Nije odradjeno nego je oznaceno da ce ispuniti a sad ko zna koliko ce stvarno to uraditi.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pravilnik o ekvivalenciji ranije stecenih akademskih titula i zvanja, na Univerzitetu "Dzemal Bijedic" u Mostaru, izmedju ostalog kaze sljedece:
- Ekvivalencija ranije stecenog naziva po predbolonjskom programu s nazivom koji se stjece po bolonjskom programu na Univerzitetu vrsi se prema popisu ranije stecenih naziva i novih naziva kao ekvivalenata.
Drugim rijecima, profesor engleskog jezika po ranije stecenom nazivu, koji je zavrsio po starom sistemu, sada je magistar engleskog jezika prema novom nazivu. Isto vrijedi i za profesore bosankog, istorije, itd. Stos je da uplate 300 KM na studentsku sluzbu datog fakulteta i po novom nazivu su magistri. Prosvjeta masovno hrli da uplati.
- Ekvivalencija ranije stecenog naziva po predbolonjskom programu s nazivom koji se stjece po bolonjskom programu na Univerzitetu vrsi se prema popisu ranije stecenih naziva i novih naziva kao ekvivalenata.
Drugim rijecima, profesor engleskog jezika po ranije stecenom nazivu, koji je zavrsio po starom sistemu, sada je magistar engleskog jezika prema novom nazivu. Isto vrijedi i za profesore bosankog, istorije, itd. Stos je da uplate 300 KM na studentsku sluzbu datog fakulteta i po novom nazivu su magistri. Prosvjeta masovno hrli da uplati.

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Nije ni čudo što smo ko zemlja u fazi raspada kad skontaš kakvi su magarci kod nas doktori i magistri.
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
imas li negdje sliku pravilnikaAsteriks je napisao/la: ↑21 nov 2023, 12:35Pravilnik o ekvivalenciji ranije stecenih akademskih titula i zvanja, na Univerzitetu "Dzemal Bijedic" u Mostaru, izmedju ostalog kaze sljedece:
Drugim rijecima, profesor engleskog jezika po ranije stecenom nazivu, koji je zavrsio po starom sistemu, sada je magistar engleskog jezika prema novom nazivu. Isto vrijedi i za profesore bosankog, istorije, itd. Stos je da uplate 300 KM na studentsku sluzbu datog fakulteta i po novom nazivu su magistri. Prosvjeta masovno hrli da uplati.![]()
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Naravno,
Što si ti zabrinut čega ima čega nema?
Sve neki urednici, smeta im kad se piše o curama, smeta kad se piše o fudbalerima, smeta ako previše pišeš o džeki, ne valja ako šta pitaš trenera, ne valja ako ne pitaš selektora, ne valja ako imaš mišljenje, ne valja ako nemaš mišljenje... sve naučnici na forumu, dobitnici pulitzera
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Osumnjičeni za podmetanje požara na džamiji u Gradačcu napravio štetu od čak 800.000 KM
Boze sacuvaj kakvih sve bolesnika ima
Boze sacuvaj kakvih sve bolesnika ima
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ista reakcija bi bila i u Hrvatskoj ili Srbiji da neki njihov sportski portal bombarduje vijestima o recimo Amaru Dedicu. Prvo bi pitali zasto a onda bi poceli ismijavati to kad ne bi dobili odgovor. Ne znam sta je problem da se neko zeza s tim kad i jeste razlog za zezanciju, sto je administracija zabrinuta sto se zeza s time je bolje pitanje?admin je napisao/la: ↑21 nov 2023, 13:00Što si ti zabrinut čega ima čega nema?
Sve neki urednici, smeta im kad se piše o curama, smeta kad se piše o fudbalerima, smeta ako previše pišeš o džeki, ne valja ako šta pitaš trenera, ne valja ako ne pitaš selektora, ne valja ako imaš mišljenje, ne valja ako nemaš mišljenje... sve naučnici na forumu, dobitnici pulitzera
Ljudi u svemu nadju manu to je uvijek tako bili i tako ce da bude, meni licno ne smetaju ni naslovi ni clanci koji se vrte po portalu ako ima budala koji ce na to da kliknu, ali shvatam da je to nekome sprdnja i da mu smetaju neke stvari.
Zasto? Pa zato sto je daleko manji problem i daleko bolje biti "naucnik na forumu" i ovdje pametovati nego se nazivati novinarom a pisati clanke kako je Dilleti ispala dojka i kako je Wanda objavila sliku u bikiniju. Time narusavas ugled novinarskom zanimanju, svodis ga na najnize grane.
Shvatam da i vas mozda nerviraju prozivke jer su neke stvari objasnjene zasto, neke mozda nepravedne, ali stvarno nemate pravo prozivati ljude na forumu dok vam na portalu stoje natpisi tipa "Šampion bez stida voditeljicu pred cijelim svijetom pitao škakljivo pitanje: Ne, nije me niko dosad" jer te natpise nisu napisali naucnici sa foruma nego oni koji se nazivaju novinarima.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Nek’ vidi kod Pezića kako i gdje je smije udarati.coelho41 je napisao/la: ↑21 nov 2023, 14:14Šta forumska ulema kaže o ovom slučaju?
https://www.facebook.com/damir.muharemo ... ybfdGMTw2l
Don't hate what you don't understand.
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
I sta sad, ja odjednom magistar? Kako me popravise, svaka im cast.Asteriks je napisao/la: ↑21 nov 2023, 12:35Pravilnik o ekvivalenciji ranije stecenih akademskih titula i zvanja, na Univerzitetu "Dzemal Bijedic" u Mostaru, izmedju ostalog kaze sljedece:
Drugim rijecima, profesor engleskog jezika po ranije stecenom nazivu, koji je zavrsio po starom sistemu, sada je magistar engleskog jezika prema novom nazivu. Isto vrijedi i za profesore bosankog, istorije, itd. Stos je da uplate 300 KM na studentsku sluzbu datog fakulteta i po novom nazivu su magistri. Prosvjeta masovno hrli da uplati.![]()

The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Dan te yebo.coelho41 je napisao/la: ↑21 nov 2023, 14:14Šta forumska ulema kaže o ovom slučaju?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- feniksptica
- Kontakt:
Nije odjednomRacioEmocionalan je napisao/la: ↑21 nov 2023, 14:35I sta sad, ja odjednom magistar? Kako me popravise, svaka im cast.Asteriks je napisao/la: ↑21 nov 2023, 12:35Pravilnik o ekvivalenciji ranije stecenih akademskih titula i zvanja, na Univerzitetu "Dzemal Bijedic" u Mostaru, izmedju ostalog kaze sljedece:
![]()
Prvo plati gsn.Magistre
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sta sam ja upravo procitocoelho41 je napisao/la: ↑21 nov 2023, 14:14Šta forumska ulema kaže o ovom slučaju?

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ja jest jadnik ovaj Muharemović, šta kaže psihoterapeut kriv - a žena ga odyebala, snimila kao šerijatsko vjenčanje, ali eto Tule je kriv 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ako si izguro po starom sistemu, dobit ces uvjerenje nakon sto platis tri joje.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑21 nov 2023, 14:35I sta sad, ja odjednom magistar? Kako me popravise, svaka im cast.Asteriks je napisao/la: ↑21 nov 2023, 12:35Pravilnik o ekvivalenciji ranije stecenih akademskih titula i zvanja, na Univerzitetu "Dzemal Bijedic" u Mostaru, izmedju ostalog kaze sljedece:
![]()
Ev i ja preko noci magistar istorije.
Tule ih mjenjao kao carape,al je frajer lajsna,mogao bi kome nauditi.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Treba nam TL DR
Odgovorio sam ja na to pitanje, ali mogu ponovo. SportSport nije lokalni mahalski medij, već najjčitaniji regionalni sportski portal koji ima više čitalaca u Hrvatskoj nego u BiH. Te čitaoce u Hrvatskoj interesuje Livaković. Kad neko iz BiH uspije napraviti nešto u regionu, to treba da se cijeni, a ne kritikuje.Ethel je napisao/la: ↑21 nov 2023, 14:19Ista reakcija bi bila i u Hrvatskoj ili Srbiji da neki njihov sportski portal bombarduje vijestima o recimo Amaru Dedicu. Prvo bi pitali zasto a onda bi poceli ismijavati to kad ne bi dobili odgovor. Ne znam sta je problem da se neko zeza s tim kad i jeste razlog za zezanciju, sto je administracija zabrinuta sto se zeza s time je bolje pitanje?admin je napisao/la: ↑21 nov 2023, 13:00Što si ti zabrinut čega ima čega nema?
Ljudi u svemu nadju manu to je uvijek tako bili i tako ce da bude, meni licno ne smetaju ni naslovi ni clanci koji se vrte po portalu ako ima budala koji ce na to da kliknu, ali shvatam da je to nekome sprdnja i da mu smetaju neke stvari.
Zasto? Pa zato sto je daleko manji problem i daleko bolje biti "naucnik na forumu" i ovdje pametovati nego se nazivati novinarom a pisati clanke kako je Dilleti ispala dojka i kako je Wanda objavila sliku u bikiniju. Time narusavas ugled novinarskom zanimanju, svodis ga na najnize grane.
Shvatam da i vas mozda nerviraju prozivke jer su neke stvari objasnjene zasto, neke mozda nepravedne, ali stvarno nemate pravo prozivati ljude na forumu dok vam na portalu stoje natpisi tipa "Šampion bez stida voditeljicu pred cijelim svijetom pitao škakljivo pitanje: Ne, nije me niko dosad" jer te natpise nisu napisali naucnici sa foruma nego oni koji se nazivaju novinarima.
Druga stvar je ono što sam već odgovorio na drugoj temi, maloprije. Tamo kukaju što pratimo Dudića u Kragujevcu. Ovdje ste redovno kukali što se puno piše o Džeki i Pjaniću. Pa evo i sad kukaš što se piše o Dilletti i Wandi... Neki dan je bila kuka i motika što smo pitali trenera iz PLBiH koji je pred otkazom, da li očekuje otkaz (dobio ga je sutra).
Pa o čemu da pišemo? Nekom smeta kako god da okreneš.
Na kraju kad to sve sagledaš, skontaš "vidi naučnika, i dlaka im smeta... trebaš bit budala pa ih slušati"
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], VensanKasel i 13 gostiju.