ma moglo se na klupama spavatCeltic je napisao/la: ↑19 nov 2023, 22:55Poslije rata, kada je sve porušeno bilo, imali smo neke bolje "stvari", bolje ljude, bolje muzičare, sportiste, sad 30 godina poslije smo ono "dno" što smo trebali biti poslije rata, onaj neki početak gdje ćeš bar nekad napredovati. Mi smo kao društvo propali, noćas prolazim poslije posla pored jednog glavnog nargila bar kluba koji je dobio preko puta osnovne škole dozvolu da se otvori, to je puno ko šibica, Jala i buba deru a tu sve djeca 14 17 god ako nije to onda je furanje nekog istočnog svijeta, pokrivanje curica, dječaci mejtefi i ostale pizdrarije, zabrana da idu sa drugom djecom u školu, ne daju im da se igraju sa drugom djecom u mahali i onda se čudimo kako nemamo talenata, kako smo zadnji u svemu. Mi kao društvo smo propali, svjesno smo ubijeni odavno več, prvaci u grand paradi i jedni drugima hebavanjima majke.
Luksemburg-BiH/BiH-Slovačka (16.novembar/19.novembar)
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Luksemburg-BiH/BiH-Slovačka (16.novembar/19.novembar)
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ma isto ti to dođe. I ovaj bi igrao za Srbiju da je kvalitetniji igrac, kao i njegovi sugrađani Ljajic i Masovic
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Leaoooo, mjauuu

Vasilj
Dedić Ahmedhodzic Hadzikadunic Barisic Kolasinac
Krunic Tahirović Bašić
Tabaković Demirović
Prosjek godina 25 mlada reprezentacija sa najmanje 4 standardna igrača iz liga 5 Ahmedhodzic, Kolasinac, Demirović, Krunic jednim od najtalentovanijih bekova u Evropi i tri mlada talentovana igrača Tahirović, Bašić i Barišić
Dedić Ahmedhodzic Hadzikadunic Barisic Kolasinac
Krunic Tahirović Bašić
Tabaković Demirović
Prosjek godina 25 mlada reprezentacija sa najmanje 4 standardna igrača iz liga 5 Ahmedhodzic, Kolasinac, Demirović, Krunic jednim od najtalentovanijih bekova u Evropi i tri mlada talentovana igrača Tahirović, Bašić i Barišić
valjda je svima sad jasno sta je Safet Susic uradio sa reprezentacijom,najljepsi se tad fudbal igrao,nismo covjeku dopustili 2,3 kiksa u dvije kvalifikacije i jedno svjetsko a ove maskote trpimo i trpit cemo
je:o ti nas
je:o ti nas
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Yugoslav First League:
Jasno je da je upropastio najbolju generaciju ikad. U kvalifikacijama za Euro 2012 se previše bodova prosulo, u Brazilu direktan krivac što nismo u osminu prešli jer je ostavio Lulića samog po lijevoj strani protiv Nigerije, epski je usrao i kvalifikacije za Euro 2016.
S onakvim majstorima fudbala je premalo on napravio. A i Brazila ne bi vidjeli da smo dobili teže ekipe iz pota 1 i pota 2, jer smo bili u trećem potu.
Ublehaš jedan obični koji je bratića forsirao kroz reprezetnaciju.
I ne znam uostalom šta Safet ima da se povlači sa 'valjda je svima jasno šta je radio', da je radio sa ovim rosterom pa da shvatim.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Hadžibegić, 1 pobjeda (Island), 3 poraza (Portugal, Slovačka , Luxemburg). Gol razlika 3-7. Otjeran s noge na nogu.
Kodro, 1 pobjeda (Lihtenštajn), 1 poraz (Island). Gol razlika 2-2. Otjeran s noge na nogu.
Milošević, 1 pobjeda (Lihtenštajn), 3 poraza (Portugal, Slovačka, Luxemburg). Gol razlika 4-11. Uživa povjerenje saveza i medija, sprema nas za baraž
Kodro, 1 pobjeda (Lihtenštajn), 1 poraz (Island). Gol razlika 2-2. Otjeran s noge na nogu.
Milošević, 1 pobjeda (Lihtenštajn), 3 poraza (Portugal, Slovačka, Luxemburg). Gol razlika 4-11. Uživa povjerenje saveza i medija, sprema nas za baraž
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Ti se Safeta ili ne sjećaš ili si glup. Ona reprezentacija je imala mnogo veći potencijal nego što ga je dostigla pod teletovim vodstvom. Trebali smo proći grupu u Brazilu da idiota Nigerijci nisu iznenadili brzinom i fizičkom spremom, da idiot nije upario Misimovića i Medunjanina, dva najnepokretnija veznjaka ikad i ostavio Lulića da sam pokriva cijelu lijevu stranu na stadionu bukvalno u prašumi, u nehumanim uslovima za igru. Isto tako, ne treba zaboraviti izjavu prije utakmice sa Slovačkom da će sutra svijet vidjeti jednu od najboljih reprezentacija na svijetu kako igra protiv Slovaka, pa to izgubimo jer je debil dodao pritisak na igrače, pa da se nada da će nas Izrael napasti, pa da nema on šta gledati Kipar, da Kipar treba nas gledati. Dodajmo guranje Vršajevića i bratića, nepozivanje Zukanovića jer je loš čovjek i još milion drugih situacija o kojima mi je mrsko pisati.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Ma sama Nigerija je za zatvora. Sve ostalo je samo šlag na vrhu torte.MoodyHank je napisao/la: ↑20 nov 2023, 10:19Ti se Safeta ili ne sjećaš ili si glup. Ona reprezentacija je imala mnogo veći potencijal nego što ga je dostigla pod teletovim vodstvom. Trebali smo proći grupu u Brazilu da idiota Nigerijci nisu iznenadili brzinom i fizičkom spremom, da idiot nije upario Misimovića i Medunjanina, dva najnepokretnija veznjaka ikad i ostavio Lulića da sam pokriva cijelu lijevu stranu na stadionu bukvalno u prašumi, u nehumanim uslovima za igru. Isto tako, ne treba zaboraviti izjavu prije utakmice sa Slovačkom da će sutra svijet vidjeti jednu od najboljih reprezentacija na svijetu kako igra protiv Slovaka, pa to izgubimo jer je debil dodao pritisak na igrače, pa da se nada da će nas Izrael napasti, pa da nema on šta gledati Kipar, da Kipar treba nas gledati. Dodajmo guranje Vršajevića i bratića, nepozivanje Zukanovića jer je loš čovjek i još milion drugih situacija o kojima mi je mrsko pisati.
Zadnja izmjena: JonSnow, dana/u 20 nov 2023, 10:21, ukupno mijenjano 1 put.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ma i to je pokazatelj kakav mi kolektivno luzerski mindset imamo. Prošli na SP i elham, amnestija za sve. Samo neka ne puca.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- invincible1921
- Kontakt:
Safet i Mesa su uprooastili nasu najbolju generaciju koju smo imali...moralo se puno puno vise. Pocevsi od samog nastupa na SP pa do plasmana na euro...bar jos 2 takmicenja smo trebali igrati
Smijesno ih je glorifikovati kad su ljudi teski levati.
Posebno mesa...kod safeta smo ko i nesto igrali. Pogldajte samo sastav koji je mesa imao i onda pogledajte utakmice sa velsom, irskom, grckom tj poglrdajte sta smo mi igrali sa takvim rosterom....bukvalno nista
Sto se tice save, mehe i ovih prolaznika, sve i jedan je qrcina trener. Medjutim u rep ne stimaju drufe stvari i to se iz aviona vidi.
Opet ponavljam...nas kombinovani tim je jaci od najjaceg lux i islanda a ne zaostaje ni za slovackom...a kamol najjaci sastav
Da smo mi nesto guravo ispali pa hajd i da kazes..u ovim kvalama mi smo ubjedljivo najveci underachiver u Evorpi...to je posljedica cetnicko izdajnickog saveza i to je problem koji se mora rijesiti pa ako treba silom onda silom..bez toga nema napretka
Smijesno ih je glorifikovati kad su ljudi teski levati.
Posebno mesa...kod safeta smo ko i nesto igrali. Pogldajte samo sastav koji je mesa imao i onda pogledajte utakmice sa velsom, irskom, grckom tj poglrdajte sta smo mi igrali sa takvim rosterom....bukvalno nista
Sto se tice save, mehe i ovih prolaznika, sve i jedan je qrcina trener. Medjutim u rep ne stimaju drufe stvari i to se iz aviona vidi.
Opet ponavljam...nas kombinovani tim je jaci od najjaceg lux i islanda a ne zaostaje ni za slovackom...a kamol najjaci sastav
Da smo mi nesto guravo ispali pa hajd i da kazes..u ovim kvalama mi smo ubjedljivo najveci underachiver u Evorpi...to je posljedica cetnicko izdajnickog saveza i to je problem koji se mora rijesiti pa ako treba silom onda silom..bez toga nema napretka
=\_1921_/=
Neko mi reče kad sam davno govorio za Ivana Bašića da u mladoj igra najbolje i da ima šmek za loptu, da je to jer igra za U21. Sinoć je ponovo pokazao u debiju da zna igrat fudbal, i da ima ono nešto. Samo mi nije jasno kako ne igra u svom klubu koji je na dnu tabele u Rusiji, a stvarno ima osjecaj za loptu, i da bude nova 10ka. Nadam se da bi ga repka mogla probit da pokaze svoj pravi kvalitet i zaigra u jakoj ligi.
dijete rasporedi knjige ,ponesi bijelu majicu i sorc za fizičko i mrs u skoluMoodyHank je napisao/la: ↑20 nov 2023, 10:19Ti se Safeta ili ne sjećaš ili si glup. Ona reprezentacija je imala mnogo veći potencijal nego što ga je dostigla pod teletovim vodstvom. Trebali smo proći grupu u Brazilu da idiota Nigerijci nisu iznenadili brzinom i fizičkom spremom, da idiot nije upario Misimovića i Medunjanina, dva najnepokretnija veznjaka ikad i ostavio Lulića da sam pokriva cijelu lijevu stranu na stadionu bukvalno u prašumi, u nehumanim uslovima za igru. Isto tako, ne treba zaboraviti izjavu prije utakmice sa Slovačkom da će sutra svijet vidjeti jednu od najboljih reprezentacija na svijetu kako igra protiv Slovaka, pa to izgubimo jer je debil dodao pritisak na igrače, pa da se nada da će nas Izrael napasti, pa da nema on šta gledati Kipar, da Kipar treba nas gledati. Dodajmo guranje Vršajevića i bratića, nepozivanje Zukanovića jer je loš čovjek i još milion drugih situacija o kojima mi je mrsko pisati.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Yugoslav First League:
Yugoslav First League:
Sjajan argument.donDondon je napisao/la: ↑20 nov 2023, 10:39dijete rasporedi knjige ,ponesi bijelu majicu i sorc za fizičko i mrs u skoluMoodyHank je napisao/la: ↑20 nov 2023, 10:19Ti se Safeta ili ne sjećaš ili si glup. Ona reprezentacija je imala mnogo veći potencijal nego što ga je dostigla pod teletovim vodstvom. Trebali smo proći grupu u Brazilu da idiota Nigerijci nisu iznenadili brzinom i fizičkom spremom, da idiot nije upario Misimovića i Medunjanina, dva najnepokretnija veznjaka ikad i ostavio Lulića da sam pokriva cijelu lijevu stranu na stadionu bukvalno u prašumi, u nehumanim uslovima za igru. Isto tako, ne treba zaboraviti izjavu prije utakmice sa Slovačkom da će sutra svijet vidjeti jednu od najboljih reprezentacija na svijetu kako igra protiv Slovaka, pa to izgubimo jer je debil dodao pritisak na igrače, pa da se nada da će nas Izrael napasti, pa da nema on šta gledati Kipar, da Kipar treba nas gledati. Dodajmo guranje Vršajevića i bratića, nepozivanje Zukanovića jer je loš čovjek i još milion drugih situacija o kojima mi je mrsko pisati.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- invincible1921
- Kontakt:
Basic i Rahmanovic su jedna od rijetkih pozitivnih stvari u ovoj nocnok moridedo26 je napisao/la: ↑20 nov 2023, 10:38Neko mi reče kad sam davno govorio za Ivana Bašića da u mladoj igra najbolje i da ima šmek za loptu, da je to jer igra za U21. Sinoć je ponovo pokazao u debiju da zna igrat fudbal, i da ima ono nešto. Samo mi nije jasno kako ne igra u svom klubu koji je na dnu tabele u Rusiji, a stvarno ima osjecaj za loptu, i da bude nova 10ka. Nadam se da bi ga repka mogla probit da pokaze svoj pravi kvalitet i zaigra u jakoj ligi.
=\_1921_/=
Horoz je napisao/la: ↑20 nov 2023, 10:05Hadžibegić, 1 pobjeda (Island), 3 poraza (Portugal, Slovačka , Luxemburg). Gol razlika 3-7. Otjeran s noge na nogu.
Milošević, 1 pobjeda (Lihtenštajn), 3 poraza (Portugal, Slovačka, Luxemburg). Gol razlika 4-11. Uživa povjerenje saveza i medija, sprema nas za baraž![]()
Hoće li mu izvještaj biti usvojen ili?
Evo šta piše u njemu:
[x] najteži poraz u historiji
[x] najsramniji poraz u historiji
[x] 3 poraza u 4 utakmice
Zašto je Kodro dobio otkaz a ovaj glupan nije?
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Mrsko mu trazit novog selektora.Vucevich je napisao/la: ↑20 nov 2023, 10:48Horoz je napisao/la: ↑20 nov 2023, 10:05Hadžibegić, 1 pobjeda (Island), 3 poraza (Portugal, Slovačka , Luxemburg). Gol razlika 3-7. Otjeran s noge na nogu.
Milošević, 1 pobjeda (Lihtenštajn), 3 poraza (Portugal, Slovačka, Luxemburg). Gol razlika 4-11. Uživa povjerenje saveza i medija, sprema nas za baraž![]()
![]()
Hoće li mu izvještaj biti usvojen ili?
Evo šta piše u njemu:
[x] najteži poraz u historiji
[x] najsramniji poraz u historiji
[x] 3 poraza u 4 utakmice
Zašto je Kodro dobio otkaz a ovaj glupan nije?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Šehić
Dedić Ahmedhodžić Hadžikadunić Kolašinac
Cimirot
Rahmanović(ili Hajradinović, dobri su obojica) Krunić Pjanić
Džeko Demirović
Ovo je otprilike naše najjače što možemo u baražu izvesti po mom mišljenju. Neka 4-1-3-2 formacija bez krila gdje će Cimirot zatvarati izlete bekova naprijed, pogotovo Kolašinca, a tu je i Krunić koji već tu istu stvar radi i u Milanu. S njima bi imao tu defanzivnu kompaktnost i trku, a Pjanić bi bio zadužen za kreaciju i te progresivne pasove naprijed za napadače i Rahmanovića/Hajradinovića koji su tipovi igrača kakve nemamo i jedan od njih mora igrati obavezno.
Dedić Ahmedhodžić Hadžikadunić Kolašinac
Cimirot
Rahmanović(ili Hajradinović, dobri su obojica) Krunić Pjanić
Džeko Demirović
Ovo je otprilike naše najjače što možemo u baražu izvesti po mom mišljenju. Neka 4-1-3-2 formacija bez krila gdje će Cimirot zatvarati izlete bekova naprijed, pogotovo Kolašinca, a tu je i Krunić koji već tu istu stvar radi i u Milanu. S njima bi imao tu defanzivnu kompaktnost i trku, a Pjanić bi bio zadužen za kreaciju i te progresivne pasove naprijed za napadače i Rahmanovića/Hajradinovića koji su tipovi igrača kakve nemamo i jedan od njih mora igrati obavezno.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- JohnCleese
- Kontakt:
Sta bi se posebno promijenilo da smo prošli grupu na Sp-u i igrali 1/8 finala protiv Francuza?
Garantujem nista, osim sto Safet ne bi bio bivsi nakon poraza u Izraelu već par mečeva poslije ili eventualno na kraju neuspješnih kvalifikacija za EP 2016.
Krimosi iz saveza bi rastalili koju miliju vise i to je to.
Meč sa Nigerijom je nebitiji od mnogih drugih mečeva koje smo igrali do 2014 kao i mnogih drugih koji su uslijedili tako da ne vidim svrhu pominjanja tog susreta.
Garantujem nista, osim sto Safet ne bi bio bivsi nakon poraza u Izraelu već par mečeva poslije ili eventualno na kraju neuspješnih kvalifikacija za EP 2016.
Krimosi iz saveza bi rastalili koju miliju vise i to je to.
Meč sa Nigerijom je nebitiji od mnogih drugih mečeva koje smo igrali do 2014 kao i mnogih drugih koji su uslijedili tako da ne vidim svrhu pominjanja tog susreta.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Proximic, Sensei, trmntr, Uprava i 33 gosta.