Jako dobar post, slažem se.LegendKiller je napisao/la: ↑20 nov 2023, 11:45ma ne bi oni ovo službeno ni objavljivali da nije novina Haaretz, koji su baš opozicija Netanjahuovoj vladi. Udaraju Netanjahua gdje stignu, a očito imaju svoje izvore u vladi (nešto kao Avdo AvdićMortemHz je napisao/la: ↑20 nov 2023, 10:08
Mene čudi što Izrael objavi ovo, prvo su smanjili žrtve sa 1400 na 1200 i onda su sami rekli da su krivi za dio civila. Iskreno, u poziciji su da lažu, prikrivaju i negiraju kao Rusi. Ne znam, možda to rade da dobiju ili vrate neke ''simpatije'' od javnosti jer gube na tom polju radi ogromnog broja ubijenih civila (ponajviše djece). Nešto u fazonu pa vidite da mi priznajemo naše pogreške i to onda objavimo, drugi to ne rade i sl.
Ne vjerujem da su to uradili jer su dobri u duši, pored svega što se dešava.
Ne bi rekao da se ova vijest ignoriše ali to je tako kad neko nešto prizna, nemaš se šta raspravljati i ubjeđivati sa njim pa se lagano pređe na druge stvari.). Oni su prvi i objavili službeni izvještaj o broju poginulih kojih je po tom izvještaju bilo oko 1000, i gdje je bilo jasno navedeno da nije bilo ubijene djece, jer je najmlađi imao 16 godina. Nakon toga je vlada izdala službeno saopćenje gdje je navela da nije bilo 1400 već 1200 poginulih. Haaretz je upravo i prvi objavio da je helikopter IDF ubio i neke civile.
Nešto kao i kod nas, da nije bilo one novinarke Fokusa i njenog izvora iz Vlade mi bi i dan danas zahvaljivali Novaliću na "duplim respiratorima".
jedan naslov iz Haaretza od 10.11.2023.
'Netanyahu Must Go, Now': Israel's Newly Bereaved Families Are Holding One Man Responsible
Ja sam već na početku ovog rata pisao šta je to drugačije u odnosu na ranije sukobe. Izrale je prvi puta u svojoj historiji izgubio medijski rat. Ranije nisi mogao vidjeti vijest da je IDF ubio bilo koga nevinog, ili ne daj bože počinio zločin. Sada je vijest o zločinima IDF obišla svijet i svi je mogu pročitati. Izrael nema više moći laganja. Prvo ih je načela AlJazera, pa nastavile društvene mreže.
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kada retardirani ljudi postanu predsjednici. Duga je lista takvih predsjednika. I naravno da mu je prva želja da posjeti Izrael i popuši Bibiju.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prvi put da vidim kako jedan predsjednik maše zastavom druge države 

?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma lik je klaun, ni prvi ni posljednji u J. Americi.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovaj video par postova iznad
Ali Izrael i Argentina, anđeo smrti bi bio ponosan 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Znaci kad James Woods kaze "No ceasefire. #KillThemAll" i redovno koristi hashtag "KillThemAll" to je uredu, a ja kad napišem kill yourself limituju me na 12 sati. To je taj Muskov freedom of speech za koji je dao 44 milijarde 

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Genocidni logor podrzava novi genocid od strane ljudi nad kojima su pocini genocid
Probudite me

Probudite me
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
BH mediji su prenošenjem ove zadnje hamasove objave o tome kako je Izrael odgovoran za 7.10. pokazali da nemaju nikakvog stida. 

Hoće li iko zaustaviti terorističku državu Izrael? Je li moguće da u 2023ćoj godini svijet gleda kako se ciljano raketiraju zgrade i objekti gdje su uglavnom djeca i žene?
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Kljuca sa sjevera pomalo Hezbollah kao neku bazu su srušili ali sve je to slabo, moraju pojačati da se cuje i odzvanja plac majki poginulih terorista IDF Tel Avivom.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ma logicno je da je 7 oktobra Izrael pobio vecinù svojih civila.
Vrhunska akcija Huta sa ogranicenim resursima.Cestitke.
Vrhunska akcija Huta sa ogranicenim resursima.Cestitke.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Politika je postala kao reality show dolaskom Trumpa. Pokazalo se da ljudi zele budale i da ih interesuje samo zabava i show. Tako da nije cudno kada su i druge budale kao Milei pocele pobjedjivati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.