FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne treba ti kad imas Sutkovica.
Nisi ga zamijenio, bilo je loženje da će biti novi Bega

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Rodjeni francuz cak sta vise

Jeste, bio je jedno vrijeme nesto popularan ko dijete kod nasih media kako se sjecam, dok je bio u St-Etiennu
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- belosevic23
- Kontakt:
Prozva nas Jagoda..
https://www.facebook.com/share/v/35Si6z ... tid=ejvXOw
Znaci ipak je bila istina za Vidica
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Cimi kapiten večeras 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
E nek je i ovo prošlo, u petak igra naša reprezentacija ?
ps. Zna li neko hoće li petak biti neradni?
ps. Zna li neko hoće li petak biti neradni?
🇵🇸
-
- Kontakt:
25.je subota ali mislim da se to prenosi na ponedeljak nazalost...
Nek ispravi neko ako nije
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
haha, cuj da budemo profesionalni. Pa ovo se svugdje u svijetu radi i prije prelaznih rokova. Sasvim normalnobelosevic23 je napisao/la: ↑19 nov 2023, 19:14Prozva nas Jagoda..
GAZI ISMIRE MIRVICU; unosi im nemir u glave igraca

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
nema prenošenja, samo taj dan je praznik.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 nov 2023, 23:5025.je subota ali mislim da se to prenosi na ponedeljak nazalost...
Nek ispravi neko ako nije
Da je pao na nedjelju onda bi se prenio na ponedjeljak u ovom slučaju samo subota je praznik.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Treba dovesti Sanjina Lelića, odličan igrač.
https://sportsport.ba/fudbal/aldin-dzid ... ica/463034
Želja je to i čelnika kluba, ali zanimljivo da u drugom dijelu sezone neće na klupi sjediti glavni trener Aldin Džidić.
Džidić je nakon posljednje utakmice odlučio da napusti klub, a iza sebe je ostavio vrijedan uspjeh. Famos je igrao za gol više, lijepo za oko i osvojio brojne simpatije.
Ipak, sada je odlučio da napusti klub, a čini se da sve ima veze sa saradnjom FK Famos i FK Sarajevo koja ja ozvaničena prije par dana. Klub sa Koševa će prema svemu sudećiti svoje brojne snage uputiti u Famos te tako napraviti filijalu, odnosno klub s kojim će usko surađivati.
Želja je to i čelnika kluba, ali zanimljivo da u drugom dijelu sezone neće na klupi sjediti glavni trener Aldin Džidić.
Džidić je nakon posljednje utakmice odlučio da napusti klub, a iza sebe je ostavio vrijedan uspjeh. Famos je igrao za gol više, lijepo za oko i osvojio brojne simpatije.
Ipak, sada je odlučio da napusti klub, a čini se da sve ima veze sa saradnjom FK Famos i FK Sarajevo koja ja ozvaničena prije par dana. Klub sa Koševa će prema svemu sudećiti svoje brojne snage uputiti u Famos te tako napraviti filijalu, odnosno klub s kojim će usko surađivati.
Sad ćemo vidjeti koliko imamo bolesnika petkom u 6 sati po kisi i minusu . Svi na KOSEVO!!!
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pratit ćemo Famos životomZukanovic je napisao/la: ↑20 nov 2023, 11:53https://sportsport.ba/fudbal/aldin-dzid ... ica/463034

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Raja sta mislite o promjeni Logo kluba?Fina bi bila promjena po meni a nebi bili jedini koji bi to uradili??
Sarajevo ce biti,sve drugo ce proci
samo ljiljan vratiti i nista viseKomercijala19 je napisao/la: ↑20 nov 2023, 13:51Raja sta mislite o promjeni Logo kluba?Fina bi bila promjena po meni a nebi bili jedini koji bi to uradili??
FC United Of Manchester !
+1FCUM je napisao/la: ↑20 nov 2023, 13:53samo ljiljan vratiti i nista viseKomercijala19 je napisao/la: ↑20 nov 2023, 13:51Raja sta mislite o promjeni Logo kluba?Fina bi bila promjena po meni a nebi bili jedini koji bi to uradili??
Mirvić doslovno može da sam izabere lokaciju na Ilidži koja mu odgovara za stadion, mislim znam da od toga nema ništa, ali vjerovatno samo na području Ilidže ne bi imali nikakvih problema oko dozvola i slično, znam Muzura lik je teški pitar.
Ovo za Famos odlična stvar, tipa Kapetanović, Čelik, Šutković - svi ti neki mladi igrači bi tamo bili glavni igrači, a stekli bi bgm poprilično iskustvo. Opet ko zna, možda i tamo iskoči neko talentovan, tako da imaš čitavu tu bazu i njihovih igrača. Sve, ali apsolutno sve ide u pravom pravcu, preoptimističan sam što se tiče ovog projekta. Ne bi bilo loše kad bi i mi bili neka "mala" filijala nekom velikom klubu, eto tipa Juventusu
Samo ću reći, zimski prelazni rok će poprilično iznervirati naše rivale
Ovo za Famos odlična stvar, tipa Kapetanović, Čelik, Šutković - svi ti neki mladi igrači bi tamo bili glavni igrači, a stekli bi bgm poprilično iskustvo. Opet ko zna, možda i tamo iskoči neko talentovan, tako da imaš čitavu tu bazu i njihovih igrača. Sve, ali apsolutno sve ide u pravom pravcu, preoptimističan sam što se tiče ovog projekta. Ne bi bilo loše kad bi i mi bili neka "mala" filijala nekom velikom klubu, eto tipa Juventusu

Samo ću reći, zimski prelazni rok će poprilično iznervirati naše rivale

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Dave, MaroonBjelave, nedimmmm1337 i 69 gostiju.