Aj da prvo ustanovimo jel bio otkaz ili ne?

Pa cemo onda ostalo

Aj da prvo ustanovimo jel bio otkaz ili ne?
Pi.kice malazeljovolimte je napisao/la: ↑21 nov 2023, 20:09Ostavio sam ti u dnevnoj.Torino je napisao/la: ↑21 nov 2023, 18:26Ostavi broj privatno da te upoznam sa ljudima koje spominješ. Debilu Milomir je bio tenkista. To o mrtvima sve najbolje, nosi kući materi.zeljovolimte je napisao/la: ↑20 nov 2023, 21:26
Porodicu ti kompletnu ****!!
Hocete li da vam vratimo istom mjerom?
Pa da pocnemo sa mrtvim vasim igracima, a moze i navijacima.
Jednostavno ste oboljeli, da svaku vijest za FKŽ ispratite sa ovim sranjima..
On je njemu samo odgovorio istom mjerom, jadovi jadni.
Porodicu i lakosteu ****
Umobolnica? Fino, pustili vam i internet.Virtu4l je napisao/la: ↑22 nov 2023, 00:21Anekse, sad sam te hvalio u ovoj našoj telegram grupi, podsjećaš me na jednu meni veoma dragu osobu. Nego da ne iznosim sad sve detalje zbog privatnosti, ali eto, ukratko, za pet godina smo ga uspjeli naučiti samo da ne piša po kući.
Evo neka momci potvrde. Znam i ja pohvaliti kad treba.
Nije nego psujemo igracima mater i svaka druga nam je ba i pickice.
Sarajevo od Adidasa ima isto koliko i ja od Adidasa, a to je da samo ja mogu da kupim tene i da ih furam, a od Turkish imate malo manje nego Borac od Mtela
Dobro po tome ste poznati, ošamari se nekad neki igrač, ali nejse. Nego rezultateve? Jeste realni
https://youtube.com/shorts/Lal5EcibPyA? ... 9-ywo9L0sg
A tebi se obraćaju ljudi, vuku te za rukav da daš svoj komtentar !? Ti si deklarisani glupan ovog foruma, a pored toga vokabular ti se svodi na kletve i vrijeđanja na nivou kočijaša, mada i kočijaš je za tebe avangarda....meni je duševna hrana da te citiram, samo da mogu vidjeti koliko ljudska glupost može da dosegne....ako nisi primjetio, ti i takvi kao ti ne odgovarate jer nemate adekvatan odgovor na moje postove, a kada imate odgovor to je salva vrijeđanja i kletvi po svim osnovama ! nadam se da ti nisam previše napregao moždane vijuge sa riječima koje ne upotrebljavaš inače, znam da si tanak sa pameću !
Operi usi bolje ces cuti. Pitar ko pitar ne drzi do higijene svoje. Bolje da samaramo igrace nego da nas direktorica ponizava kao neke ili trebam napomenuti sta je napisala na ig storiju?
Haj ti okreni jedan broj
Ja cu okrenuti broj, a ti ces pregrmiti prijetnje od direktorice posteno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.