ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Felixians4
- Kontakt:
Re: ATP Tour
E, sad taj H2H manje bode. Možda i okrene. 0-6 prije manje od 50 dana, upravo na 3-6, tj. 6-3 u korist Medvedeva.
Daniil je bio agresivniji u izmjenama, čak i više u inicijativi prva dva seta, to nije njegova komforna situacija, no zasluženo je uzeo drugi set, kasnije je Jannik ipak opet pojačao, dočekao kikseve Rusa te odjurio ka finalu.
E sad vrhunac Finalsa- šlag su ostavili nam za kraj? Idem pokušati odspavati sat-dva i dočekati svjež Đokovića protiv novog mu "Nadala"
Daniil je bio agresivniji u izmjenama, čak i više u inicijativi prva dva seta, to nije njegova komforna situacija, no zasluženo je uzeo drugi set, kasnije je Jannik ipak opet pojačao, dočekao kikseve Rusa te odjurio ka finalu.
E sad vrhunac Finalsa- šlag su ostavili nam za kraj? Idem pokušati odspavati sat-dva i dočekati svjež Đokovića protiv novog mu "Nadala"
Mislio sam da je gotov nakon gubitka drugog seta, jedva je hodao doslovno, kao iscijedjena krpa.
A onda krene treci set kojeg odigra kao da je tek poceo mec. Istina, Medo je pomogao lijepo na startu, ali to ne mijenja cinjenicu da je Sinner udarao jace nego ikad.
Mislim da Viskova izjava dovoljno govori o njegovom igrackom kvalitetu: "Italija je imala GS osvajace, ali nikad nije imala ovakvog monstruma od tenisera.".
Samo da bude odmoran u finalu i bit ce svega.
A onda krene treci set kojeg odigra kao da je tek poceo mec. Istina, Medo je pomogao lijepo na startu, ali to ne mijenja cinjenicu da je Sinner udarao jace nego ikad.
Mislim da Viskova izjava dovoljno govori o njegovom igrackom kvalitetu: "Italija je imala GS osvajace, ali nikad nije imala ovakvog monstruma od tenisera.".
Samo da bude odmoran u finalu i bit ce svega.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Jedan prosao hajd sad i Carlos pa da krene to novo rivalstvo na najvecem nivou
Povecava se Jannik fanbase na forumu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Felixians4
- Kontakt:
Forehand Speeds in Set 2Felixians4 je napisao/la: ↑18 nov 2023, 17:16
Medvedev - 128 KPH
Sinner - 123 KPH
Medvedev averaged 135 KPH in the tiebreak.
Bilo je vidljivo.
Ne znam kako se ovo računa i je li relevantno, no da se podijeli(prije današnjih mečeva):
- Felixians4
- Kontakt:
Žabari su u većini Europe Francuzi pfff
Rafa je izdao kad se spandžao s Rogerom
Pa dva najveća igrača ikad. Što ne bi bili dobri.Felixians4 je napisao/la: ↑18 nov 2023, 19:17Žabari su u većini Europe Francuzi pfff
Za tenis bi najbolje bilo da Sinner osvoji sutra.
Jedno veliko nista za sada ovo drugo 1/2 , Novak vraca tj drzi loptu u terenu a Carlos samo izbaciva vani
E moj Carlitos. Tangice se već skinule.
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Uvek je nista kad Novak vodi.
Da ga ne ide ovako servis Carlos bi vec kuci bio
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Bez ikakvog samopouzdanja,kakva su ovo izbacivanja napolje pa Djumi bi razmjenio bar par udaraca.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Šta se dešava sa ovim momkom, ispuho totalno nakon sinsinatija
Ne zna lik sta bi odigrao, Novak ovo privodi kraju lagano, a sutra Janika koji ce se sasrati, takodjer.
⚽FK Garaže⚽
Jes se lik usere u gace protiv Novaka, uvijek puno prica najvljuje neke pobjede, osvajanja, hocu broj 1 bla bla i onda skine gace i Novak ga unisti i spusti na zemlju
Na RG ga Novak psihicki unistio, eto jedino je Wimbldon izuzetak
Al hajd ostavimo jos malo vremena mozda se malo dozove
Na RG ga Novak psihicki unistio, eto jedino je Wimbldon izuzetak
Al hajd ostavimo jos malo vremena mozda se malo dozove
Ne može on meda Novaku u ovakvim uvjetima.
- Shategabri
- Kontakt:
Ovaj 6.gem ko i nešto, podsjetio dok su Rafa i Nole igrali sa Noletom, ostalo 
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.