FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Preliminarni termin
Velež - Sarajevo, 01.12, petak u 18:00
Velež - Sarajevo, 01.12, petak u 18:00
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Objektivac1946
- Kontakt:
Kad krenu grudve letiti sa istoka umjesto kišobrana i flaša 

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Cold rainy friday night in Kosevo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
https://www.transfermarkt.com/vasilije- ... ler/944570
E ovo se treba pokupiti odmah. Mali je talenat ogroman!
Utakmica i zima protiv Modriče na Koševu, sezona 2009/10 je bilo nešto posebno, proljetni dio tek počeo, sjecam se da nije bilo previše snijega, ali je rezala hladnoca sa svih strana... 

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
A mene prozivali kada sam kačio ovdje crnogorceado-hz je napisao/la: ↑22 nov 2023, 14:49https://www.transfermarkt.com/vasilije- ... ler/944570
Mehmedovic raskida sa Lokomotivom. Taman da se rotira sa Avramovskim.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
FoSte95 je napisao/la: ↑22 nov 2023, 15:07A mene prozivali kada sam kačio ovdje crnogorceado-hz je napisao/la: ↑22 nov 2023, 14:49https://www.transfermarkt.com/vasilije- ... ler/944570
Igrao je kad i Đuričković u Buducnosti...pitas Đuričkovica kakav je i kaze ti momak kao sto je meni rekao da je vanserijski talenat

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Ma ovaj mali je bomba, spominjao se ovdje jednom prilikom, a ja sam ga bas upratio i prosle sezone i sad mu je bas vrijeme za neki iskorak, treba ga dovest pa bar nek ga Miomir predlozi onako drugarski.ado-hz je napisao/la: ↑22 nov 2023, 15:20FoSte95 je napisao/la: ↑22 nov 2023, 15:07A mene prozivali kada sam kačio ovdje crnogorceado-hz je napisao/la: ↑22 nov 2023, 14:49https://www.transfermarkt.com/vasilije- ... ler/944570
Igrao je kad i Đuričković u Buducnosti...pitas Đuričkovica kakav je i kaze ti momak kao sto je meni rekao da je vanserijski talenat![]()
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ide u Slobodu

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
ado-hz je napisao/la: ↑22 nov 2023, 14:49https://www.transfermarkt.com/vasilije- ... ler/944570
Davno sam ga spominjao djeluje pravo perspektivan igrač.H8Z7 je napisao/la: ↑12 sep 2023, 23:51https://www.transfermarkt.com/vasilije- ... ler/944570
17 godina, 7 utakmica, 3 gola, 1 asistencija. Zanimljiv igrač izgleda![]()
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Pozdrav, evo da se oglasim povodom zadnjih odluka.
Dakle, svaka odluka je donesena sa nekim razlogom, i sa nekim ciljom za napredovanjem. Znaci ni jedna odluka nije donesena tek onako iz čista mira ili radi nekih nesuglasica. Što se tiče akademije, po mojim informacijama dolaze ljudi koji su prilagodjeni da rade sa Evropskim akademijama jer je to cilj kluba! Znači nama trebaju ljudi koji će isporučivati kvalitetne igrače prvom timu. Što se tiče zimskog prelaznog roka, nema razloga za nagađanjem eventualnih pojačanja jer će sve u svoje vrijeme. Također izvinjavam se na svojim ispadima imao sam za cilj da vam dokažem koliko ste naivni i kako svadja sa samim sobom tjst mojim drugim profilom može napravit haos na forumu
. Ali obećavam da takve stvari neću raditi na ovom forumu jer stvarno nije mjesto za takve stvari. Ova zima će definitivno biti topla
, a rivalima bih poručio neka se dobro pokriju dekom 
Dakle, svaka odluka je donesena sa nekim razlogom, i sa nekim ciljom za napredovanjem. Znaci ni jedna odluka nije donesena tek onako iz čista mira ili radi nekih nesuglasica. Što se tiče akademije, po mojim informacijama dolaze ljudi koji su prilagodjeni da rade sa Evropskim akademijama jer je to cilj kluba! Znači nama trebaju ljudi koji će isporučivati kvalitetne igrače prvom timu. Što se tiče zimskog prelaznog roka, nema razloga za nagađanjem eventualnih pojačanja jer će sve u svoje vrijeme. Također izvinjavam se na svojim ispadima imao sam za cilj da vam dokažem koliko ste naivni i kako svadja sa samim sobom tjst mojim drugim profilom može napravit haos na forumu
E dobro je. Konačno kraj nagađanjima. Još da Faću puste i srce će mi biti na mjestu. 

The saddest thing in life is wasted talent.
@nofearhz brate mogao si avatar promijenit 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Odličan podcast, svaka čast na pripremljenosti novinara.
Rožman je jedan teški gospodin i mangup, samo slijediti ovog čovjeka. Od svega rečenog, posebno me raduju kako razmišlja u dvije situacije. Prvo, govori kako se tereni moraju popraviti i da shvata da manje ekipe nadu u bolji rezultat protiv većih ekipa polažu upravo u tu kaljužu, ali da ih neće biti nigdje kad dođe Evropa.
Zatim, super je to što je njemu zimski prelazni rok najvažniji, jer tu sklapa i uigrava ekipu, pa zatim ima šest mjeseci da se svi adaptiraju kako bi u Evropi bili pravi.
Kapa dole čovjeku, veliki znalac.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Imena @nofearhz, imena!nofearhz je napisao/la: ↑22 nov 2023, 16:29Pozdrav, evo da se oglasim povodom zadnjih odluka.
Dakle, svaka odluka je donesena sa nekim razlogom, i sa nekim ciljom za napredovanjem. Znaci ni jedna odluka nije donesena tek onako iz čista mira ili radi nekih nesuglasica. Što se tiče akademije, po mojim informacijama dolaze ljudi koji su prilagodjeni da rade sa Evropskim akademijama jer je to cilj kluba! Znači nama trebaju ljudi koji će isporučivati kvalitetne igrače prvom timu. Što se tiče zimskog prelaznog roka, nema razloga za nagađanjem eventualnih pojačanja jer će sve u svoje vrijeme. Također izvinjavam se na svojim ispadima imao sam za cilj da vam dokažem koliko ste naivni i kako svadja sa samim sobom tjst mojim drugim profilom može napravit haos na forumu. Ali obećavam da takve stvari neću raditi na ovom forumu jer stvarno nije mjesto za takve stvari. Ova zima će definitivno biti topla
, a rivalima bih poručio neka se dobro pokriju dekom
![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
mogao je vala,

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Evo čitam da je Zrinjski ozbiljno zagrizao za Mujkića iz Slobode. Mi bi ga trebali pokupiti i ne dozvoliti da ga oni uzmu, pogotove jer je prošao naše mlađe kategorije, a fale ga puno, kažu da je strašan potencijal U19 reprezentativac, 19 godina
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Cwirek, ErosViverosViv, OsmanhodzicBuco, supervizor i 77 gostiju.