Spasili klub od gašenja. Uspješno ga vode i vraćaju na pravi put. Riješili stvari koje sve politički instalirane uprave s uspješnim zeničkim privatnicima nisu mogli.
Živjeli braćo!Sav prihod od ulaznica za ovaj koncert bit će preusmjeren klubu!
Moderator/ica: GracanicaAA
Živjeli braćo!Sav prihod od ulaznica za ovaj koncert bit će preusmjeren klubu!
Nek ide u P.M više!!! Samo me zanima gdje on onakav može igrat!!! Ako mu je i brat tarač i ubleha kao i on i bratu mu nedat priliku ni da zaigra za prvi tim Čelika!! Mrš!!!
Ja generalno mislim da cijene nevezano za koje utakmice Čelika u nizoj ligi bi trebale generalno biti simbolicne sa ciljem da se dovede što je moguće vise publike. Ne kazem da su cijene velike, ali da su nize, vjerovatno bi jos vise ljudi koji nisu toliko zagrijani u ovom periodu i dolazili. Lako je podići cijene u premijer ligi.
Djeca do 12 godina ne plaćaju ulaz svakako i to je dugogodišnja praksa. Da staviš besplatan ulaz protiv Zvijezde ne bi bilo više publike od 2000 svakako.DeeWa je napisao/la: ↑20 nov 2023, 10:02Ja generalno mislim da cijene nevezano za koje utakmice Čelika u nizoj ligi bi trebale generalno biti simbolicne sa ciljem da se dovede što je moguće vise publike. Ne kazem da su cijene velike, ali da su nize, vjerovatno bi jos vise ljudi koji nisu toliko zagrijani u ovom periodu i dolazili. Lako je podići cijene u premijer ligi.
Ko zeli dati 20KM za kartu, uvijek moze da kupi nekoliko karata ili da izvrsi neku donaciju u klub. To se uvijek prima. Postoji milion nacina kako covjek moze pomoci klubu. Sa visokim cijenama u nizoj ligi sigurno necemo privuci nove navijace.
Treba privoliti najmladje. Ove do 18 godina. To je nasa budućnost. A najmladji ovise od svojih roditelja koji cesto i ne prate toliko Celik. Kada djeca zamole za neki sitnis, prije ce im se dati. Poslije nekog vremena i mnogo odgledanih utakmica, takvi ce i sami nalaziti nacina da odvajaju od raznih drugih stvari kako bi dosli do vece svote koje bi trosili na Celik. Ako necemo sada raditi u nizim ligama na tome , ne znam kad cemo
Pogledaj video na prošloj stranici neko nakačio, kamen bi zaplakao
Nije steta, od ovih imamo 3x vise.sagitarius je napisao/la: ↑20 nov 2023, 13:33Steta za mozzart i onu reklamu na sjeveru, valjda ce i ovi imati
Daleko je ovo od završenog. Romari imaju 13 od 15 i samo 5 bodova zaostatka. Mora se nastaviti u ovom ritmu do kraja sezone. Pošto Tabaković i Šetkić imaju pravo nastupa za juniore, iskoristio bih njih dvojicu da pomognu juniorima u borbi za PL. Taman se njima liga završava kad i prva liga federacije i onda neka momci odrade još 4, 5 utakmica play offa.
Nasi su rekli da ce konkurisati za domacinstvo i ako budemo dobili ne sumnjam da cemo uci u Premijer ligu, ali to onda zahtjeva jos da uposlis najmanje dva trenera. Nama i sada fali trenera u omladinskom pogonu jer Hukic osim stoje koordinator i trener je kadeta. Treba nam jos kadra, ali prije svega trebaju nam bolji uslovi, odnosno tereni za treniranjeTruhlo je napisao/la: ↑20 nov 2023, 14:18Daleko je ovo od završenog. Romari imaju 13 od 15 i samo 5 bodova zaostatka. Mora se nastaviti u ovom ritmu do kraja sezone. Pošto Tabaković i Šetkić imaju pravo nastupa za juniore, iskoristio bih njih dvojicu da pomognu juniorima u borbi za PL. Taman se njima liga završava kad i prva liga federacije i onda neka momci odrade još 4, 5 utakmica play offa.
Za prvaka grupe centar nas najvjerovatnije čeka Igman Ilidža ili Famos Hrasnica.
U završnici će najvjerovatnije Igman Konjic iz grupe jug, Rudar KG iz grupe zapad i Zvijezda G./ Gradina/ Slaven Živinice iz grupe sjever.
Prošle godine nije bio final 4 turnir nego finale doigravanja organizovano u olovu, Velež pobjedio Zvijezdu Gradačac i evo ih sad drugi na tabeli u juniorskoj PL![]()
Savez će vjerovatno rušiti onaj semafor i postaviti novi namijenjen za reklame. Bit će postavljena tu reklama BetOle u svakom slučaju rušio se ili ne.sagitarius je napisao/la: ↑20 nov 2023, 13:33Steta za mozzart i onu reklamu na sjeveru, valjda ce i ovi imati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.