
@jestamaji
https://bhff.fans/bs/
Ovi nasi nesto pokrenuli, ali kakve su ovo cake samo tri kategorije, bez one navijacke kategorije od 30 eura koje idu preko saveza...
https://bhff.fans/bs/
Ovi nasi nesto pokrenuli, ali kakve su ovo cake samo tri kategorije, bez one navijacke kategorije od 30 eura koje idu preko saveza...
odakle ti ovaj link?
nisam siguran ali mislim da su navijački sektori za saveze većinski kategorija 3 i malo 1 i 2. kategorija fans first je vjerovatno samo za generalnu prodaju. nije žurba vidjećemo kako će to biti u decembru kada krene prodaja za ove već plasirane, za nas ima vremena, ako se kojim slučajem provučemo prodaja bi trebala ići poslije baraža.
p.s. biće poslije i kategorija 1 platinum
nisam siguran ali mislim da su navijački sektori za saveze većinski kategorija 3 i malo 1 i 2. kategorija fans first je vjerovatno samo za generalnu prodaju. nije žurba vidjećemo kako će to biti u decembru kada krene prodaja za ove već plasirane, za nas ima vremena, ako se kojim slučajem provučemo prodaja bi trebala ići poslije baraža.
p.s. biće poslije i kategorija 1 platinum

https://www.nfsbih.ba/vijesti/web-platf ... acije-bih/jestamaji je napisao/la: ↑07 nov 2023, 18:52odakle ti ovaj link?
p.s. biće poslije i kategorija 1 platinum![]()
ok, nisam to vidio
koliko ja kontam ovo je samo najava interesa, prodaja je po najavama UEFA-e za tri posljednja kvalifikanta predviđena tek nakon baraža
naravno nije nemoguće da UEFA pređe na FIFA-in sistem i proda karte i onima koji se nisu plasirali i onda im vrati pare ako se tim ne plasira (minus par procenata za troškove). tome u prilog govori ovo (ili u savezu ne znaju o čemu pričaju što nije nimalo nemoguće):
Iako ćemo odgovor da li će se naša reprezentacija po prvi put u istoriji plasirati na Evropsko prvenstvo dobiti tek krajem marta 2024. godine, ulaznice za utakmice grupne faze će biti u prodaji već u decembru, tj. za nešto više od mjesec dana.
kako god bilo, nemam pojma o čemu se radi i koji će biti kriteriji za karte ako se kojim slučajem plasiramo. logično bi bilo bh državljanstvo ili boravak u bih, mada je pitanje da li su oni u stanju to provjeriti iako kod registracije traže broj pasoša, mobitela i adresu. npr, za brazil je mogao naručiti ko je htio, nije ništa provjeravano. elem registrujemo sa pa ćemo vidjeti kako dalje
p.s. ovdje piše na UEFA stranici da će karte za timove iz baraža biti sačuvane do poslije baraža:
https://www.uefa.com/euro2024/news/0286 ... u-need-to/
koliko ja kontam ovo je samo najava interesa, prodaja je po najavama UEFA-e za tri posljednja kvalifikanta predviđena tek nakon baraža
naravno nije nemoguće da UEFA pređe na FIFA-in sistem i proda karte i onima koji se nisu plasirali i onda im vrati pare ako se tim ne plasira (minus par procenata za troškove). tome u prilog govori ovo (ili u savezu ne znaju o čemu pričaju što nije nimalo nemoguće):
Iako ćemo odgovor da li će se naša reprezentacija po prvi put u istoriji plasirati na Evropsko prvenstvo dobiti tek krajem marta 2024. godine, ulaznice za utakmice grupne faze će biti u prodaji već u decembru, tj. za nešto više od mjesec dana.
kako god bilo, nemam pojma o čemu se radi i koji će biti kriteriji za karte ako se kojim slučajem plasiramo. logično bi bilo bh državljanstvo ili boravak u bih, mada je pitanje da li su oni u stanju to provjeriti iako kod registracije traže broj pasoša, mobitela i adresu. npr, za brazil je mogao naručiti ko je htio, nije ništa provjeravano. elem registrujemo sa pa ćemo vidjeti kako dalje
p.s. ovdje piše na UEFA stranici da će karte za timove iz baraža biti sačuvane do poslije baraža:
https://www.uefa.com/euro2024/news/0286 ... u-need-to/
rezultati aplikacija su vidljivi u profilima na uefinoj stranici 

Ne mogu ovi genocidasi meda protiv svicarske
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
lopta je skroz bezveze, nelinearna mustra i nelinearno ofarbana… lopte su sve gore i gore. nekad je lopta bila okrugla!
inače ovo sa decembrom je kao što sam i pretpostavio samo još jedno blamiranje saveza
evo screenshot aktuelne uefa ticketing stranice:
https://www.uefa.com/euro2024/ticketing/

inače ovo sa decembrom je kao što sam i pretpostavio samo još jedno blamiranje saveza
evo screenshot aktuelne uefa ticketing stranice:
https://www.uefa.com/euro2024/ticketing/

Kako Taylor pokrade Izrael, au kakva sramota i guranje Svicaraca. Fuj.
- alan_kardec
- Kontakt:
xaxa kakvu penalčinu ne sviraše za Izrael...

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ovdje ti se nalaze lopte sa svih evropskih i svjetskih prvenstava, možeš li mi molim te otprilike reći i pokazati koje godine su lopte prestale da budu okrugle

𝐎𝐅𝐅𝐈𝐂𝐈𝐀𝐋 | Albania have qualified for EURO 2024!
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Bravo za Albance, u ovakvoj grupi izboriti prolaz na euro je za kapu skinuti!
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Na osnovu cega ce Albanija biti u drugom sesiru na izvlacenju grupa? Jbt, Danska, Holandija, Srbija (vjerovatno) treci sesir, a oni drugi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
To ti je najbolji primjer da se moze.
Cak i moldavija ima sanse da bude drugi, ako bude ova druga utakmica x ili poljska pobjedi.
Jedna moldavija se do kraja bori za drugo mjesto u ovakvoj grupi. A mi u 5 kolo se vec predali i nemamo sanse.
Jeli to moldavija ima bolje igrace od nas?
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Sudija komotno moze uzet da obuce italijanski dres
Gledaju se rezultata iz kvalifikacija.
Pot 1: Germany (Host), group winners ranked 1–5
Pot 2: Group winners ranked 6–10, group runner-up ranked 1 (11 overall)
Pot 3: Group runners-up ranked 2–7 (12–17 overall)
Pot 4: Group runners-up ranked 8–10 (18–20 overall), play-off winners A–C (identity unknown at the time of the draw)
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Mokes je napisao/la: ↑17 nov 2023, 21:38Gledaju se rezultata iz kvalifikacija.
Pot 1: Germany (Host), group winners ranked 1–5
Pot 2: Group winners ranked 6–10, group runner-up ranked 1 (11 overall)
Pot 3: Group runners-up ranked 2–7 (12–17 overall)
Pot 4: Group runners-up ranked 8–10 (18–20 overall), play-off winners A–C (identity unknown at the time of the draw)

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.