Asmir Begović

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

mozak
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la mozak » 15 mar 2011, 17:08

Pored taktickih i drugih manjkavosti naseg selektora, najveca glupost je sto se svaki prljavi gest mora iznjeti u javnost.
Sto on ima govorit novinarima ako je begovic prno, ili biti sarkastican, pa o jednom nadarevicu govoriti kako je igro, pa kako nije, pa opet igro...de ba, pa pozovi njega pa obavi ozbiljan razgovor.
Isto je i sa begovicem. Pa trebao je otici covjeku ako treba, i razgovarati u cetiri oka, u cemu je problem.
Ako mu se neigra , cao i gotovo.
Mislim da je to najmanje sto se moze uraditi kada je ovakav golman u pitanju, nije to sehic, buric, vec sutra akBogDa mozda jedan od najboljih golmana na svjetu.
Nemoramo ni mi znati svaku sitnicu, a toliko se negativne energije uvuklo medju navijace, pa i same igrace bas zbog tih nastupa i otkrivanja prljavog vesa u javnost.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 15 mar 2011, 17:10

harishp je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:
harishp je napisao/la:Bas bi volio da si na njegovom mjestu,ali ovaj put da ispunis obecanje :mrgreen:
A ne ,''obecanje ludom radovanje''. 8-)
P.S Poziv Ibricica je greska Papetova i to je isto jedan kroz jedan.
to svakako nebi bilo dobro za buducnost ove repke, a ionako ocekujem povratak bega na gol repke uskoro
Mac sa dvije ostrice.Kvalitet ili hercika za repku.Kad das obadvoje repka ce imati uspjeha.Samo jedno,djabe trud.
Ili na mostu dobijes a na cupriji gubis.
P.S kod nasih igraca vazda fali makar jedno.Zato godinama gledamo velika prvenstva preko TV''aj tinks'' :lol:
dosad se nije dobro pokazao beg sto se tice toga, al' nadam se jos uvijek da mogu on i susic to sredit pa da ne bude vise dolazilo do praznih baterija na mob. i slicni s.ranja ;) kako god okrenes, mi nemozemo sebi priustiti da izgubimo golmana ovakvog kalibra, u suprotnom slucaju cekaju nas na golu avdukici i slicni njemu..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 mar 2011, 17:29

djokica je napisao/la:Nijedan nije zasluzio da bude na spisku
Apsolutno si u pravu. Rekoh već da je bilo za pretpostaviti kako Beg neće biti na spisku za meč sa Rumunijom(opravdano). Al', ako je on izostavljen, onda je treb'o biti i Ibričić. Kvalitetu spomenuh jer nam je u ovom trenutku potrebniji Begović negoli Ibričić.
djokica je napisao/la:A Begovic ionako jos treba da bude rezerva jer Hasagic potpuno zasluzuje svoje mjesto na golu. Begovic jeste interesantan za buducnost, ali je trenutno sve ostalo jos uvijek na Kenanovoj strani
Samo je iskustvo na strani Hasagića. Nije valjda da ti misliš kako je on kvalitetniji od Asmira? :o
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 15 mar 2011, 17:43

Smjesno je reci da je Hasagic bolji od Begovica,lik vec duze godina brani za tursku osrednju ekipu,dok je Begovic u kratkom periodu dosao do Stoke-a,gdje je potisnuo jos uvjek jedinicu Danske reprezentacije,Sorensena..Da ,momak ne zeli igrati za ovu reprezentaciju,zato je u ostalom i promjenio drzavljanstvo :lol: Da,Pape je upravu sto ga kaznjava,jbg nije Begovic Dzeko,Dzeko je starter i glavna zvijezda ove reprezentacije,dok je Begovic samo zamjena za vrhunskog golmana osrednje ekipe,poklopi se momak :!:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 mar 2011, 17:48

Ja u svemu ovome bas i ne vidim problem, mislim zar se ibricic i begovic mogu porediti??? Pa Beg isao platu zaraditi, za zivot svoj, ovaj drugi isao da igra utakmicu za bivsi klub, jos je kao bio i umoran... Pa zar nije bolje za reprezentaciju ako begovic brani protiv najboljih igraca na svijetu, ili da brani protiv meksikanaca(dobri su, ali nema tu naboja kao sto bude kad se igra za bodove).. i svako ko malo prati englesku ligu zna da se ovakvi slucajevi desavaju stalno, ali bas stalno...
Celik!3,2,2.

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 15 mar 2011, 22:06

Monolog je napisao/la:
djokica je napisao/la:Nijedan nije zasluzio da bude na spisku
Apsolutno si u pravu. Rekoh već da je bilo za pretpostaviti kako Beg neće biti na spisku za meč sa Rumunijom(opravdano). Al', ako je on izostavljen, onda je treb'o biti i Ibričić. Kvalitetu spomenuh jer nam je u ovom trenutku potrebniji Begović negoli Ibričić.
djokica je napisao/la:A Begovic ionako jos treba da bude rezerva jer Hasagic potpuno zasluzuje svoje mjesto na golu. Begovic jeste interesantan za buducnost, ali je trenutno sve ostalo jos uvijek na Kenanovoj strani
Samo je iskustvo na strani Hasagića. Nije valjda da ti misliš kako je on kvalitetniji od Asmira? :o[/

Nisam ja strucan ni odgovoran da kazem ko je bolji i zbog cega. Nazalost mi opet gledamo gdje ko brani,a to nije relevantno. Neko ima vise a neko manje srece u zivotu.

Jedino sto znam da je Hasagic vec 6-7 ili vise godina na golu reprezentacije i ne sjecm se da je kiksao vise od 2 puta. Nadji mi jos jednog takvog u drugim reprezentacijama? Znaci, samo kazem da nema potrebe mjenjati nekoga ko svoj posao radi odlicno samo zato da bi se stavio na gol neko drugi. Nije problem za Begovica, odlican golman, ali mislim da treba da ceka Hasagicev kiks (eve)

Z
FKS❤️1946

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 16 mar 2011, 02:02

djokica je napisao/la:
Nisam ja strucan ni odgovoran da kazem ko je bolji i zbog cega. Nazalost mi opet gledamo gdje ko brani,a to nije relevantno. Neko ima vise a neko manje srece u zivotu.

Jedino sto znam da je Hasagic vec 6-7 ili vise godina na golu reprezentacije i ne sjecm se da je kiksao vise od 2 puta. Nadji mi jos jednog takvog u drugim reprezentacijama? Znaci, samo kazem da nema potrebe mjenjati nekoga ko svoj posao radi odlicno samo zato da bi se stavio na gol neko drugi. Nije problem za Begovica, odlican golman, ali mislim da treba da ceka Hasagicev kiks (eve)

Z
E sa ovim se comentarom potpuno slazem.Sto je najgore Begovic je i bio docekao kiks Hasagica(ono protiv Albanije) i taman kad smo svi ocekivali da protiv Slovacke "preuzme incijativu" on ne dodje.Tako da je sve usrao.Sumnjam da ce on biti nas prvi golman do sljedecih kvalifikacija

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 16 mar 2011, 02:43

Ja ne bi pozvao Ibricica, ali zato ne bi ni Begovica posle Slovacke. Prema tome Begovic je bio na Ibricicevom mjestu i bio je pozvan sto znaci da se NE MOGU porediti, ako bas hocete. Ovaj otisao na revijalnu, ovaj drugi imao temperaturu, "da nije mogao slusalicu podici" :D :D :lol: da se bar javi i Pape mu oprostio, a on mu se lijepo oduzio. Znam da se Monolog ne bi odazvao, u stvari ne govori istinu, odazvao bi se on i onda namjerno propustio gol - dva, koliko je potrebno da BiH izgubi... Hasagic i Begovic se tu negdje...Begoviceva prednost je mladost i nista drugo. S'druge strane Hasagic je dugi niz godina prvi golman i to sasvim solidan.
Ipak, da je sve normalno stavio bih Begovica, ovako ni pod razno.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

Radioglava
Kontakt:

Post Postao/la Radioglava » 16 mar 2011, 10:26

djokica je napisao/la:Nisam ja strucan ni odgovoran da kazem ko je bolji i zbog cega. Nazalost mi opet gledamo gdje ko brani,a to nije relevantno. Neko ima vise a neko manje srece u zivotu.

Z
Čudno, jer kiksevi su jedna od Hasagićevih najveći mana. Siguran sam da je bilo više nego samo 2. Koliko je puta samo driblao loptu po šesnaestercu...

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 16 mar 2011, 13:36

Radioglava je napisao/la:
djokica je napisao/la:Nisam ja strucan ni odgovoran da kazem ko je bolji i zbog cega. Nazalost mi opet gledamo gdje ko brani,a to nije relevantno. Neko ima vise a neko manje srece u zivotu.

Z
Čudno, jer kiksevi su jedna od Hasagićevih najveći mana. Siguran sam da je bilo više nego samo 2. Koliko je puta samo driblao loptu po šesnaestercu...
Sine, nije kiks kad neko dribla u sesbaestercu, kiks je kad primimo gol zbog driblanja. A ja to jos nisam vidio
FKS❤️1946

romaaaa
Kontakt:

Post Postao/la romaaaa » 17 mar 2011, 08:23

imao je Hasagić dosta grešaka za svoju karijeru a slabi je dosta od begovića jer ne može se poredit engleska liga
i turska

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 17 mar 2011, 17:23

romaaaa je napisao/la:imao je Hasagić dosta grešaka za svoju karijeru a slabi je dosta od begovića jer ne može se poredit engleska liga
i turska
Kakve veze imaju engleska i tuska liga sa kvalitetama Hasagica i Begovica. Ja sam nekad ranije objasnjavao kako su nam najbolji igraci dolazili iz Osijeka i Zadra pa smo imali dobru Reprezentaciju. Sve je to sreca u zivotu. Po tebi je onda svaki golman koji brani u Engleskoj bolji od onoga koji brani u Turskoj. SMIJESNO

Naveo bih ti i neke dokaze da nije tako, ali pretpostavljam da si premlad da bi mogao znati o tome
FKS❤️1946

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 mar 2011, 17:32

Begovic posjeduje veci potencijal i kvalitet od Hasagica, ali u ovih zadnjih nekoliko godina je Hasagic je stvarno dobro branio, spasavao nas je nekoliko puta od blamaza. Ovo u Albaniji je bio jedan kiks, za koji on nije bio potpuno kriv, ali ipak, snosi svoj dio krivice. Evo, protiv Mexi je opet odbranio penal, a skidao ih je u proslosti jos vise. A Begovicu kako vidim nije stalo do repke, stoga mozemo slobodno nastaviti sa Kenom na golu.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 17 mar 2011, 17:35

Ma jedan je Kenan Hasagic! (:
#samoRudar #zauvijek

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 17 mar 2011, 18:30

djokica je napisao/la:
romaaaa je napisao/la:imao je Hasagić dosta grešaka za svoju karijeru a slabi je dosta od begovića jer ne može se poredit engleska liga
i turska
Kakve veze imaju engleska i tuska liga sa kvalitetama Hasagica i Begovica. Ja sam nekad ranije objasnjavao kako su nam najbolji igraci dolazili iz Osijeka i Zadra pa smo imali dobru Reprezentaciju. Sve je to sreca u zivotu. Po tebi je onda svaki golman koji brani u Engleskoj bolji od onoga koji brani u Turskoj. SMIJESNO

Naveo bih ti i neke dokaze da nije tako, ali pretpostavljam da si premlad da bi mogao znati o tome

naravno da se nemoze reci za svakog ali ime kluba ili lige imaju znacaj za kvalitet nekog igraca,najbolji klubovi kupuju najbolje i najskuplje igrace..ili je po tebi slucajno da benzema,ronaldo,iniesta..igraju u spaniji a ne u turskoj?
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

Radioglava
Kontakt:

Post Postao/la Radioglava » 17 mar 2011, 18:44

vest je napisao/la:naravno da se nemoze reci za svakog ali ime kluba ili lige imaju znacaj za kvalitet nekog igraca,najbolji klubovi kupuju najbolje i najskuplje igrace..ili je po tebi slucajno da benzema,ronaldo,iniesta..igraju u spaniji a ne u turskoj?
Teško je druge ubijediti u to. Ne kontam kako neki više žele da nam brani golman iz osrednje turske ekipe, nego golman iz ''osrednje'' engleske ekipe. Ko kaže da Begović nema kvaliteta, kako je onda izbacio prvog golmana danske reprezentacije i učvrstio mjesto prvog golmana Stoke-a? :?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 mar 2011, 18:46

Jest ,isto kao i Bugari sto imaju ''korist''jer im Berbatov igra u M.U.
Cijeni one sto zele da igraju za repku a ne u ''izlogu..
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 17 mar 2011, 18:51

harishp je napisao/la:Jest ,isto kao i Bugari sto imaju ''korist''jer im Berbatov igra u M.U.
Cijeni one sto zele da igraju za repku a ne u ''izlogu..
REPSECT
Begovic je jednom zajebo, pa dobio drugu priliku.... i opet us.ro motku ....cao,nema se tu vise sta pricat
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 17 mar 2011, 18:51

Radioglava je napisao/la:
vest je napisao/la:naravno da se nemoze reci za svakog ali ime kluba ili lige imaju znacaj za kvalitet nekog igraca,najbolji klubovi kupuju najbolje i najskuplje igrace..ili je po tebi slucajno da benzema,ronaldo,iniesta..igraju u spaniji a ne u turskoj?
Teško je druge ubijediti u to. Ne kontam kako neki više žele da nam brani golman iz osrednje turske ekipe, nego golman iz ''osrednje'' engleske ekipe. Ko kaže da Begović nema kvaliteta, kako je onda izbacio prvog golmana danske reprezentacije i učvrstio mjesto prvog golmana Stoke-a? :?
nije samo prvog danskog golmana vec i engleskog(james je ljetos branio na SPu skoro sve utakmice).. pusti pricu o kvalitetu, zna se tko je kvalitetniji golman al' je beg sam us.rao s nekim stvarima..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 18 mar 2011, 09:03

http://sportsport.ba/bh_fudbal/mislim-d ... vati/53648

tako arogantnim igracima i bezobraznim nije mjesto u reprezentaciji
da preko nje dizu svoje cijene

hvala lijepo i dovidjenja... ne samo dok je susic tu
treba nam jos igraca iz BiH

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.