daj ba sto ne stavi da i mi gledamo ?edin_tm87 je napisao/la:Pa igra se jedna kuci jedna u gostima!
reds, kako tolki rezultat![]()
![]()
![]()
Gdje ti je ss, ili nek protivnik potvrdi
njub, ajde
soba: EdinTM87's room
pw: njub

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
daj ba sto ne stavi da i mi gledamo ?edin_tm87 je napisao/la:Pa igra se jedna kuci jedna u gostima!
![]()
![]()
njub, ajde
soba: EdinTM87's room
pw: njub
Evo ti od 2.utakmice:edin_tm87 je napisao/la:Pa igra se jedna kuci jedna u gostima!
![]()
![]()
![]()
Da napravimo pravo dobre lige i prvenstvoedin_tm87 je napisao/la:Moze jarane, al' cekaj da zavrsi ovaj i jos 1 turnir! Da i ja osvojimAnaliticar=Ahmo je napisao/la:Edine ako hoces da se dogovorimo da nas 2 zajedno napravimo lige al samo 1 vs 1.I to aktivne.
Opet ako zelis, da napravimo dobre lige 1 vs 1.
Imate vremena do sutraS-Y-L-A-R je napisao/la:ovajk hoce polufinale ja sa aleksandrom ni one prve tekme nisam dogovorio a kamoli odigrao![]()
Pa kad si neiskusan.Unica_Liverpool_ je napisao/la:E pa stvarno mi se ne da u ovome Haxballu .... Igram sad sa jednim i vodim 2 - 0, ofulam čist zicer i onda unesem loptu u svoj gol -..-" .... Na kraju me pobijedi 2 - 3 ....
Samo nemoj k'o prošli put,e haj još jednu ligu pa propade sve.Analiticar=Ahmo je napisao/la:Napravit cu ponovo prvenstvo koje ce nadam se biti najbolje do sada, i da nece biti neaktivnosti.
Bit ce 2 lige po 10 igraca, ili ako bude onih aktivnih 3 lige, ali ja bih radije 2.
upravoreds je napisao/la:Samo nemoj k'o prošli put,e haj još jednu ligu pa propade sve.Analiticar=Ahmo je napisao/la:Napravit cu ponovo prvenstvo koje ce nadam se biti najbolje do sada, i da nece biti neaktivnosti.
Bit ce 2 lige po 10 igraca, ili ako bude onih aktivnih 3 lige, ali ja bih radije 2.
Da mi ispunimo i jednu ligu bilo bi dobroAnaliticar=Ahmo je napisao/la:upravoreds je napisao/la:Samo nemoj k'o prošli put,e haj još jednu ligu pa propade sve.Analiticar=Ahmo je napisao/la:Napravit cu ponovo prvenstvo koje ce nadam se biti najbolje do sada, i da nece biti neaktivnosti.
2 lige i na vrijeme se prijavite.
Bićete blagovremeno obavješteni. :ugeek:bombarder je napisao/la:pa kad pocinje to prijavljivanje :ugeek:
Dakle @njub kad dođeš biće otvorena ova ista soba za meč.reds je napisao/la:Soba:Šupci
pw:kreteni![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.