Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Halal content dok Tule ne sjedne za tastaturu
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nekako je prikladna...
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Sjedio sam ja par puta sa likom, ima frajer priču, možeš ga satima slušati bez prestanka.
Jednom se potrefio na predstavljanju nekog filma, objasni on redatelju sta je ovaj htio poručiti filmom

Još zna psihologiju, pa priča sta raja voli da sluša. Zna lik znanje, nema šta...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ima i toga. Ako brak nije regularan ni yebacina se ne racuna. Logicno.Dex je napisao/la: ↑21 nov 2023, 22:43Spori on njima brakAshburtonG je napisao/la: ↑21 nov 2023, 22:42Meni je najjace kako on kroz ovaj post zeli oprat zenu.![]()
Bas kapitalni primjerak levatine bez mozga, koji ne konta da je on najveci krivac. Guzio zenu zadnji put prosle godine vjerovatno i cudno mu sto je skinula gace prvom koji je pitao.![]()
Na kraju ce se sam ubijed.it da su cekali do braka za odnose.![]()
![]()

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- bavariapivo
- Kontakt:
Ovo je jače od svake telenovele, turske serije, i svakog realitija zajedno…
Ma ovo je žalosno.
Zamisli da cijeli život svoj podrediš vjeri,motaš se i šta sve ne a uopće ne razumiješ taj nauk po kojem živiš.
To je izgubljen život.
Zamisli da cijeli život svoj podrediš vjeri,motaš se i šta sve ne a uopće ne razumiješ taj nauk po kojem živiš.
To je izgubljen život.
E i ove noci teske vala
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pa ne mora znaciti jebga, svi smo od krvi i mesa, emocija i ostalo. Mozda je zivjela tako ali naletila na minu Tuleta

Sprci Giovanni Katarinu
- VensanKasel
- Kontakt:
Da nisi i ti poželio čaj ?kraljttbvb je napisao/la: ↑22 nov 2023, 00:04Sjedio sam ja par puta sa likom, ima frajer priču, možeš ga satima slušati bez prestanka.
Jednom se potrefio na predstavljanju nekog filma, objasni on redatelju sta je ovaj htio poručiti filmom![]()
Još zna psihologiju, pa priča sta raja voli da sluša. Zna lik znanje, nema šta...

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kad može Džeko što ne mogu i drugiRobust je napisao/la: ↑21 nov 2023, 22:51al meni su uvijek bili cudni ti u vjeri likovi po tom pitanju hairlijo na ovom vaktu je i jedno dovoljno a ne petero, il se bas mozgovi vode onom svako dijete svoju nafaku imaMarsal je napisao/la: ↑21 nov 2023, 22:41Rođo petero komada sklepo i čudi se što je nesretna. Vjerovatno povazdan sama oko djece, nema vremena nizašta, njega nema tu jer stalno radi. I kad je tu to je više cimerstvo, nema pažnje nema ničega, svako bi bio u depresiji jbt. Koliko god da je kriva ona, koliko god da je ovaj Tulo navukao, za sve ovo jednak dio krivice snosi i ovaj njen muž, a sebe pokušava predstaviti svecem.![]()

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Džeko je kloc mogao je trpati koju je htio na ovom svijetu, i njega pokupi izraubovana polovnjaca sa djetetomrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑22 nov 2023, 09:12Kad može Džeko što ne mogu i drugiRobust je napisao/la: ↑21 nov 2023, 22:51al meni su uvijek bili cudni ti u vjeri likovi po tom pitanju hairlijo na ovom vaktu je i jedno dovoljno a ne petero, il se bas mozgovi vode onom svako dijete svoju nafaku imaMarsal je napisao/la: ↑21 nov 2023, 22:41Rođo petero komada sklepo i čudi se što je nesretna. Vjerovatno povazdan sama oko djece, nema vremena nizašta, njega nema tu jer stalno radi. I kad je tu to je više cimerstvo, nema pažnje nema ničega, svako bi bio u depresiji jbt. Koliko god da je kriva ona, koliko god da je ovaj Tulo navukao, za sve ovo jednak dio krivice snosi i ovaj njen muž, a sebe pokušava predstaviti svecem.![]()
![]()

- VensanKasel
- Kontakt:
Ma jašta po grada je yebalo , kao i svaku u Sarajevu . Ja ne znam ima li djevojke da je nije po grada yebalo , znaš li ti možda jednu ?Robust je napisao/la: ↑22 nov 2023, 10:10Džeko je kloc mogao je trpati koju je htio na ovom svijetu, i njega pokupi izraubovana polovnjaca sa djetetom![]()
pa jbt jesi li realan
![]()
Izraubovana polovnjača mu je rodila 4 djece i još se nije razvela od njega , za razliku od drugih koje rode jedno djete i uzmu mu pola svega . Svaka njoj čast , u ovakvo doba 4 djece roditi

Na sastanku britanskog industrijskog udruzenja CBI, izmedju ostalog najavljena je podrska strateski vaznim industrijskim sektorima, gdje se zeli osigurati vise od 4 milijarde funti.
Englezi su ljetos ponudili preko 500 miliona funti subvencije Tata grupaciji, kako bi indijska kompanija izgradila novu tvornicu baterija u Somersetu.
BMW je dobio subvencije u vrijednosti preko 75 miliona funti, kako bi ulozio preko 600 miliona na proizvodnju elektro Minija u Britaniji.
Mnoge britanske industrijske ikone kao sto su auto marke Jaguar, Land Rover, pa British Steel i proizvodjac cokolade Cadbury, godinama su u stranom vlasnistvu.
Domovina industrijske revolucije postala je usluzni otok, s uslugama koje doprinose gotovo 80 % ekonomske proizvodnje, prema objavi drzavne agencija za statistiku ONS. Samo financijske usluge, s londonskim financijskim centrom na vrhu, generiraju više od 8 % britanskog BDP-a.
Ipak, par trendova je dovelo do ponovne industrijalizacije prvo u SAD-u, a sada u Europi, kao npr. rastuci geopoliticki rizici koji prisiljavaju kompanije da preusmjere svoje globalne lance opskrbe i vrijednosti.
Ameri su prvi reagovali na ovaj razvoj dogadjaja s fondom subvencija za industrijsku politiku u vrijednosti od 360 milijardi dolara, cime je znacajno zaostrila globalna konkurenciju medju industrijskim lokacijama. EU i Velika Britanija pokusavaju drzati korak.
Englezi su ljetos ponudili preko 500 miliona funti subvencije Tata grupaciji, kako bi indijska kompanija izgradila novu tvornicu baterija u Somersetu.
BMW je dobio subvencije u vrijednosti preko 75 miliona funti, kako bi ulozio preko 600 miliona na proizvodnju elektro Minija u Britaniji.
Mnoge britanske industrijske ikone kao sto su auto marke Jaguar, Land Rover, pa British Steel i proizvodjac cokolade Cadbury, godinama su u stranom vlasnistvu.
Domovina industrijske revolucije postala je usluzni otok, s uslugama koje doprinose gotovo 80 % ekonomske proizvodnje, prema objavi drzavne agencija za statistiku ONS. Samo financijske usluge, s londonskim financijskim centrom na vrhu, generiraju više od 8 % britanskog BDP-a.
Ipak, par trendova je dovelo do ponovne industrijalizacije prvo u SAD-u, a sada u Europi, kao npr. rastuci geopoliticki rizici koji prisiljavaju kompanije da preusmjere svoje globalne lance opskrbe i vrijednosti.
Ameri su prvi reagovali na ovaj razvoj dogadjaja s fondom subvencija za industrijsku politiku u vrijednosti od 360 milijardi dolara, cime je znacajno zaostrila globalna konkurenciju medju industrijskim lokacijama. EU i Velika Britanija pokusavaju drzati korak.
In the midst of chaos, there is also opportunity.
- JayCatwright
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Kome li su ovo u Tuzli oduzeti telefoni. Vjerovjatno madjarski.
Sad kad inspektori namire djecu telefonima lagano
Sad kad inspektori namire djecu telefonima lagano
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Šta je problem u ženama sa djecom, mislio sam da si ti više open minded i liberalan, ne garantuje mu to da ako bi trpao i oženio neke nevine top ribe da bi bio sretniji nego što je sad, a ja ne bih rekao da je on nesretan.Robust je napisao/la: ↑22 nov 2023, 10:10Džeko je kloc mogao je trpati koju je htio na ovom svijetu, i njega pokupi izraubovana polovnjaca sa djetetom![]()
pa jbt jesi li realan
![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma kod njega će sigurno biti nevina hanuma , on će naći tu jedinu koja je nevina , jer sve ostale je pola grada pregazilorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑22 nov 2023, 11:06Šta je problem u ženama sa djecom, mislio sam da si ti više open minded i liberalan, ne garantuje mu to da ako bi trpao i oženio neke nevine top ribe da bi bio sretniji nego što je sad, a ja ne bih rekao da je on nesretan.

Džeko top primjer , da hoće više ljudi kao on raditi na natalitetu

Reci da si nevin a da to ne kazes robust edition
Ala ce narod padat na ovo to su priče

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"