Onaj ublehaš i seljačina Admir Husaric ga zastupa, nedavno ga je nazvao bosanskim Gvardiolom

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Onaj ublehaš i seljačina Admir Husaric ga zastupa, nedavno ga je nazvao bosanskim Gvardiolom
Za dobrog igrača nema veze ko ga zastupa. Uostalom, zar je problem promijeniti menadžera, čini mi se da smo imali već jednom taj slučaj, čini mi Hodžić ako se ne varam
Sablja i kad bi mogo on to nebi uradio.. kao sto on kaze poginut protiv FK SARAJEVA a protiv srba i ustasa predat se kad cim prvi metak pukne..bordobijeli je napisao/la: ↑22 nov 2023, 18:45Dobiti Tuzla city i nadati se da Sablja otkine neki bod Tegeltiji.
Mislim da ce Igman igrati za sebe, bore se za opstanak. Loš je teren u Konjicu nebi me cudilo da im otkinu bod.Pitar6785 je napisao/la: ↑22 nov 2023, 19:03Sablja i kad bi mogo on to nebi uradio.. kao sto on kaze poginut protiv FK SARAJEVA a protiv srba i ustasa predat se kad cim prvi metak pukne..bordobijeli je napisao/la: ↑22 nov 2023, 18:45Dobiti Tuzla city i nadati se da Sablja otkine neki bod Tegeltiji.
Jedino veci dusman je Amaw i vico od sablje
Najvažnije je da mi dobijemo Tuzlu, vrlo bitna utakmica. Tako bi rasterećeni išli Veležu bez pritiska.bordobijeli je napisao/la: ↑22 nov 2023, 19:23Mislim da ce Igman igrati za sebe, bore se za opstanak. Loš je teren u Konjicu nebi me cudilo da im otkinu bod.Pitar6785 je napisao/la: ↑22 nov 2023, 19:03Sablja i kad bi mogo on to nebi uradio.. kao sto on kaze poginut protiv FK SARAJEVA a protiv srba i ustasa predat se kad cim prvi metak pukne..bordobijeli je napisao/la: ↑22 nov 2023, 18:45Dobiti Tuzla city i nadati se da Sablja otkine neki bod Tegeltiji.
Jedino veci dusman je Amaw i vico od sablje
Guknite
Nas narod je bolestan,cim vidi da Zrinjski trazi nekog ili Zeljo odma treba reagovat. Ko je taj lik,niko i nista iskreno. Nema potrebe dovoditi te ofucane igrace vise,proslo je vrijeme kad si bio prinudjen na to sad imas HR,Srb,Slo i takvih igraca na izvoz samo dobar skauting i finansije,ovaj moze da bude samo na tribinama. Ovako su za Ramica plakali lik veze nema ali Zrinjski istrpi igraca i nakon kardinalnih greski.
Naljepse trenutke u zivotu sam proveo sa njom!
Ja vam kažem Quagliarella, vi ne vjerujete.
Strah me i pomisliti šta si čuo
Trpi ga zrinjski zbog u21 pravila, a vise im je loseg donio nego dobrog od dolaskamosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 nov 2023, 19:36Nas narod je bolestan,cim vidi da Zrinjski trazi nekog ili Zeljo odma treba reagovat. Ko je taj lik,niko i nista iskreno. Nema potrebe dovoditi te ofucane igrace vise,proslo je vrijeme kad si bio prinudjen na to sad imas HR,Srb,Slo i takvih igraca na izvoz samo dobar skauting i finansije,ovaj moze da bude samo na tribinama. Ovako su za Ramica plakali lik veze nema ali Zrinjski istrpi igraca i nakon kardinalnih greski.
Ofucan si ti u glavi jarane! Čuj, ofucan ti momak koga svi hvale. U19 reprezentativac i to najmlađi u našoj selekciji, prošao našu i Dinamovu školu. Uostalom, sa ovakvim možeš samo profitirati.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 nov 2023, 19:36Nas narod je bolestan,cim vidi da Zrinjski trazi nekog ili Zeljo odma treba reagovat. Ko je taj lik,niko i nista iskreno. Nema potrebe dovoditi te ofucane igrace vise,proslo je vrijeme kad si bio prinudjen na to sad imas HR,Srb,Slo i takvih igraca na izvoz samo dobar skauting i finansije,ovaj moze da bude samo na tribinama. Ovako su za Ramica plakali lik veze nema ali Zrinjski istrpi igraca i nakon kardinalnih greski.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 13 gostiju.