Što se tiče volje za dolazak u Zrinjski,a i bilo koji drugi klub, po meni je to relativno.Odakle Ćiri volja svojevremeno da ode u Slobodu?Marko1905 je napisao/la: ↑17 nov 2023, 19:33Yebiga sad ,dobili smo šta smo tražili i zazivali.Ja sam napisao neki dan da se nadam da više nismo seljački klub i da nećemo mjenjati trenera u nevrijeme ali izgleda da je svlačionica presudila tj. nemir u svlačionici . Isto kao sto sam branio Krunu na početku ove sezone tako isto ne bih pljuvao po novom treneru ko god da bude a koliko znam bit će Tomas.Nije da se do sada proslavio kao trener ali ne znaci da s nama ne može napraviti dobar rezultat.Po mojim informacijama i nismo imali bas neki izbor ,bar ne od ovih koji su bili voljni doći sada u Zrinjski ali to smo sami krivi jer ponavljam ovo nije trenutak za smjenu trenera.Ali kako god bilo Zrinjski je bio i bit ce i poslije Profe,Krune pa i slijedećeg trenera isto kao i poslije Marencija,Make,Šunke ili Bilbije.Pad je bio neminovan jer ne može se iz sezone u sezonu praviti 20 bodova razlike sad je samo pitanje hoćemo li se znati dočekati na noge jer već počinju teorije o propasti kluba ,sponzora ,članova uprave i slične price kojima je cilj što prije i što više unazaditi Zrinju.Jedini i najbolji lijek je pobjeda protiv Širokog i na terenu i na tribinama i pokazati da smo prerasli te dječice bolesti provincijskih klubova.
Danas u nogometu se većina stvari vrti oko novca tako da ako dovoljno platiš pojavi se "volja" a u suprotnom slučaju se ta volja izgubi.Sumnjam da treneri koje smo kontaktirali(bar većina) nisu htjeli iznijeti svoje uvjete,što je po meni dovoljna volja za preuzimanjem.