FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Hasancic je radio vrlo dobar posao ne znam sto je otjeran, a izgleda da nije bas ni bio prijatan raskid... nadam se samo da ce dovesti neke provjerene, kvalitetne ljude.
Da, da i ja sam malo čitao valjda mu je ono supruga što odgovara na svaki komentar. Između redova nešto se grdno desilo dole.napoleon72 je napisao/la: ↑21 nov 2023, 17:30Sudeci prema komentarima na fb, sa Hasancicem se nisu bas fino rastali.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Eto jeste 3000, ne kažem da je realnost 5000, ali daj da se mijenjamo. Stalno vrtimo jednu te istu priču, ne može ovo, ne može ono. Pokušajmo privući što više raje. I mi i klub moramo ložiti one koji se dvoume zbog kiše, zime, mrsko im i šta ja znam.Tatamata1946 je napisao/la: ↑21 nov 2023, 16:42Ma realnost je 3000
Uz hladno vrijeme i radni je dan. Neki rade do 17-18 i nece se peglati da zure s posla. Neki idu po djecu iz vrtica u to vrijeme. Neki idu na nastavu.
Dobro je ako bude 3000. Ali najvaznije da pobijedimo i ostanemo pri vrhu
Svi na Koševo!
- Objektivac1946
- Kontakt:
Ako je ikad bilo vrijeme za bordo kabanice, to je sad 

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Može i maskirnaObjektivac1946 je napisao/la: ↑21 nov 2023, 18:11Ako je ikad bilo vrijeme za bordo kabanice, to je sad![]()

Svi koji su u mogućnosti, pravac na Koševo, igra Sarajevo !
Da imaš jednu natkrivenu tribinu, imao bi 5 sezona u nizu prosjek 5+ hiljada i to je sva realnost. Nit djece, nit penzionera, bruku raje koja dolazi neće doći jer što bi se kisnulo. Ne pomaže hype u ovoj situaciji, jedino da Manchester City dolazi.Morpheus je napisao/la: ↑21 nov 2023, 18:03Eto jeste 3000, ne kažem da je realnost 5000, ali daj da se mijenjamo. Stalno vrtimo jednu te istu priču, ne može ovo, ne može ono. Pokušajmo privući što više raje. I mi i klub moramo ložiti one koji se dvoume zbog kiše, zime, mrsko im i šta ja znam.Tatamata1946 je napisao/la: ↑21 nov 2023, 16:42Ma realnost je 3000
Uz hladno vrijeme i radni je dan. Neki rade do 17-18 i nece se peglati da zure s posla. Neki idu po djecu iz vrtica u to vrijeme. Neki idu na nastavu.
Svi na Koševo!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Puno se ona mješa, mogla bi ga samo ogaditi kod raje nekim komentarom. Bolje da šuti. Raskinut ugovor, lijepo bilo dok je trajalo, finih para su uzeli. Sarajevo traži bolje, ne uklapate se, sretno u budučnosti. Nemoj samo pljunut na klub koji te dobro hranio. Sve najbolje im želim.AVNOJ je napisao/la: ↑21 nov 2023, 17:59Da, da i ja sam malo čitao valjda mu je ono supruga što odgovara na svaki komentar. Između redova nešto se grdno desilo dole.napoleon72 je napisao/la: ↑21 nov 2023, 17:30Sudeci prema komentarima na fb, sa Hasancicem se nisu bas fino rastali.
🇵🇸
Pa sami su krivi, mislim na upravu, tako lako pristaju na termine koje im redosljedom Tegeltija, Vico i Arena određuju i to svako od njih sa nekim svojim interesom a naši se i ne pokjšavaju izboriti.
Znali su da je petak, kiša, hladnije vrijeme, sve negativnosti i još si rokno kartu 10 KM. Protiv jjebenog borca stavljaš 6 maraka kad je bio koliko toliko hajc i nabrijanost sad kad trebaš na bilo koji način privući publiku ti staviš cenera.
Nevjerovatni, meni neobjašnjivi potezi.
Kakve kabanice čovječe, pa nije august ni majObjektivac1946 je napisao/la: ↑21 nov 2023, 18:11Ako je ikad bilo vrijeme za bordo kabanice, to je sad![]()

Skafanderi, kape, šalovi a kabanica samo gratis da bude

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To je bilo simbolično samo za rođendan kluba, mislim da su ok ove cijene ulaznica. Lično mi je nebitno jer svake godine imam sezonsku ali u globalu govorim. Glavni razlog lošije posjete će biti vrijeme pa tek onda činjenica da se igra u petak.AVNOJ je napisao/la: ↑21 nov 2023, 18:25Pa sami su krivi, mislim na upravu, tako lako pristaju na termine koje im redosljedom Tegeltija, Vico i Arena određuju i to svako od njih sa nekim svojim interesom a naši se i ne pokjšavaju izboriti.
Znali su da je petak, kiša, hladnije vrijeme, sve negativnosti i još si rokno kartu 10 KM. Protiv jjebenog borca stavljaš 6 maraka kad je bio koliko toliko hajc i nabrijanost sad kad trebaš na bilo koji način privući publiku ti staviš cenera.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Objektivac1946
- Kontakt:
Arktička ekspedicija KoševoH8Z7 je napisao/la: ↑21 nov 2023, 18:35Kakve kabanice čovječe, pa nije august ni majObjektivac1946 je napisao/la: ↑21 nov 2023, 18:11Ako je ikad bilo vrijeme za bordo kabanice, to je sad![]()
![]()
Skafanderi, kape, šalovi a kabanica samo gratis da bude![]()

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
- AvannGardaa46
Šta kome nije jasno, svi na Koševo!
Kući il' u gostima
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
prvo Dogan, danas Hasancic i Ibro sto znaci da u akademiju dolazi novi direktor sa svojim trenerima. Vrlo moguce da se sprema nesto veliko ili su se Rozman i Ibricic ukljucili i vidjeli sa ovako stvari ne funkcionisu i da treba druge ljude dovesti.
Predpostavljam da ce zima biti jako aktivna po pitanju FKSarajevo
Ciscenje otpisani igraca i vjerovatno dovodjenje 3-4 nova igraca po ukusu Rozmana
Predpostavljam da ce zima biti jako aktivna po pitanju FKSarajevo
Ciscenje otpisani igraca i vjerovatno dovodjenje 3-4 nova igraca po ukusu Rozmana
pa ako dolazi novi sef akademije vjerovatno i dovodi svoju postavu trenera, bas kao sto su dosli Rozman i Ibricic, Mirvic ocigleno vidi u tome formulu uspjeha.Svaka cast Hasancicu i Ibri Doganu ali mi ako zelimo naprijed i prema europi onda nam i postava struke mora biti europska.Hasancic uz svo postovanje nije bas za te domete, kao ni Ibro.
12. igrač kluba iz Titove 38b
- napoleon72
- Kontakt:
Ma sve lozione prestaju po ovakvom vremenu. Standardne dvije milje nas bolesnika i to je to.Morpheus je napisao/la: ↑21 nov 2023, 18:03Eto jeste 3000, ne kažem da je realnost 5000, ali daj da se mijenjamo. Stalno vrtimo jednu te istu priču, ne može ovo, ne može ono. Pokušajmo privući što više raje. I mi i klub moramo ložiti one koji se dvoume zbog kiše, zime, mrsko im i šta ja znam.Tatamata1946 je napisao/la: ↑21 nov 2023, 16:42Ma realnost je 3000
Svi na Koševo!
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ma da bude jedan covjek, najbitnije je uzet tri boda.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Do 3 hiljade standardnih, kojima ne trebaju pozivi i molbe za dolazak na utakmicu, neovisno o vremenskim uslovima i rezultatima. Ovi sto pisu o hladnoci i kabanicama uglavnom i ne dolaze na utakmice.
Tako nekakoObjektivac1946 je napisao/la: ↑21 nov 2023, 18:50Arktička ekspedicija KoševoH8Z7 je napisao/la: ↑21 nov 2023, 18:35Kakve kabanice čovječe, pa nije august ni majObjektivac1946 je napisao/la: ↑21 nov 2023, 18:11Ako je ikad bilo vrijeme za bordo kabanice, to je sad![]()
![]()
Skafanderi, kape, šalovi a kabanica samo gratis da bude![]()
![]()

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Ne, ne to. Nismo se ubrali.MortemHz je napisao/la: ↑21 nov 2023, 18:41To je bilo simbolično samo za rođendan kluba, mislim da su ok ove cijene ulaznica. Lično mi je nebitno jer svake godine imam sezonsku ali u globalu govorim. Glavni razlog lošije posjete će biti vrijeme pa tek onda činjenica da se igra u petak.AVNOJ je napisao/la: ↑21 nov 2023, 18:25Pa sami su krivi, mislim na upravu, tako lako pristaju na termine koje im redosljedom Tegeltija, Vico i Arena određuju i to svako od njih sa nekim svojim interesom a naši se i ne pokjšavaju izboriti.
Trenutno korisnika/ca: budzak, Burberry46, hajroooooo, Haksss, johntravolta123, makron, nedimmmm1337, NeSamSafetee, PapakIzSa, perodeformero, Pitaristok, Posejdon, riki46, samirr, ŠTA_JE i 158 gostiju.