Burek pun ciganskih mađijaHansestadt je napisao/la: ↑24 okt 2023, 12:04Nekome mlada pravi burek, dok drugi moraju kod siptara

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Burek pun ciganskih mađijaHansestadt je napisao/la: ↑24 okt 2023, 12:04Nekome mlada pravi burek, dok drugi moraju kod siptara
Ne bih se začudio da ga je pokušala otrovati. Zato je vjerovatno insistirao na ovom blam snimku. Da postoje neki dokazi jer je evidentno zbog čega je ciganska krmačica sa našim Anćom.Pereira je napisao/la: ↑24 okt 2023, 21:33Burek pun ciganskih mađijaHansestadt je napisao/la: ↑24 okt 2023, 12:04Nekome mlada pravi burek, dok drugi moraju kod siptara![]()
Iz kluba su rekli da jeste, nemoj da moramo na šake!
A ni ovo sad mu nije bio prvi put
Neće više glumiti povrede, mora se dokazivati u reprezentaciji, jer ga u Sheffieldu buši ko stigne
Javnost traži da bude čovjek od riječi, ja pamtim njegovu izjavu nakon preuzimanja selektorske funkcije koja je zabilježena audio i video zapisom :" Ako vidim da ne mogu pomoći ovoj ekipi otici ću sam, ne mora mi niko govoriti"
Ma to svaki trener kaze da ce ici sam ako ne ide. A 90% cekaju onda da dobiju odkaz nece otici sama....chily-rz je napisao/la: ↑18 nov 2023, 12:32Javnost traži da bude čovjek od riječi, ja pamtim njegovu izjavu nakon preuzimanja selektorske funkcije koja je zabilježena audio i video zapisom :" Ako vidim da ne mogu pomoći ovoj ekipi otici ću sam, ne mora mi niko govoriti"
Nakon tri utakmice je već našao alibi za eventualnu pušu u baražu izjavom da mi ne trcimo na nivou koji to moderni fudbal zahtjeva što dalje implicira da ni on sam ne vjeruje da je s ovom ekipom sposoban napraviti nešto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.