Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Raspisao se ovaj admin otkako je Faću sklonilo.. just sayin. 

The saddest thing in life is wasted talent.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ne daj se admiRe, vjerujemo ti
- BosniaBoston
- Kontakt:
Opet nam admin zapika l-traina, čim je pročito kako na NBA kritikuje pad forumskog prometa kupio 2 milje vucicevih botova
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Bolje sa Šešeljom po Prištini hodati nego se sa trainom quotatiBosniaBoston je napisao/la: ↑22 nov 2023, 19:35Opet nam admin zapika l-traina, čim je pročito kako na NBA kritikuje pad forumskog prometa kupio 2 milje vucicevih botova
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ima li statistika koja tema je prosjecno najposjecenija?
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ukupno je: 2314 korisnika/ca online; 18 Registrovanih, 23 skrivena/e i 2273 gosta. (Bazirano na aktivnosti korisnika/ca u proteklih 5 minuta.)
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 2743 dana 22 nov 2023, 15:08.
#Punoljetstvo
Eto, odličan razlog da mi daš moda na Bundesliga pdf-u, valja izhendlat toliku posjećenostadmin je napisao/la: ↑22 nov 2023, 18:52Sve nase fanove koji su javljali pad kvalitete i interesa, te proricali propast foruma zelim obradovati informacijom da je danas oboren rekord posjete foruma sa 2743 istovremena korisnika.
Raniji rekord bio je oko 2600, u 2013. godini, na dan kad smo pobijedili u Kaunasu i plasirali se na SP u Brazilu.
Hvala svima na podrsci i vjernosti. Trudicemo se da budemo sve bolji.
Ako uplate jos stoju moglo bi se i na 4 milje nagurat
Ni meni nije jasno, kako?harden je napisao/la: ↑22 nov 2023, 19:03Ovo ste nakrhali neke botove, nema sanse da se danas oborio rekord. Pa nije napisano 50 postova citav danadmin je napisao/la: ↑22 nov 2023, 18:52Sve nase fanove koji su javljali pad kvalitete i interesa, te proricali propast foruma zelim obradovati informacijom da je danas oboren rekord posjete foruma sa 2743 istovremena korisnika.
Raniji rekord bio je oko 2600, u 2013. godini, na dan kad smo pobijedili u Kaunasu i plasirali se na SP u Brazilu.
Hvala svima na podrsci i vjernosti. Trudicemo se da budemo sve bolji.Kad igra repka i ima 2 milje ljudi ne mozes stici napisati post
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Da se hoce registrovati 5% ovih korisnika pao bi forumBosniaBoston je napisao/la: ↑22 nov 2023, 19:44Ukupno je: 2314 korisnika/ca online; 18 Registrovanih, 23 skrivena/e i 2273 gosta. (Bazirano na aktivnosti korisnika/ca u proteklih 5 minuta.)
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kad bi otvorili temu Aleksandar Vučić vs Dragan Ðilas pa navukli botova iz Srbije mogli bi na 3k jedinstvenih korisnika lagano
- feniksptica
- Kontakt:
Od tih 3000 10% kad bi se registrovalo i istovremeno uslo na forum odmah bi pao
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Centre forward
- Kontakt:
Forum padne kad Hamulić loše uštopa loptu.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
-
- Kontakt:
Doslo raje iz Hrvatske na forum, ipak je ovo najcitaniji sportski portal u Hr.StevieG8 je napisao/la: ↑22 nov 2023, 19:51Ni meni nije jasno, kako?harden je napisao/la: ↑22 nov 2023, 19:03Ovo ste nakrhali neke botove, nema sanse da se danas oborio rekord. Pa nije napisano 50 postova citav danadmin je napisao/la: ↑22 nov 2023, 18:52Sve nase fanove koji su javljali pad kvalitete i interesa, te proricali propast foruma zelim obradovati informacijom da je danas oboren rekord posjete foruma sa 2743 istovremena korisnika.
Hvala svima na podrsci i vjernosti. Trudicemo se da budemo sve bolji.Kad igra repka i ima 2 milje ljudi ne mozes stici napisati post
Livakovic effect

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
a tebi vuna sto na lobotomiji nema niko.
Vise srece drugi put.
Vise srece drugi put.
- feniksptica
- Kontakt:
Da fkt je nevjerovatno da sad kad je bilo nikad vise raje sve ok a u nedelju kad je manje fakticki ne mozes otvorit temu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
U svakom slucaju, problem s otvaranjem foruma nije vezan za broj ljudi koji citaju forum… moze ih citati jos 5.000, nece biti neke razlike. To stopa iz skroz drugih razloga.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Marsal
- Kontakt:
Nije ni čudo što ovakvi ko Tule dobro prolaze.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.