Pa dobro, red je upriličit kakvu gozbu.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
In the midst of chaos, there is also opportunity.
Pa nema šta, pobjegao iz države već, rasplet znamo. Postaje poznati tiktoker 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Koriste ba napaćene i generalno slabo obrazovane ljude, njihovu posvećenost vjeri, strah od Boga.. oni mafijaši u IZ su se davno trebali pozabaviti ovakvim wannabe učenjacima. No, njima su bitnije druge stvari, tipa koliko će biti kurban i gdje moramo dati vitre.
Prvenstveno njihova pasivnost je dovela do naglog porasta broja ovih manipulatora.
@Surreal očekujemo big match i "jbm ti friško pokopane, nemoj mi šta zamjeriti, ljubi te Faćko".
Prvenstveno njihova pasivnost je dovela do naglog porasta broja ovih manipulatora.
@Surreal očekujemo big match i "jbm ti friško pokopane, nemoj mi šta zamjeriti, ljubi te Faćko".

The saddest thing in life is wasted talent.
Neukusno, brate moj. Stvarate monotoniju kad se otvori portal. Na stranu vratolomije u naslovima, hajde neka toga kad se ljudi kace. Neka i Livakovica i ostalih ali sve s nekom mjerom. Koliko se navalili na Livakovica imas dojam da nisi refresovao stranicu. Procitas jedan tekst, dva, tri, pa neka je i Livakovic (ne znam kome je on uopste interesantan), ali eto hajde cim se pise na dnevnom nivou onda ima pacijenata.admin je napisao/la: ↑21 nov 2023, 13:00Što si ti zabrinut čega ima čega nema?
Sve neki urednici, smeta im kad se piše o curama, smeta kad se piše o fudbalerima, smeta ako previše pišeš o džeki, ne valja ako šta pitaš trenera, ne valja ako ne pitaš selektora, ne valja ako imaš mišljenje, ne valja ako nemaš mišljenje... sve naučnici na forumu, dobitnici pulitzera
Sad, sto meni smeta, je da ste sportski portal pretvorili u tabloid, no valja zivjeti i zaradjivati. I da, nisam zabrinut, ali vase pretjerivanje (objektivno u ovom slucaju jeste) vuce na prozivanje.
A ti malo odvadi s reakcijama. Ima dobronamjernih primjedbi.
In the midst of chaos, there is also opportunity.
Bosna i Hercegovina nema zakon koji reguliše djelatnost psihologa ni na državnom, ni na entitetskom nivou. Federalna je vlada još prije gotovo deset godina donijela odluku o donošenju ovog zakona, no on do danas nije donesen. Nerijetko je ova oblast u našoj zemlji podložna manipulacijama i zloupotrebama.scholsey je napisao/la: ↑21 nov 2023, 16:27Koriste ba napaćene i generalno slabo obrazovane ljude, njihovu posvećenost vjeri, strah od Boga.. oni mafijaši u IZ su se davno trebali pozabaviti ovakvim wannabe učenjacima. No, njima su bitnije druge stvari, tipa koliko će biti kurban i gdje moramo dati vitre.
@Surreal očekujemo big match i "jbm ti friško pokopane, nemoj mi šta zamjeriti, ljubi te Faćko".![]()
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ko je procitao svaka cast.coelho41 je napisao/la: ↑21 nov 2023, 14:14Šta forumska ulema kaže o ovom slučaju?
https://www.facebook.com/damir.muharemo ... ybfdGMTw2l
Ja sam dva puta, vrijedi totalnotuzlak1987 je napisao/la: ↑21 nov 2023, 17:41Ko je procitao svaka cast.coelho41 je napisao/la: ↑21 nov 2023, 14:14Šta forumska ulema kaže o ovom slučaju?
https://www.facebook.com/damir.muharemo ... ybfdGMTw2l

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ozbiljna sapunica,hoce li biti nastavakharden je napisao/la: ↑21 nov 2023, 17:41Ja sam dva puta, vrijedi totalnotuzlak1987 je napisao/la: ↑21 nov 2023, 17:41Ko je procitao svaka cast.coelho41 je napisao/la: ↑21 nov 2023, 14:14Šta forumska ulema kaže o ovom slučaju?
https://www.facebook.com/damir.muharemo ... ybfdGMTw2l![]()

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako vrijedi procitati cu i jaharden je napisao/la: ↑21 nov 2023, 17:41Ja sam dva puta, vrijedi totalnotuzlak1987 je napisao/la: ↑21 nov 2023, 17:41Ko je procitao svaka cast.coelho41 je napisao/la: ↑21 nov 2023, 14:14Šta forumska ulema kaže o ovom slučaju?

Vise sam u rezimu da citam samo naslove kao npr: Dzeko je proucio fatihu, a onda je Tadic poludio
Evo sve čekam da vidim hoće li Tule Tarot objavit imena ped era i pedofila 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Sve do jednom.. pa kad naleti na insana, ima da mu izbije sve sure iz glave.
Moraće ponovo Rabbi Jessir učiti.
Moraće ponovo Rabbi Jessir učiti.
Popij caj kaeharden je napisao/la: ↑21 nov 2023, 17:41Ja sam dva puta, vrijedi totalnotuzlak1987 je napisao/la: ↑21 nov 2023, 17:41Ko je procitao svaka cast.coelho41 je napisao/la: ↑21 nov 2023, 14:14Šta forumska ulema kaže o ovom slučaju?
Zapalio Tule za Švicu
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Nije coj'k nista kriv, osim te moralne vertikale da se udata zena ne dira, a to je do morala/karaktera covjeka. Drugo da mu je jaran, rodjak ili nesto, ovako sta ga libo za njim, sama trazila gutu, nije je silovo.
- prisonbreak
- Kontakt:
Gdje ostaviti auto blizu aerodroma u Sarajevu da je besplatno, na par dana?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Ma sve okej, nisu ni ovi čisti, sva je ta bagra u pet deka.
Nego ja mislim na ovo qrčenje.. on će fol nekog silovati, ubiti, šta već. Vidiš da se osilila futa. Samo na pravog treba naletiti da mu i Ilmihal zgadi. Kak'a policija, kak'e pčke materine.

Kakvo bacanje na hladno

Samo mi nije jasno jel ovaj muz nju istukao udario ili sta vec pa govori da mu je zao sto je uradio to nesto ili sam ja pogresno shvatio.
Zadnja izmjena: StevieG8, dana/u 21 nov 2023, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.