Safet Sušić - Pape

djokica
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la djokica » 15 mar 2011, 12:56

emiiNa_ je napisao/la:Treba covjeka podrzati, ok.. nije nam najbolji selektor do sad .. ali treba covjeku dati podrsku i sansu :D

vidiiiimooo se u zeniiciiii :D
Ko je to bolji od njega? I na osnovu cega? On je tek poceo raditi sa ovim timom i mozda cemo bas za 2-3 godine pricati kako je najbolji
FKS❤️1946

emiiNa_
Kontakt:

Post Postao/la emiiNa_ » 15 mar 2011, 13:01

djokica je napisao/la:
emiiNa_ je napisao/la:Treba covjeka podrzati, ok.. nije nam najbolji selektor do sad .. ali treba covjeku dati podrsku i sansu :D

Ko je to bolji od njega? I na osnovu cega? On je tek poceo raditi sa ovim timom i mozda cemo bas za 2-3 godine pricati kako je najbolji
Msm da je Ciro s Bosnom postigao najbolje rezultate, a i Baka nije bio los! .. A nisam REKLA DA JE SAFET LOS-sve je otvoreno i vjerujem u njega da ce uspjeti!
I kad je tuga i kad je sreća sve dok nas ima i ti si vječna!

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 15 mar 2011, 13:06

emiiNa_ je napisao/la:
djokica je napisao/la:

Msm da je Ciro s Bosnom postigao najbolje rezultate, a i Baka nije bio los! .. A nisam REKLA DA JE SAFET LOS-sve je otvoreno i vjerujem u njega da ce uspjeti!
Vidis, ja misim da je Muzurovic jos uvijek najbolji, ne po rezultatima, ali ako uzmemo u obzir da je 2 puta stvarao reprezentaciju i ipak pobjedjivao velike ekipe...
FKS❤️1946

emiiNa_
Kontakt:

Post Postao/la emiiNa_ » 15 mar 2011, 13:11

Ko je to bolji od njega? I na osnovu cega? On je tek poceo raditi sa ovim timom i mozda cemo bas za 2-3 godine pricati kako je najbolji[/quote]

Msm da je Ciro s Bosnom postigao najbolje rezultate, a i Baka nije bio los! .. A nisam REKLA DA JE SAFET LOS-sve je otvoreno i vjerujem u njega da ce uspjeti![/quote]

Vidis, ja misim da je Muzurovic jos uvijek najbolji, ne po rezultatima, ali ako uzmemo u obzir da je 2 puta stvarao reprezentaciju i ipak pobjedjivao velike ekipe...[/quote]

Dobar dobar.. kako da ne, pa on je morao od pocetka sve stvoriti! od 1995 ..

emiiNa_
Kontakt:

Post Postao/la emiiNa_ » 15 mar 2011, 13:13

djokica je napisao/la:
emiiNa_ je napisao/la:
djokica je napisao/la: Ko je to bolji od njega? I na osnovu cega? On je tek poceo raditi sa ovim timom i mozda cemo bas za 2-3 godine pricati kako je najbolji
Vidis, ja misim da je Muzurovic jos uvijek najbolji, ne po rezultatima, ali ako uzmemo u obzir da je 2 puta stvarao reprezentaciju i ipak pobjedjivao velike ekipe...
Dobar dobar.. kako da ne, pa on je morao od pocetka sve stvoriti! od 1995 ..

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 15 mar 2011, 13:19

emiiNa_ je napisao/la:Ko je to bolji od njega? I na osnovu cega? On je tek poceo raditi sa ovim timom i mozda cemo bas za 2-3 godine pricati kako je najbolji
Msm da je Ciro s Bosnom postigao najbolje rezultate, a i Baka nije bio los! .. A nisam REKLA DA JE SAFET LOS-sve je otvoreno i vjerujem u njega da ce uspjeti![/quote]

Vidis, ja misim da je Muzurovic jos uvijek najbolji, ne po rezultatima, ali ako uzmemo u obzir da je 2 puta stvarao reprezentaciju i ipak pobjedjivao velike ekipe...[/quote]

Dobar dobar.. kako da ne, pa on je morao od pocetka sve stvoriti! od 1995 ..[/quote]

Pa dobio Italiju, pa Dansku 3-0....
Pa kad su igraci bojkotovali ,on sa B timom i novim igracima dobio Norvesku u gostima, Tursku na Kosevu...
Najzasluniji je sto su Salihamidzic, Barbarez,Konjic, Halilovic, Rahimic ( bio rekao da nece nikad za reprezentaciju pa dosao kad je Fuko sa njim fino popricao )... i jos dosta njih zaigrali za nas
FKS❤️1946

emiiNa_
Kontakt:

Post Postao/la emiiNa_ » 15 mar 2011, 13:28

djokica je napisao/la:Msm da je Ciro s Bosnom postigao najbolje rezultate, a i Baka nije bio los! .. A nisam REKLA DA JE SAFET LOS-sve je otvoreno i vjerujem u njega da ce uspjeti!

Dobar dobar.. kako da ne, pa on je morao od pocetka sve stvoriti! od 1995 ..[/quote]

Pa dobio Italiju, pa Dansku 3-0....
Pa kad su igraci bojkotovali ,on sa B timom i novim igracima dobio Norvesku u gostima, Tursku na Kosevu...
Najzasluniji je sto su Salihamidzic, Barbarez,Konjic, Halilovic, Rahimic ( bio rekao da nece nikad za reprezentaciju pa dosao kad je Fuko sa njim fino popricao )... i jos dosta njih zaigrali za nas[/quote]

Ma znam, ovo je samo bio primjer ..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 mar 2011, 14:22

avenija je napisao/la:Teleci pogledu odlazi nacija porucuje ..
Jel ti to monolog,gledajuci se sabahirle u ogledalu?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 15 mar 2011, 15:37

bilalx je napisao/la:Neprocjenjivo: "Što se tiče Senijada Ibričića, njega sam odlučio pozvati u zadnji čas, jer mislim da se radi o jako dobrom igraču koji nam može pomoći", dodao je Pape.

Pa ko koga ovdje hebe???? Ibricic ne dodje na okupljanje i prijeti da, ako ga kazne, nece vise nikad igrati za reprezentaciju, ali u svemu tome nadje vremena da trkne do Splita, odigra malo u revijalnoj za Hajduk i na kraju dobije poziv zato sto je "jako dobar igrac"!? K'o biva, Beg i ostali su sta?, "jako losi igraci" pa se njima ne gleda kroz prste i na njima cemo trenirati strogocu i disciplinu.

Pa nisu, moj Safete, svi ljudi ovce, "cast" vecini, pa da nemogu skontati da postoje dupli standardi i mogucnost ublazavanja kriterija za neke igrace. A ti nam Safete to, nicim izazvan, i potvrdi!
Taman kad sam fakat pomislio da jesu svi ovce.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

haryxs
Kontakt:

Post Postao/la haryxs » 15 mar 2011, 16:02

[quote="Željovac"][quote="bilalx"]Neprocjenjivo: "Što se tiče Senijada Ibričića, njega sam odlučio pozvati u zadnji čas, jer mislim da se radi o jako dobrom igraču koji nam može pomoći", dodao je Pape.

Pa ko koga ovdje hebe???? Ibricic ne dodje na okupljanje i prijeti da, ako ga kazne, nece vise nikad igrati za reprezentaciju, ali u svemu tome nadje vremena da trkne do Splita, odigra malo u revijalnoj za Hajduk i na kraju dobije poziv zato sto je "jako dobar igrac"!? K'o biva, Beg i ostali su sta?, "jako losi igraci" pa se njima ne gleda kroz prste i na njima cemo trenirati strogocu i disciplinu.

Pa nisu, moj Safete, svi ljudi ovce, "cast" vecini, pa da nemogu skontati da postoje dupli standardi i mogucnost ublazavanja kriterija za neke igrace. A ti nam Safete to, nicim izazvan, i potvrdi!
[/quote]
Taman kad sam fakat pomislio da jesu svi ovce.[/quote]

Jeste Zmeljovac, ima duple standarde i nek ima. Jos bi se trebo "vama" pravdat koga ce pozvat a koga ne...

Ko si ti u vom svijetu da se kvartas u trenerske poslove?? I da oprosti ovaj narod, g.u.z.i.s li ti sta, osim sto prebiras Safetove rijeci po novinama??? vjeruj mi da je to dobar lijek kad si isfrustriran.

Ivica O. je imao duple standarde dok je vodio Jugu i na kraju ga je raja gotivila bas zbog toga...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 mar 2011, 16:11

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 15 mar 2011, 16:17

Cartman je napisao/la:
Teleci pogledi ( Cartman i ostali ) ostavite covjeka na miru. Svako radi svoj posao, bolje ili losije
FKS❤️1946

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 15 mar 2011, 16:21

Ma vi se samo džaba nervirate ,nama da dođe Hidink za selektora mi se ne bi plasirali ,još jednom da ponovim BIH nikad neće igrati na SP i EP .To treba da vam bude jasno ,mi nismo za toga ,a ni to nije za nas.Kakve god igrače imali nikad nećemo nigdje otići ,ko prije to shvati biće mu lakše ,svake kvalifikacije govorimo sljedeće su naša šansa i tako u nedogled .
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 15 mar 2011, 16:34

VELIKI ŠVABO je sinoć sve rekao....nadam se da vas je bar trecina skontala sta je covjek govorio.
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 15 mar 2011, 16:46

Mozda Safet nije najbolji, mozda nam reprezentacija stagnira ali ...
... SVIM SRCEM SMO UZ NJIH DO KRAJA !!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 mar 2011, 16:48

asylum je napisao/la:Mozda Safet nije najbolji, mozda nam reprezentacija stagnira ali ...
Igrace, naravno. Ali Susic je izgubio svu podrsku nakon svog ponasanja i moronskih odluka. Vidjet cemo kakav ce docek dobit u Zenici. Pogotovo nakon izjave da bi prije igrao na neutralnom terenu nego u Zenici.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 15 mar 2011, 19:12

padobranac1978 je napisao/la:VELIKI ŠVABO je sinoć sve rekao....nadam se da vas je bar trecina skontala sta je covjek govorio.
upravo tako brate, nadam se da ste shvatili sta kaze jedan VELIKI STRUCNJAK,NAJVECI KOJEG SMO IMALI i tesko da cemo ikada imati! ..... taj isti strucnjak, IVICA OSIM (kada pisem ovo ime ustanem) kaze jednu istinu koju sam davno napisao, a to je da safet nema igrace kojima je cast i ponos igrati za bih vec je to njima obaveza...tacnije on je rekao MOZE REPREZENTACIJA BEZ NJIH ALI ONI NE BI MOGLI BEZ REPREZENTACIJE.... e to je to sto safet mora da radio iako mu to nije posao.. to je posao KUCNOG ODGOJA.... Ivica Osim je sinoc svima vama neznalicama i "trenerima" objasnio da mi nemamo ni upola jaku reprezentaciju kako mislimo.... objasni je da mi NEMAMO USLOVA da ovu reprezentaciju odvedemo na veliko takmicenje (finansijske, stadion,tereni za trening) , da nemamo mnogo toga i da bi odlazak bio VELIKI PODVIG! .. to kaze VELIKI Ivica Osim, pa onda isti IvicaOsim kaze da malo manje smirimo dozivljaj oko prica OVO NAM JE HISTORIJSKA i te lozionicke pa poslije poraza ko je*** ostanemo.......

i gledam , safet na press rece da se ne pise i ne prica kako nam je ovo zadnje sansa, odlucujuca itd... a ovi odmah na dnevniku PRD HISTRIJUSKU ODLUCUJUCU UTAKMICU U KVALIFIKACIJAMA .... pa u pm..... i mi bi da negdje odemo??????? +
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 mar 2011, 19:17

Znaci novinari trebaju pisat tako kako Susic kaze? Pa gdje to ima? Mourinho se godinama svadja sa novinarima, pa osvaja sve zivo. I Ferguson isto tako. Koliko izgovora ima za Susica? Nikad on nije kriv. Nije ovo Sjeverna Koreja, novinari pisu sta god hoce. I naravno da ce dizat atmosferu da bi prodavali novine. Ako on to ne podnosi, neka trenira nekog petoligasa. Sigurno niko nece nista pisat o njemu.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 mar 2011, 19:19

Cartman je napisao/la:
asylum je napisao/la:Mozda Safet nije najbolji, mozda nam reprezentacija stagnira ali ...
Igrace, naravno. Ali Susic je izgubio svu podrsku nakon svog ponasanja i moronskih odluka. Vidjet cemo kakav ce docek dobit u Zenici. Pogotovo nakon izjave da bi prije igrao na neutralnom terenu nego u Zenici.
Ne persiraj se bezveze @Curtman
izjava je davnih dana pobijena i demantovana.Ali takvima treba crtati i to markerom.Mada opet nikakve fajde.
Golden hoof ostaje golden hoof.Kako bi ti Pajica kazao :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 15 mar 2011, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 15 mar 2011, 19:21

Cartman je napisao/la:Znaci novinari trebaju pisat tako kako Susic kaze? Pa gdje to ima? Mourinho se godinama svadja sa novinarima, pa osvaja sve zivo. I Ferguson isto tako. Koliko izgovora ima za Susica? Nikad on nije kriv. Nije ovo Sjeverna Koreja, novinari pisu sta god hoce. I naravno da ce dizat atmosferu da bi prodavali novine. Ako on to ne podnosi, neka trenira nekog petoligasa. Sigurno niko nece nista pisat o njemu.
samo slusaj sta nam sinoc isprica IVICA OSIM ;) upravo to nam je na press rekao i Safet
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.