FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Treba zaganjati Hankića.
Reprezentacija trenira na Grbavici, sad je jasno što je Dogan odletio.
-
- Kontakt:
Zar neće Hankić u Ludugorets?Dobar golman ali nerealan Hadžikić je isto dobra opcija neki su pisali da je završen i on bi nam dobro došao najbolji golman lige definitivno,samo se nadam da od Dulje nema ništa
Treba za Hankića milionče iskeširati, ugovor do '26.
Nego jel' živ el cartel forumaš, nema ga odavno...
Nego jel' živ el cartel forumaš, nema ga odavno...
Cuj, na svim pozicijama kvalitetne ljude?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 nov 2023, 19:58Lijepo je da smo odmah našli riješenje, valjda nije neka ubleha.
Vjerujem da je i Bratić upgrade u odnosu na Dženu.
Red bi bio da popunimo mjesto direktora, pa da napokon imamo na svim pozicijama kvalitetne ljude.![]()
Pa koga onda pljuvati ?
Uvijek pitaru moras nekog ostaviti da mu ljudi posteno pomenu svakog u rodbini...

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Danas sam isto pitanje htio postaviti, i zaboravim.
Nisam ga baš dugo vidio na forumu

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
On je banovan
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Kakav Vidić, prije ćemo Quagliarellu dovesti. Slobodan igrač, navuko bi 1000 ljudi na Koševo.
🇵🇸
Taj gospodin je zabio moguce i nemoguce. Zar se nije on penzionisao ove godine?
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
**** ga kladioničar je i Rožmanu očitao lekciju, puno veću kad uzmeš u obzir da je Dogan uletio samo pred tu utakmicu.donDondon je napisao/la: ↑18 nov 2023, 11:22Čovjek jednom ode uzivo na tv popljuva savez selektora i odmah otkaz
Treba sad Rendulica dovesti ,neka radi sa djecom![]()
A vala nije mi se nikad ni svidjao,onaj kladionicar mu očita lekciju na Kosevu
U akademiji nikakvog sistema,samo pokupi šta valja pa kako ko izadje
Nije sad da je naznalica totalna, nije se snašao na toj poziciji i gotovo, sigurno da zna fudbal
Rekao sam u ovom momentu, kad uzmes u obzir da je Renan imao polusezonu vise od ovog Jablana u pl bh, da Renan ima mnogo bolje suigrace, da je mnogo placeni, da dosta mladji a da ovog trenira covjek koji nema 4 osnovne zavrsenGalileoGalilei je napisao/la: ↑18 nov 2023, 18:28Kad fudbal budete gledali mall šire od same statistike, biće vam bolje. Golovi i asistencije nisu sve, ima još dosta faktora koji se gledaju kod igrača.Pitar6785 je napisao/la: ↑18 nov 2023, 17:50Pomeni vidic bi bio dobra opcija ako bi bio jeftin plata u rangu Solda..
Al bez obzira Rozman sta odluci treba podrzat..
Renan je u 11 utakmica dao 6 golova i to jedan uz 11 sterca..
Nije to neka pljacka..i nebi rekao u ovom momentu da je bolji igrac od Vidica.. covjek tek dosao na nase pasnjake igra u ekipu gdje vlado jagoda trener i koja je tukla sve protivnike na svom terenu
Uostalom, 6 golova na 11 utakmica je dobra statistika.
**** 2 liga srbije je u rangu nase pl bh
Pogledaj ovog Crnogorca igro za ekipu koja se bori za opstanak kod nad za 3 dana doslo dotog da mu se da traka i da mu se renta pop da ga krsti il sta vec pravoslci rade nedeljom
Plus cuo sam da je Crvena Zvezda vlasnik 6 klubova u olitn rangu (6 klubova mora da igra u prosjeku bez 5 standardni igraca kad igraju sa zvezdom jer ih je zvezda posudila i stavika klauzulu (nesto sto smo mi sa Gulasom)
U drugoj lizi srbije zvezda 100% vlasnik lige
Nisam u toku samo da pitam zašto u reprezentaciji nema Rahmanovića pa i Miličevića zna li neko?
Sarajevo ljubavi moja!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Rahmanović je tu a valjda je pozvao Mujakića i Gojkovića da vidi šta oni mogu.
Ma nekog tipa, Gervinho, Ninegolan.... Kad je mogo Partizan dovesti Taribo Westa, Olimpijakos Rivalda, Hajduk Milevskog, Možemo i mi Quagliarellu. Atrakcije radi, a i zabijo bi ovdje 20 golova zatvorenih očiju.
🇵🇸
Mozda nam se konacno ostvari dugogodisnji san pa.dovedemo Lucu Tonija 

Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Hrvatski menadžer, Mirsad Kerić, spominje kako ga je Mirvić angažovao prošlu zimu da mu posloži skauting službu i napravi plan za naredne dvije godine koji tip igrača da dovodi, zanimljivo. Kaže da je napravio dobar potez dovođenjem Rožmana i Ibričića.
Mirvić nije kupovao igrače i ovaj mu savjetovao Renana da dovede. Kaže da sad vrijedi dva miliona eura.
https://www.youtube.com/live/oSQyezCNdO ... dCGy-pz5W7
Mirvić nije kupovao igrače i ovaj mu savjetovao Renana da dovede. Kaže da sad vrijedi dva miliona eura.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pogledat ću ovo poslije, hvala na linkovima.HordasOdMalena je napisao/la: ↑19 nov 2023, 13:22Hrvatski menadžer, Mirsad Kerić, spominje kako ga je Mirvić angažovao prošlu zimu da mu posloži skauting službu i napravi plan za naredne dvije godine koji tip igrača da dovodi, zanimljivo. Kaže da je napravio dobar potez dovođenjem Rožmana i Ibričića.
Mirvić nije kupovao igrače i ovaj mu savjetovao Renana da dovede. Kaže da sad vrijedi dva miliona eura.![]()
Upravo to, 170K eura je ništa za najboljeg strijelca lige i tu smo baš baš dobro prošli. Uporedi njega i Šerbečića kojeg smo i više platili, čovjek ne može izboriti mjesto na klupi.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, johntravolta123, Kyle88, NeSamSafetee, rimljanin90, Vanja8 i 45 gostiju.