ja isto ne vjerujem da su to nesto skroz preskupi igraci, od njih dvojice bi valjalo da barem jedan ostane e sad kad bi mogla oba valjalo bi ali ne mislim da ce oba ostati eventualno jedan... a neznam na upravi je ako je netko slusao radio šb (bili gosti grgat,suton i vlasic) po sutonovoj prici fin situacija i nije nesto najbolja i rekao je da ce sa svim igracima i trenerom razgovarati i pokusati se dogovoriti... grgat kaze da ce prvo malo na odmor i razmisliti i razgovaratu sa sutonom ali da bi volio da i dogodine igra tu... isto sto je vazno naglasiti rekao je da sigurno necemo u nlbu biti kanta za napucavanje i da cemo imati respektabilan sastav uz nase mlade koje zeli afirmirati (OPET ISTO)... sad cemo vidit sto ce od toga biti i tko ce ostatikksiroki je napisao/la:Što se cijene tiče .Ružić uopće nije preskup (ja točno znam koliko dobiva ali nije za forum ) dok je Josipović plaćen koliko i vrijedi ali ni to nije baš tako prestrašna cifra kad se gleda NLB (imali smo mi i skupljih duplo) a za BiH naravno da da.matetaraba je napisao/la:ja ipak ne bih ostavio ni ruzica ni josipovića jer su skupi a i pri zalasku karijere,vrbanc i mišić odlaze,a moglo bi se dovest opačka.ne igra sad nigdje.
HKK Široki
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC
Vidim da se povela rasprava o rosteru za sljedeću sezonu. Kad se vidi ko je sastavio ovu ekipu dobro smo se izvukli. Oću reći izvukla je uprava jer je Joke "stručnjak" stvarno loše sastavio ekipu kao i Cibonu prije par sezona. Čovjek nezna i nezna ali se trudi . Sreća naša napravila se prava klapa unutar ekipe i izvukli smo se. Zahvalit trebamo i Slobodi Diti.Potrefili su nam se rezultati u dogravanju stvarno nikad tako na našu ruku. Ovi mladi igrači ( Siriščević i Mileković) nemaju kvalitetu za NLB ligu. Nije to taj kapacitet. Pogledajte malo ostale bekove u toj ligi pa malo prosudite a ne gledate BiH ligu. Puljko ima srce i borben je igrač ali ja neznam koliko on može nešto iskreirati nešto u igri oću reći 1 na 1 odigrati. Grgat, Šime i Jure i Josipović su već pomalo stari igrači i takve stare igrače treba oprezno trenirati jer su skloni ozljedama. I dobro odlučiti ko može nositi igru i mlade igrače jer će sezona biti teška i duga . Thomas njije kvaliteta za NLB ,svaka čast skoku ali njegovo znanje u igri 1 na 1 , kreativnost je upitna. Mason može igrati NLB ligu i igro je prije par godina .Ovo sve govorim gledajući ostale ekipe sa kojima igramo u NLB ligi i igračima koji bi trebali da nose našu igru a ne da sjede na klupi. Za mlade naše igrače neću spominjti ništa jer je to posebna tema.
po tebi prijatelju sve treba potjeratiBasket ŠB je napisao/la:Vidim da se povela rasprava o rosteru za sljedeću sezonu. Kad se vidi ko je sastavio ovu ekipu dobro smo se izvukli. Oću reći izvukla je uprava jer je Joke "stručnjak" stvarno loše sastavio ekipu kao i Cibonu prije par sezona. Čovjek nezna i nezna ali se trudi . Sreća naša napravila se prava klapa unutar ekipe i izvukli smo se. Zahvalit trebamo i Slobodi Diti.Potrefili su nam se rezultati u dogravanju stvarno nikad tako na našu ruku. Ovi mladi igrači ( Siriščević i Mileković) nemaju kvalitetu za NLB ligu. Nije to taj kapacitet. Pogledajte malo ostale bekove u toj ligi pa malo prosudite a ne gledate BiH ligu. Puljko ima srce i borben je igrač ali ja neznam koliko on može nešto iskreirati nešto u igri oću reći 1 na 1 odigrati. Grgat, Šime i Jure i Josipović su već pomalo stari igrači i takve stare igrače treba oprezno trenirati jer su skloni ozljedama. I dobro odlučiti ko može nositi igru i mlade igrače jer će sezona biti teška i duga . Thomas njije kvaliteta za NLB ,svaka čast skoku ali njegovo znanje u igri 1 na 1 , kreativnost je upitna. Mason može igrati NLB ligu i igro je prije par godina .Ovo sve govorim gledajući ostale ekipe sa kojima igramo u NLB ligi i igračima koji bi trebali da nose našu igru a ne da sjede na klupi. Za mlade naše igrače neću spominjti ništa jer je to posebna tema.

treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC
svaka cast na postu..potpisujem sve...kksiroki je napisao/la:Rezime sezone iz širokobriješkog kuta gledanja :
Nakon prošlogodišnjeg ispadanja iz NLB-a mnogi su predviđali (ne i širokobriježani ) raspad koji se nije ni nadzirao a kamoli desio . Uprava je definirala ciljeve i način kako doći do njih , sa akcentom na to da Široki jedino može preživjeti ako bude proizvodio i prodavao svoje talentirane košarkaše . Kao odličan primjer je poslužila prodaja S.Baraća od koga se treću godinu puni 30-ak % proračuna .Kako su lagano stasali Planinić (211 cm) ,Bubalo (213 cm) Bilinovac (3 mjesto na europskom prvenstvu u utakmici za treće mjesto zabio 22 pts) , Naletilić (koji je već imao seniorsku sezonu iza sebe) te Mileković ( mladi reprezantivac CRO) osnovna zadaća je bila da se vidi koliko objektivno mogu ti momci . Uloge trenera se prihvatio J.Vranković , zadatak je bio ovih 5 mladića ukomponirati s par iskusnih pojačanja . Kostur iskusnih se gradio oko Špralje (postao zaštitni znak Širokog) , Dujmović (majka širokobriježanka) i super iskusnog Josipovića , njima su pridodani Braswell , Kale , Siriščević i Sumić . U toku lige 13 su se dešavali porazi koji se ne mogu opravdati nedostatkom iskustva 5 domaćih mladića već jednostavno po mom mišljenju trener nije uspio spojiti kapacitete koje je imao na raspolaganju , nakon par kola povrijedio se Jospović i povratak u formu je bio dugačak i težak a onda su dva ključna igrača Špralja (operacija leđa) i Dujmović (puknuće ligamenata,upitan nastavak karijere) u roko od dva dana ostali van stroja , bilo je par rotacija u rosteru koja se nisu pokazala najboljim .U tom momentu su klubu i lagane utakmice bile jako teške , tada se uprava odlučuje da je krajnje vrijeme da se dovede par zamjenskih igrača jer ovim dvojici navedenih ishod oporavka je bio neizvjestan .Situacija je i dalje bila dosta teška jer se nikako nisu uspijevale posložiti stvari u ekipi . Cijelo vrijeme rak rana su bile pozicije 1 i 5 . Dolazi f4 kupa u kome se pokazalo da bez obzira na voljni moment Široki neće imati izgleda protiv Bosne te se dovode Mason i Grgat . U ligu 8 se ulazi sa ambicijama o povratku u NLB i već prvo kolo donosi ŠOK , poraz koji se nije smio desiti (ogromna krivica trenera) s tim da izgleda da je dobro da se desio ( Vlajo preuzeo klupu) a od tada je ekipa igrala sve bolje s tim da je bilo opet par teških utakmica u gostima( Trebinje,Tuzla,B.Luka) s tim da su sve izvučene i nije se kiksalo nigdje gdje nije trebalo , što na kraju donosi 2.poziciju . U svemu ovome veliki dio zasluga idu i S.Diti koja je direktno pogurala Igokeu na 3.mjesto . Polufinale donosi Igokeu koja je u prvoj utakmici bez previše problema pobijeđena , u uzvratu debakl s tim da glavni igrači su ili ostali u ŠB ili su sjedili na klupi tj.igrali bez snage . Treća utakmica je bila spektakularna kako u navijačkom tako i igračkom smislu , Igokea je bila razbijena na oba polja . Izborena je NLB slavilo se 2 dana prvi trening pred Bosnu je bio večer pred utakmicu s hektolitrima piva u želudcima ali očito sa punim srcima želje za pobjedom . U toj utakmici je Bosna deklasirana i bila bez ikakvih realnih izgleda za pobjedu . Uzvrat u Širokom je pokazao da trenutno nitko u državi nije u stanju napraviti ovakav spektakl na tribinama a igrači su sve pokazali osvajanjem titule prvaka . Za kraj o igračkom kadru koji je donio 6-tu titulu u ŠB.
Mason – čovjek kojem osobna statistika nije bila ni najmanje bitna , trudio se svim srcem , davao tonus ekipi i razigravao je kako to rade najbolji
Mišić – iza sebe imao par odličnih utakmica (Trebinje,B.Luka te par domaćih utakmica) s tim da je čovjek očito pozitivac ali nedovoljno kvalitetan za rejting Hkk Široki
Puljko – ma taj ima srce za svaku pohvalu , par katasrofalno loših utakmica je pokazalo da nije prevelik kapacitet ali opet kad je bilo najvažnije bio je odličan i imao dovoljno hrabrosti i znanja pogađati kad nikomu nije išlo .Nije to neki znalac ali siguran sam da bi ga puno trenera poželjelo u svojoj ekipi .
Siriščević – mlad dečko ima ugovor na još 2 godine , u početku sezone pokazao da se ozbiljno može računati na njega ali često su se dešavale i oscilacije koje su po meni bile očekivane , u polu i finalnoj seriji pokaza da i bez napadačkog učinka može biti jako koristan u ekipi .
Vrbanc – ma kako taj radi to se rijetko viđa ali povrede su ostavile predubok trag , kako se meni čini da tom dečku fali jedino samopouzdanje ali da do njega očito nije lako doći , vraća se vjerojatno u Cibonu i po meni ni njegov doprinos nije bio zanemariv jer je u par tekmi (Trebinje,Tuzla,Mostar) bio najbolji i izvukao utakmice u bitnim momentima .
Ružić – ma kako god čovijek čitao statistiku njegova je uvijek dobra, ma ne šuta on previše ,također niti ne asistira baš puno , čovjek je po vokaciji trojka ali veći dio do polu i finalne serije igrao lažnu četvorku i skakao kao da je petica, bacao se po terenu i izgarao svaku tekmu , omiljen u Širokom zbog svoje borbenosti i konstante .
Thomas – njemu je onaj koš očito prenisko , kakvih smo se zakucavanja od njega nagledali to je prekrasno , nema leđnu tehniku , nema neki šut , ali ako je u blizini koša zakucava i preko 10 cm viših od sebe , timski igrač , a sam si platio kartu te došao na probu koliko je bio uvjeren da će zadovoljiti .
Josipović – velike oscilacije tijekom sezone , povrede ga previše odaljile od forme ali kad je trebalo biti najbolji i bio je , naš najskuplji ovogodišnji igrač koji je na kraju i pokazao zašto , kolike su frustracije u njemu bile tokom sezone vidjelo se u načinu proslave svakog poena kojeg je zabio kao da svaki donosi euroligu .
Grgat – stari svaka ti čast , čovjek od kog ništa nisam očekivao a dao je mnogo , rutina i iskustvo koje posjeduje su u teškim momentima bile od ključne uloge u našim pobjedama . Koliko vidim da mu je ponuđeno produženje suradnje i volio bih da se dogovori .
Špralja – Šime je posebna priča i priča svih priča, taj je igrao s cijevima u želudcu , pod blokadama, s kamencima u mokračovodu , polomljenih leđa i ostalo i nije bez razloga da se u utakmici nakon oporavka pri njegovu ulasku tribine 10 minuta skandirali njegovo ime. U bitnim utakmicama na kraju odigrao solidne role uz razumljivo neveliku minutažu .
O mladima mogu reći da su u određenim dijelovima sezone odigrali solidne partije te stekli seniorsko iskustvo koje će im u narednim sezonama biti od velike važnosti .
Znam da sam vas malo umorio ali prvak države zaslužuje malo poduži rezime .
p.s. trebali bi se mi ovi sa foruma jednom brate nac pa na pice i malo prokomentirat..

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
post ti je odlican, samo sto ima 1 manu po meni, niko od tih kosarkasa ne igra za moju i vasu drzavu i sve dok je tako, mogu vas simpatisati i navijati, ali ce uvijek biti u mojoj glavi dio koji mi govori da vi pravite igrace za cro repku a sa tim se nikako ne mogu sloziti
Cuva Bog Zelju svog!
Legendo ta tema je prožvakana mali milion puta i sad da ja jesam onakav kakav nisam krenuo bi u raspravu ali ne želim .mirzza je napisao/la:post ti je odlican, samo sto ima 1 manu po meni, niko od tih kosarkasa ne igra za moju i vasu drzavu i sve dok je tako, mogu vas simpatisati i navijati, ali ce uvijek biti u mojoj glavi dio koji mi govori da vi pravite igrace za cro repku a sa tim se nikako ne mogu sloziti
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Naša ekipa će izgledati onako koliko bude novaca. A koliko čujem najteža nam dolazi sezona do sad jer je kriza velika. Kod sastavljanja momčadi se mora na neke stvari obratiti pažnja a to je 1) TRENER jer on odlučuje o većini stvari a još nije odlučeno ko je. 2) MLADI IGRAČI kojih ima dosta , što naših u koje se puno ulagalo i ovi što ih je Joke doveo , i kojima treba dati prostora za razvoj oću reći minutažu a tada će rezultat u većini slučajeva izostati . 3)GLAVNI IGRAČI mislim na nosioce igre koji čine kostur ekipe i koji većinom zavise od trenera i novaca . 4) REZULTAT ako budemo najlošiji ispadamo iz NLB iduće godine i gubimo (vjerovatno)i BiH mjesto u NLB. Kad sve pogledam čeka nas opet teška sezona na svim poljima . Ja se nadam da ćemo se uzvući i održati u elitnom društvu jer sad se najveći poso radi a mislim na 6 i 7 mjesec čak i prije. Samo da nam se nedogodi da pravimo momčad u zadnji tren i da promjenimo 15-ak igrača u sezoni . Jer ovo sve spominjem prateći prošle sezone HKK Široki a mogu reći da pratim već dugi niz godina. Mada sam frišak na ovom forumu 

Ekipa većinom slučajeva ovisi o novcu ali to nije presudno da je novac najbitnija stavka Bosna i Igokea bi bili ispred a ne iz nas , jer Castle,Vuksanović,Mccaskill ili Ivanović,Đorđević,Ovčina vrijede kao cijeli Široki znači uz cijenu je bitna i kemija u momčadi . Za slijedeću sezono je jako bitno pokriti pozicije 1 i 5 što bi se moglo sa Grgatom i Masonom (ni jedan ni drugi nisu preskupi a puno daju za ekipu) , na poziciji 2 pod ugovorom imamo Siriščevića i Bilinovca , dok na 3 imamo Milekovića , na 4 je Bubalo a 5 Šime i Planinić . Znači s tim trenutno raspolažemo .Basket ŠB je napisao/la:Naša ekipa će izgledati onako koliko bude novaca. A koliko čujem najteža nam dolazi sezona do sad jer je kriza velika. Kod sastavljanja momčadi se mora na neke stvari obratiti pažnja a to je 1) TRENER jer on odlučuje o većini stvari a još nije odlučeno ko je. 2) MLADI IGRAČI kojih ima dosta , što naših u koje se puno ulagalo i ovi što ih je Joke doveo , i kojima treba dati prostora za razvoj oću reći minutažu a tada će rezultat u većini slučajeva izostati . 3)GLAVNI IGRAČI mislim na nosioce igre koji čine kostur ekipe i koji većinom zavise od trenera i novaca . 4) REZULTAT ako budemo najlošiji ispadamo iz NLB iduće godine i gubimo (vjerovatno)i BiH mjesto u NLB. Kad sve pogledam čeka nas opet teška sezona na svim poljima . Ja se nadam da ćemo se uzvući i održati u elitnom društvu jer sad se najveći poso radi a mislim na 6 i 7 mjesec čak i prije. Samo da nam se nedogodi da pravimo momčad u zadnji tren i da promjenimo 15-ak igrača u sezoni . Jer ovo sve spominjem prateći prošle sezone HKK Široki a mogu reći da pratim već dugi niz godina. Mada sam frišak na ovom forumu
Fali nam
1.? (Mason+Vladović)
2.Siriščević + Bilinovac
3.Mileković + ?(Mance)
4.Bubalo + ?(Perković)
5.Šime+Planinić + ?(Grgat)
u zagradi su oni koje bi trebalo potpisati , e sad koliko je to realno i dali se može platiti nemam pojma . Ali sigurno da bi jedna ovakva ekipa bila opasna za svakoga a posebno na svom terenu .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
-
- Kontakt:
Thomas???Po meni momak ima dosta potencijala a lik je jednostavno i mamac publike sa svojim zakucavanjima i borbenoscu sto se rijetko moze vidit na nasim terenima. Trebalo bi i sa njime porazgovarati i jednostavno ga probat zadrzat,neznam tocno koja je njegova cijena ali bi ga ja volio svakako vidit i slj.god. u Sirokom kao i Masona,Puljku i naravno GRGATAkksiroki je napisao/la:Ekipa većinom slučajeva ovisi o novcu ali to nije presudno da je novac najbitnija stavka Bosna i Igokea bi bili ispred a ne iz nas , jer Castle,Vuksanović,Mccaskill ili Ivanović,Đorđević,Ovčina vrijede kao cijeli Široki znači uz cijenu je bitna i kemija u momčadi . Za slijedeću sezono je jako bitno pokriti pozicije 1 i 5 što bi se moglo sa Grgatom i Masonom (ni jedan ni drugi nisu preskupi a puno daju za ekipu) , na poziciji 2 pod ugovorom imamo Siriščevića i Bilinovca , dok na 3 imamo Milekovića , na 4 je Bubalo a 5 Šime i Planinić . Znači s tim trenutno raspolažemo .Basket ŠB je napisao/la:Naša ekipa će izgledati onako koliko bude novaca. A koliko čujem najteža nam dolazi sezona do sad jer je kriza velika. Kod sastavljanja momčadi se mora na neke stvari obratiti pažnja a to je 1) TRENER jer on odlučuje o većini stvari a još nije odlučeno ko je. 2) MLADI IGRAČI kojih ima dosta , što naših u koje se puno ulagalo i ovi što ih je Joke doveo , i kojima treba dati prostora za razvoj oću reći minutažu a tada će rezultat u većini slučajeva izostati . 3)GLAVNI IGRAČI mislim na nosioce igre koji čine kostur ekipe i koji većinom zavise od trenera i novaca . 4) REZULTAT ako budemo najlošiji ispadamo iz NLB iduće godine i gubimo (vjerovatno)i BiH mjesto u NLB. Kad sve pogledam čeka nas opet teška sezona na svim poljima . Ja se nadam da ćemo se uzvući i održati u elitnom društvu jer sad se najveći poso radi a mislim na 6 i 7 mjesec čak i prije. Samo da nam se nedogodi da pravimo momčad u zadnji tren i da promjenimo 15-ak igrača u sezoni . Jer ovo sve spominjem prateći prošle sezone HKK Široki a mogu reći da pratim već dugi niz godina. Mada sam frišak na ovom forumu
Fali nam
1.? (Mason+Vladović)
2.Siriščević + Bilinovac
3.Mileković + ?(Mance)
4.Bubalo + ?(Perković)
5.Šime+Planinić + ?(Grgat)
u zagradi su oni koje bi trebalo potpisati , e sad koliko je to realno i dali se može platiti nemam pojma . Ali sigurno da bi jedna ovakva ekipa bila opasna za svakoga a posebno na svom terenu .
Siriščević , svaka čast momku , gledajući ga na par gostovanja momak nije taj kapacitet i njegov je maksimum HR liga ili BiH liga. NLB liga za njega je ipak stepenica više . Nemojte gledati ovih par utakmica ( kod kuće )i utakmice protiv Gruda i Posušja gdje se napucavo . Mileković prije godinu dana igro 2. HR ligu ( Zrinjevac ) pa sad da igra protiv Ikonića ili Simona ili Rozića ili Teylora
neznam još koga . Neznam ljudi šta vi gledate , koji sport
Poznavajući Perkovićevu situaciju jer sam ga slučajno sreo jednom na pripremam Oldenburga njemu je tamo dobro i dobra je lova i osto bi gore dugo dugo . Možda mu se situacija pogoršala pa se vrati ovde. Volio bi ga vidjeti ovde jer je odlična četvorka. Najbitnija je pozicija TRENERA jer on je taj koji izvlači maximum iz igrača i on je bitan za ukomponiranje njihovih kvaliteta u momčad. Džabe kvaliteta ako nezna složiti i izvući maximum. A Vlašić je to dolično napravio i imo je odličnu kemiju između igrača

potpis...meni isto Siriščević bezveze..kad treba njega nigdje,čim ga malo stisnu u obrani nemoze nista..ali nema veze sad..necemo naglabat,sacekat cemo konkretne poteze uprave...sad su nam svi otisli iz Širokog osim Thomasa i Masona..moj prijedlog je da se odmah sa njima razgovara(Thomas i Mason) dok nisu odlepršali..i da se to rijesi..Thomas nije neki igrac, u NLB ligi bi bio slab,ali recimo ovo, mlad je, jedino da ga je na vise godina potpisat, pa ga malo forsirat igrom 1:1(leđima,kako što je Dželalija učio Baraća,a rez smo svi vidjli i vidimo) pa da stasa u jednu finu 4..ali po meni ako rijesimo 1=MAson i 5=Grgat, to je bitno..Basket ŠB je napisao/la:Siriščević , svaka čast momku , gledajući ga na par gostovanja momak nije taj kapacitet i njegov je maksimum HR liga ili BiH liga. NLB liga za njega je ipak stepenica više . Nemojte gledati ovih par utakmica ( kod kuće )i utakmice protiv Gruda i Posušja gdje se napucavo . Mileković prije godinu dana igro 2. HR ligu ( Zrinjevac ) pa sad da igra protiv Ikonića ili Simona ili Rozića ili Teyloraneznam još koga . Neznam ljudi šta vi gledate , koji sport
Poznavajući Perkovićevu situaciju jer sam ga slučajno sreo jednom na pripremam Oldenburga njemu je tamo dobro i dobra je lova i osto bi gore dugo dugo . Možda mu se situacija pogoršala pa se vrati ovde. Volio bi ga vidjeti ovde jer je odlična četvorka. Najbitnija je pozicija TRENERA jer on je taj koji izvlači maximum iz igrača i on je bitan za ukomponiranje njihovih kvaliteta u momčad. Džabe kvaliteta ako nezna složiti i izvući maximum. A Vlašić je to dolično napravio i imo je odličnu kemiju između igrača
Ma niste vi razumjeli šta sam ja htio reći , napisao sam igrače pod ugovorom i kad su već tu koga bi im ja pridodao a kad bi ja pisao svoje želje to bi bio SF žanr.Kevin je napisao/la:potpis...meni isto Siriščević bezveze..kad treba njega nigdje,čim ga malo stisnu u obrani nemoze nista..ali nema veze sad..necemo naglabat,sacekat cemo konkretne poteze uprave...sad su nam svi otisli iz Širokog osim Thomasa i Masona..moj prijedlog je da se odmah sa njima razgovara(Thomas i Mason) dok nisu odlepršali..i da se to rijesi..Thomas nije neki igrac, u NLB ligi bi bio slab,ali recimo ovo, mlad je, jedino da ga je na vise godina potpisat, pa ga malo forsirat igrom 1:1(leđima,kako što je Dželalija učio Baraća,a rez smo svi vidjli i vidimo) pa da stasa u jednu finu 4..ali po meni ako rijesimo 1=MAson i 5=Grgat, to je bitno..Basket ŠB je napisao/la:Siriščević , svaka čast momku , gledajući ga na par gostovanja momak nije taj kapacitet i njegov je maksimum HR liga ili BiH liga. NLB liga za njega je ipak stepenica više . Nemojte gledati ovih par utakmica ( kod kuće )i utakmice protiv Gruda i Posušja gdje se napucavo . Mileković prije godinu dana igro 2. HR ligu ( Zrinjevac ) pa sad da igra protiv Ikonića ili Simona ili Rozića ili Teyloraneznam još koga . Neznam ljudi šta vi gledate , koji sport
Jedno pitanje, da li je ikada u KK Široki igrao igrac muslimanske vjeroispovjesti?
korisnik je napisao/la:Jedno pitanje, da li je ikada u KK Široki igrao igrac muslimanske vjeroispovjesti?
nije, ne znam šta je apkomedah, jedino mozda on
kako nije..Fajardo..ljutinar je napisao/la:korisnik je napisao/la:Jedno pitanje, da li je ikada u KK Široki igrao igrac muslimanske vjeroispovjesti?
-
- Kontakt:
Šta fali siriščeviću,momak ima samo 22 god veliki je talenat s 17 god je debitirao u nlb.pa ako smo ga potpisali na 3 god treba ga ostavit sam je suton rekao da su u financijskoj krizi,treba ove god juniore ubacivati da se i proda koji igrač.treba odmah masona potpisat,mislim da bi mu dobra zamjena princ bio,mada ga ne volim kao igraca ali bi mogao posluziti sa svojih 10-ak min na parketu,a moglo bi se dovest opačka istekao mu ugovor,a u španjolskoj zadnji par ut nije nikako igrao.
- eric_cantona
- Kontakt:
Siriscevic je dosta veliki talenat. mlad je, pa su odredjene oscilacije i razumljive. u finalnoj seriji je dosta dobro igrao obranu, iako u napadu nije nesto puno uspjevao, al vidljiv je veliki trud, a pogotovo konkurencija od strane puljka koji je pravi ratnik. Milekovic takodjer nije razocarao ono malo sto je igrao, uvijek moze ubaciti tricu ili dvije, i mlad je naravno. Thomas takodjer, u skoku je jako dominantan, i mislim da je to nama strasno potrebno (znalo je biti sezona kad pod kosem nista ne mozemo uhvatiti). to ja samo da malo stanem u obranu ovih sto ih "osporavate"
meni je ova ekipa zakon, i volio bih da svi ostanu

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Da, Sharif Fajardo koliko se sjecam.Kevin je napisao/la:kako nije..Fajardo..ljutinar je napisao/la:korisnik je napisao/la:Jedno pitanje, da li je ikada u KK Široki igrao igrac muslimanske vjeroispovjesti?
Nije se potrebno uhvatiti Siriscevica sada, talent je, ima mekan sut i potencijalno je vrlo dobar igrac. Treba mu samo dati priliku i pravilno ga usmjeravati, momak je imao svojih dobrih utakmica, ali za njegove godine i sve ostalo, oscilacije tijekom sezone su sasvim normalne, tako da ne treba ni po tome bas suditi, ja bih mu dao priliku.
...Život za Široki...
ma ja bih ostavio siriščevića, on je solidan igrač i može samo napredovati, a s obzirom da i nije baš nešto puno plaćen ja bih njega ostavio(a uprava će isto tako postupiti)....sira je talenat a imamo ugovor sa njim a ne košta mnogo-samo upotrijebite logiku
otpustiti ga bilo bi jako glupo 

ma dosadne su vam te price ovakav onakav sa 22 godine bolji je puno nego nas naletilic koji ima 21 ja mislim ili 20
ali opet usporedite njih dvojicu pa ce te vidjeti kolika je razlika... vidim gore je netko spomenio perkovica, odlican igrac ali je odlaskom u bosnu umjesto u siroki pokazao je kakav je da igra za pare i ne vjerujem da bi se nesto borio niti bi mu bilo stalo da igra za siroki... a ja osobno bi vise volio vidjetii u sirokom losijeg igraca koji igra sa srcem i koji se bori nego boljeg kojega boli qrac za siroki... zna li netko sto u sirokom jos rade thomas i mason

Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski i 13 gostiju.