Jer su registrovani u opštini Istočni Drvar, a sad kako mogu da igraju u federalnom Drvaru... Objektivno gledano njima je igranje ove lige najisplatljivija opcija, dovoljno je pogledati treći rang takmičenja (2 Fed. liga zapad i 2 RS liga istok) i vidjeti koliko ovakva podjela nema smisla i koliko je neisplativa.KimJongEsmer je napisao/la: ↑21 nov 2023, 13:19Kako će tim iz FBIH igrati ligu PC ? Po tome FK Podrinje Janja bi igrali federalnu ligu i tako redombadblueboylivno je napisao/la: ↑20 nov 2023, 15:23Nisi shvatio da pitam za Borac iz Drvara?
Znam da su prije par godina (sad, kako vrijeme leti, možda je to i 10) igrali u drugoj ligi RS.
Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Ima i ekipabiz RS-a koje igraju Federalne lige, nista cudno.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Kao da pokusavas uljepsat Nedu UkradenMostarskiSin je napisao/la: ↑21 nov 2023, 10:27Pocetak prvih radova na stadionu poslije 30 godina, kakav je osjecajAntipolitika3 je napisao/la: ↑20 nov 2023, 19:09Napokon pocelo i sluzbeno rusenje najruznije tribine na ovom dijelu Europe.![]()
![]()

Staro,oronulo i u startu nakaradno.
Da se mene pita izmjestio bi stadion,prodao gradsko zemljiste i nesto vama sitno dao da dovrsite radove a mi u Rodocu da napravimo nesto kao Pampas

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Tim je registrovan u RS, zato i igra tu ligu koju igra. Bitno je gdje si registrovan, a igrati, maltene, možeš gdje hoćeš.KimJongEsmer je napisao/la: ↑21 nov 2023, 13:19Kako će tim iz FBIH igrati ligu PC ? Po tome FK Podrinje Janja bi igrali federalnu ligu i tako redom
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Svi sportaki kolektivi iz Drvara su registrivani u Potocima (RS Istočni drvar) nista lose i cudno igraju regija BL i to je to...
Imate temu o nižim ligama, bezveze spamate ovdje.
@Antipolitika3
Šta misliš, hoće li ostavljati onu nazovi atletsku stazu ili će tribinu privući terenu?
@Antipolitika3
Šta misliš, hoće li ostavljati onu nazovi atletsku stazu ili će tribinu privući terenu?
Kakav Drvar kakvi bakraci. Po poslednjem popisu općina ima 7036 stanovnika. Sada vjerovatno cca 5000.
Nece se tu marka vise uloziti i ne treba
U ŽIVOTU JE VAŽNO BITI BORAC
-
- Kontakt:
Ma ne mozes u Rodocu pravit, ja se sjecam dok sam igrao lopte, centarsut iz kornera lopta zavrsi na centruAntipolitika3 je napisao/la: ↑21 nov 2023, 16:57Kao da pokusavas uljepsat Nedu UkradenMostarskiSin je napisao/la: ↑21 nov 2023, 10:27Pocetak prvih radova na stadionu poslije 30 godina, kakav je osjecajAntipolitika3 je napisao/la: ↑20 nov 2023, 19:09Napokon pocelo i sluzbeno rusenje najruznije tribine na ovom dijelu Europe.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Staro,oronulo i u startu nakaradno.
Da se mene pita izmjestio bi stadion,prodao gradsko zemljiste i nesto vama sitno dao da dovrsite radove a mi u Rodocu da napravimo nesto kao Pampas![]()

Ti si naša ljubav jedina!
- Antipolitika3
- Kontakt:
Atletska se miče a tribina primiče

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Super onda. Atletska stvarno nema nikakvog smisla, ovako će se stvoriti puno bolji ambijent za gledanje utakmice.
-
- Kontakt:
Biće bolje za istok a zapad ostaje udaljen od terena. Biće asimetričnovoltron30 je napisao/la: ↑21 nov 2023, 20:21Super onda. Atletska stvarno nema nikakvog smisla, ovako će se stvoriti puno bolji ambijent za gledanje utakmice.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Polako..priblizava se i zapad za nekih 60 godina, tek smo krenuliKimJongEsmer je napisao/la: ↑21 nov 2023, 20:43Biće bolje za istok a zapad ostaje udaljen od terena. Biće asimetrično
-
- Kontakt:
Za 60 godina ističe vam koncesija na stadiontutankamon1905 je napisao/la: ↑21 nov 2023, 21:35Polako..priblizava se i zapad za nekih 60 godina, tek smo krenuliKimJongEsmer je napisao/la: ↑21 nov 2023, 20:43Biće bolje za istok a zapad ostaje udaljen od terena. Biće asimetrično

- tutankamon1905
- Kontakt:
Zato i kazemKimJongEsmer je napisao/la: ↑21 nov 2023, 21:52Za 60 godina ističe vam koncesija na stadiontutankamon1905 je napisao/la: ↑21 nov 2023, 21:35Polako..priblizava se i zapad za nekih 60 godina, tek smo krenuliKimJongEsmer je napisao/la: ↑21 nov 2023, 20:43
Biće bolje za istok a zapad ostaje udaljen od terena. Biće asimetrično![]()

Ma i taj popis je prenapuhan, tada je Drvar imao maksimalno 5 500,a danas nema vise od 3 500 stanovnika. Uglavnom stariji i sednjovjecni. Taj klub je imao neku perspektivu krajem 90-ih i početkom 2000-ih
Kako su rijesili one mrlje na bilinom polju (bolest trave) bio je saren travnjak, a gledam kad smo igrali sa Slovackom bas ok izgleda sad?

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
- Kontakt:
Kako ide natkrivanje zapada na Tušnju?
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.