Moze, ako nisi u Sa/Mostar moze preko poste da ti posalju karticu, ima formular na stranici.Centre forward je napisao/la: ↑19 nov 2023, 20:09Može li se prenijet' broj iz Telecoma il' kako se to već zove ?
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Valjaju li? Vidim raja dosta piše po komentarima da nije pokrivenost signalom baš najbolja
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Centre forward
- Kontakt:
Ma vidim mensečini da nisu loši.harden je napisao/la: ↑19 nov 2023, 20:10Moze, ako nisi u Sa/Mostar moze preko poste da ti posalju karticu, ima formular na stranici.Centre forward je napisao/la: ↑19 nov 2023, 20:09Može li se prenijet' broj iz Telecoma il' kako se to već zove ?
Izgledaju povoljno, ili je varijanta da su ovi kerovi iz Telecoma daleko najnepovoljnija opcija u Evropi.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Koriste mtelovu mrezu tako da identicna pokrivenost mtelu. Na nekim mjestima nije toliko brz kao BHT ali overall mi je bolji signal nego na Telekomu, sad sve zavisi od lokacije gdje zivis.
Meni je najbitnije da haharima iz BHT ne dajem ni marke vise kroz bilo kakvu uslugu

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- akisarajevo92
- Kontakt:
TLN

Podsjetio je da je Skenderija 2019. godine svrstana među značajnije objekte brutalističke arhitekture u svijetu na inicijativu Njemačkog arhitektonskog muzeja za spašavanje brutalističkih djela.
ne cudi me, zadnji stream koji sam gledao od ishowspeeda, lista korisnike kad odjednom se pojavi neki djecacic mozda max 12 godina, gol u krevetu, sta ti tu radis sine dragi
Don't believe the hype.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ubaci jos jednu karticu.Centre forward je napisao/la: ↑19 nov 2023, 20:09Čija je to firma uoopšte ?
Može li se prenijet' broj iz Telecoma il' kako se to već zove ?
Meni ostao telekom, a imam i ovu Novotel karticu. Ja dopunim 10 KM mjesecno i dobijem 10+10 giga. Samo sto ja imam i na poslu i kuci vi fi, a po gradu imam Telemahov Unifi. Pa sam za 20 dana na ovom Novotelu potrosio samo 4 gige

Negdje sam procitao da se ove gige koje ne potrosis prenose u naredni mjesec, pa mi valjda nece propasti...
Ali za cenera mjesecno se isplati, vazda sam online, sto mi treba za posla.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Centre forward
- Kontakt:
Pa da, ta mogućnost druge kartice mi nije pala na pamet. Vjerovatno ću tako uradit'.kraljttbvb je napisao/la: ↑19 nov 2023, 23:05Ubaci jos jednu karticu.Centre forward je napisao/la: ↑19 nov 2023, 20:09Čija je to firma uoopšte ?
Meni ostao telekom, a imam i ovu Novotel karticu. Ja dopunim 10 KM mjesecno i dobijem 10+10 giga. Samo sto ja imam i na poslu i kuci vi fi, a po gradu imam Telemahov Unifi. Pa sam za 20 dana na ovom Novotelu potrosio samo 4 gige![]()
![]()
Negdje sam procitao da se ove gige koje ne potrosis prenose u naredni mjesec, pa mi valjda nece propasti...
Ali za cenera mjesecno se isplati, vazda sam online, sto mi treba za posla.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
- VensanKasel
- Kontakt:
Malo baca na Sulju Domca ono sa Bradom ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- Davidoffgold
- Kontakt:
Novotel je dole iz Posusija, neka vrsta HT eroneta koliko sam cuo. Koriste mtelove stanice.
Une vie honorable est une vie éternelle
-
- Kontakt:
Osnovana od strane Ivana Seve iz Ljubuskog, bivseg vlasnika Central Osiguranja (danas ASA Central), vlasnik ili je bio, od ovog privatnog faksa u Sirokom...Centre forward je napisao/la: ↑19 nov 2023, 20:09Čija je to firma uoopšte ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sjedište Sarajevo, vlasnik je Šero iz Ljubuškog. HDZ stoji iza njega, koriste m:tel infrastrukturu.Davidoffgold je napisao/la: ↑20 nov 2023, 13:21Novotel je dole iz Posusija, neka vrsta HT eroneta koliko sam cuo. Koriste mtelove stanice.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- muhamedhulk
- Kontakt:
samo bh telecom.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Interesantno je da HT Eronet sabotira dogovor oko infrastrukture jer su najmanji od tri operatera, a Mtel daje Hercegovcu infrastrukturu da moze ulaziti u Bosnjacki dio Pe deracije. Mtel i Telecom su dobro pokrili sve osim Zapadne Hercegovine.
- VivaLaStella
- Kontakt:

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."