Luksemburg-BiH/BiH-Slovačka (16.novembar/19.novembar)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Luksemburg-BiH/BiH-Slovačka (16.novembar/19.novembar)
Nidje veze sastav i veceras, uskoro izlazi javno.
Ti si druže izuzetno optimističan, misliš da će stati na 3 nakon što nam je velesila Luksemburg utrpala 4?Machak je napisao/la: ↑19 nov 2023, 19:25Poraz 1:3, slovaci ce pokazati da su profesionalci.
Ovo "uigravanje" za baraz i potencijalno igranje istog bez Dzeke, Pjanica, Kolasnica, Sehica, i jos njih par, ne znam da li plakati ili se mijati. Hocu reci i sa njima ili bez njih, mi smo dno davno probili po pitanju ne profesionalizma i bezobrazluka.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Ode Hrvatska Srbija Albanija a mi mozemo Borat za koga navijat.Jedni za Srbiju jedni za Hrvatsku a mi cemo skontat do Evropskog za koga bi mogli.
tacno...Machak je napisao/la: ↑19 nov 2023, 19:25Poraz 1:3, slovaci ce pokazati da su profesionalci.
Ovo "uigravanje" za baraz i potencijalno igranje istog bez Dzeke, Pjanica, Kolasnica, Sehica, i jos njih par, ne znam da li plakati ili se mijati. Hocu reci i sa njima ili bez njih, mi smo dno davno probili po pitanju ne profesionalizma i bezobrazluka.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Tri špica = više golova
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Ovdje nam trica ne gine.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Gledajuci sastav - po mojoj procjeni maksimalno 4 ce poceti baraz. Tu mislim na Demirovica, Hadziakdunica, 50% sanse dajem Gazibegovicu, 50% nekom od Cimirota ili Hajradinovica. Mada Hare je bio sasvim korektan od ulaska protiv Luksemburga, ako bude zdrav mozda bi i bilo dobro da starta u martu
- BoixosNois1899
- Kontakt:
4:0 Slovačka.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Gdje se mogu pogledati golovi protiv Luksa?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Dva ofanzivna vezna i Cimirot da trči za njih. I opet Mujakić na beku. Dopalo i Pirića.
Glory Glory Man United
Tabakovic, koji je jedini pokusavao protiv Luxemburga napaditi i praviti neki presing, na klupi. Nevjerovatno, skoro najbolji strijelac cvajte na klupi, a njegov kolega (Prevljak), koji vecinom grije klupu u Herthi, igra od pocetka. Ajde da je odigrao protiv Luxemburga cijelu utakmicu, pa ga sad zeli postediti, ali ne vidim razlog zasto ga nije stavio od prve minute.
Ovo ostalo moglo se ocekivati s obzirom da je najavio Dedica i Krunica ostaviti na tribini (o toj apsurdnosti da ne pricam, ili su trebali dobiti zuti protiv Luxemburga, ili neki igraju veceras, ovako im prijeta klupa u drugom dvomecu baraza).
Najgori selektor u historije BiH.
Ovo ostalo moglo se ocekivati s obzirom da je najavio Dedica i Krunica ostaviti na tribini (o toj apsurdnosti da ne pricam, ili su trebali dobiti zuti protiv Luxemburga, ili neki igraju veceras, ovako im prijeta klupa u drugom dvomecu baraza).
Najgori selektor u historije BiH.
Evo Pirica Husarinog na golu, a jucer pljuvao Vicu na forumu sto ga nije stavio protiv Luksemburga.
Šta rade od reprezentacije, kakav kriminalni menadzerski milje...
Nikad ovi plačenici neće igrati dusom i srcem za Bosnu..par njih, ostalo menadjeri ugurali da prodaju..
Šta rade od reprezentacije, kakav kriminalni menadzerski milje...
Nikad ovi plačenici neće igrati dusom i srcem za Bosnu..par njih, ostalo menadjeri ugurali da prodaju..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ljud dragi da mi igramo dvije utakmice sa San Marinom u barazu, obje u Zenici, ako "neko" ne bi usao u svalcionicu i rekao "hajde probajte da pobjedite tj. da izgubite kako znate i umijete.
To je stanje nase reprezentacije tj. saveza, fudbala BiH.
To je stanje nase reprezentacije tj. saveza, fudbala BiH.
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 19 nov 2023, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !
-
- Kontakt:
Sto ne daje šansu Benji ako se zuti nuliraju u barazu!?
Ne trosite energiju na to ko igra, ko ne, uzivajte u sprdnji i zajebanciji pocevsi od studijske emisije na bhtu, do tekme i samih komentara po fb i forumu 

Joj krila ,tri devetke bukvalno gore 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nije Demirovic devetka, a i Hamulicu nije strano igrati krilo. Joj ovdje niko nista ne prati ali zato komentari pljuste na sve strane.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.