Nisam baš siguran da sam sve najbolje shvatio što si napisao, al da ja tebi kažem nešto - nekad je okretanje leđa državi/reprezentaciji , koju vode razbojnici, vrhunski čin patriotizma i ljubavi, to treba da urade i igrači i navijači. To smo trebali davno uraditi, jer sjetimo se da je igrački bojkot i ono poslije bojkota, donijelo nekoliko najboljih godina reprezentacije. Trebamo uraditi isto, ovaj put i igrači i navijači.BHFreak je napisao/la: ↑17 nov 2023, 21:00Da ti ja kazem nesto, ne igra on za Vicu ni za Milosevica i Misimovica. Igra za mene za moje dijete koje mora plakati radi njegove nezainteresovanosti, nije ovo klub da on odluci kako ce se ponasat shodno predsjedniku kluba, ovdje donosis srecu ili nesrecu cijeloj naciji ne Vici. Nemoj se ti sikirati, nabrojane pare ne zanimaju jer realno vise bi para dobili od Eura nego od karti za 10 kvalifikacijskih ciklusa tako da sami sebi skacu u stomak ako im je zelja da se ne kvalifikujemo. Koliko god ih ni ja ne volim i smatram da oni ne vole moju drzavu ja i dalje smatram da igraci nemaju volju ni zelju da igraju za svoju rodnu zemlju jer nazalost vecini to i nije. Kad se jedna Albanije kvalifikuje a ja ti garantujem da mi imamo bolje igrace to je samo dokaz volje i zelje. I da se ponovim na kraju igraci trebaju igrati za rad moje srece i srece nase djece koja u igracima vide svoje uzore sportske i vide ljude koji im srecu donose a ne da gledaju ko sinoc jad i cemer ljudi koji se ne mogu sastaviti s loptom.Horoz je napisao/la: ↑17 nov 2023, 20:37Šta radiš nekoj "državi" koju ne možeš konkretno kazniti? Bojkotuješ njene proizvode.
Mi savezu ne možemo ništa, osim da ih bojkotujemo. Ali nismo ni svjesni da je to moćno oružje, jednog trenutka kad odlučimo da ga upotrijebimo.
Jednostavno treba okrenuti glavu od njih i ponašati se kao da ne postoje. Neka ih prate korumpirani novinari i botovi.
Je li neko zaista misli da je ovo reprezentacija ljudi koji navijaju za nju? Naravno da nije, samo nas prave budalama,
U jednom trenutku će im se i igrači prestati odazivati. Neće Dedić igrati za Vicu, Miloševića i Misimovića i ne treba.
Nažalost mi nemamo reprezentaciju i to trebamo shvatiti.
I to treba biti poruka ne samo Vici, nego i Begićima i Čolpama, oni su podjednaki neprijatelji reprezentacije.