Nisam mislio da si toliko paglu,vidis pojedina napisao ironicno,kod vas masovno prizivali Husa.KONTRASVIH je napisao/la: ↑17 nov 2023, 20:26mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 nov 2023, 19:16Sve mrtvi zeljovci Hasic,Ibricic haha meca nemaju za zeljkana,ko vama u strucnom stabu navija za zeljkana? Husa prizivali haha ni obraza ni casti kao mi tuljana da prizivamo,daj Boze nikad niko da zaigra u nasem klubu ko je nosio vas pogani dres.Vidis da ste prizivali Amara Osima, ni obraza ni casti nemate fuj fuj. Ne mozete sastaviti strucni stab bez bar 2 mrtva Zeljovca! Ni obraza ni castiMoze, mogu svi, moze i amar osim, al mirza ne moze.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- MocMahale444
-
- Kontakt:
Tomas definitivno novi trener Zrinjskog ili je jos neko u igri?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Osim što smo ih razmontirali na terenu,
otjerali smo im i najuspješnijeg trenera.
To je lijepo
otjerali smo im i najuspješnijeg trenera.
To je lijepo

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Pošteno govoreći, Krunoslav i nije bio za njih, ne uklapa se u njihov kalup: realan je, profesionalan, odmjeren u izjavama, pristojan i kulturan, a rekao bih i da je otvorenih svjetonazora jer su mu izjave bile takve. Dakle sve suprotno njima i onome šta oni predstavljaju.
Stjepan Tomas je mjera, krkan, sirovina i bezmozgović.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- feniksptica
- Kontakt:
Raspisujemo oglas za prijem u radni odnos u FKS pozicija Sef omladinskog pogona.
Prednost imaju kanditati iz SA koji bi sami placali svoj posao.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
#krunoslaveoprosti
Čestitke Zrinjskom što se sam izbacio iz borbe za titulu.
Otkaz Renduliću i debakl reprezentacije možda nemaju dodirnih tačaka fudbalskom laiku, ali ako pogledaš iz ta dva ugla dođeš do generalnog zaključka da je Bosna i Hercegovina zalutala u fudbal. Nije ni danas i nikada to nije bio sport za nas, nažalost.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
- Kontakt:
Ovim putem želim da se izvinemo Zrinki za smjenu u historiji najuspješnijeg trenera, jesmo mi i opet ćemo.
Nakon Corica, Rendulica … ko je sljedeći ?
Ekipa za smjenu trenera mnogo zaeban izum.
Nakon Corica, Rendulica … ko je sljedeći ?
Ekipa za smjenu trenera mnogo zaeban izum.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Koji ce qrac Vukotic u BiH, covjek rodjen u KraljevuLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑17 nov 2023, 16:14a kone se lizu s igracima koji javno odbiju BiH i jos s njim prave posalice, citaj vukoticmosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 nov 2023, 16:07Samo je navijao nije igrao,dok kod gurbeta igraju nasi bivsi igraci i bez imalo obraza mastaju i prizivaju sve nase bivse igrace.feniksptica je napisao/la: ↑17 nov 2023, 16:03E Hasic je profi
Vjerojatno on navija za Zelju al poso odradi kako treba i poslije opet isto. Da je takvih vise s obje strane.

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Pitaj njega.Zvornicka je napisao/la: ↑18 nov 2023, 12:02Koji ce qrac Vukotic u BiH, covjek rodjen u KraljevuLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑17 nov 2023, 16:14a kone se lizu s igracima koji javno odbiju BiH i jos s njim prave posalice, citaj vukoticmosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 nov 2023, 16:07
Samo je navijao nije igrao,dok kod gurbeta igraju nasi bivsi igraci i bez imalo obraza mastaju i prizivaju sve nase bivse igrace.![]()
Vukotić o potencijalnom nastupu za BiH: “Nije da se ne nadam pozivu”
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Dolazi jedan iz Sa Arabije.feniksptica je napisao/la: ↑18 nov 2023, 11:13Raspisujemo oglas za prijem u radni odnos u FKS pozicija Sef omladinskog pogona.

- TurkishAirlines
Ode Kruno...
Yebes fudbal u BiH, kad tjeras covjeka s kojim si evropu uzeo.
Igraci umorni, igraju na tri fronta i tebi zbog par losih rezultata tjeras trenera...
Nije za nas fudbal. Katastrofa..
Ovako isto ili slicno je Sarajevo radilo... Nema tu napretka...
Yebes fudbal u BiH, kad tjeras covjeka s kojim si evropu uzeo.
Igraci umorni, igraju na tri fronta i tebi zbog par losih rezultata tjeras trenera...
Nije za nas fudbal. Katastrofa..
Ovako isto ili slicno je Sarajevo radilo... Nema tu napretka...
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Greska prijatelju, velika vecina onih koji vode fudbal u BiH su totalno zalutali u ovaj sport.
🔴⚫️
Apsolutno se slažem druže iz Tuzle.
Da baš nikako nismo talentovani može reći samo hejter ili neko ko nikada nije malo ozbiljnije igrao i trenirao fudbal. Svi koji jesu, sigurno znaju minimalno jednu osobu koja je realno ubijala i imala predispozicije da bude vrhunski igrač.. a zbog nečijeg sina, pijanca od trenera ili nekog trećeg razloga koji nema nikakve veze sa talentom, sad vari u Sloveniji.
Otprilike tako je i na svim drugim nivoima fudbala u BiH. Nedostatak sistema i nekompetentna rukovodstva su kriva za krah, nikako nedostatak talenta.
The saddest thing in life is wasted talent.
Realnost koju nogometni laici a ni znalci neče da vide kod repke a tako kao i kod Rendulića a to je da su loši kao pojedinac a ovamo kao grupa. Nismo mi zalutali u nogomet nego u očekivanja pojedinaca ili više njih.
P.S jeste uspjeli vratiti Iskru.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Kruno je bio bivši prije Alkmaara, ta pobjeda ga je ostavila na klupi. Navijači Veleža kao fol žale za njim. Čekali pobjedu 3 godine, pobijedili i više nego zasluženo i sad kao Kruno otišao zbog tog poraza. Pa ni manje od mjesec dana prije, izgubili su od tog istog Zrinjskog 3 0. Nije išlo već neko vrijeme, Kruno je svoj, tvrdoglav i ne želi uplitanja, što u Zrinjskom baš i nije lako, jer bi tu svi najradije na klupu.
Uglavnom, čovjek koji će zlatnim slovima biti upisan u našu povijest.
A ko će sada doći i kako će proći, to ćemo vidjeti. Mamić je Veležu doveo Klafurića, možda i nama da neku preporuku.
Uglavnom, čovjek koji će zlatnim slovima biti upisan u našu povijest.
A ko će sada doći i kako će proći, to ćemo vidjeti. Mamić je Veležu doveo Klafurića, možda i nama da neku preporuku.