Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pa ne objavljuju se vijesti o Livakovicu bez razloga.StevieG8 je napisao/la: ↑22 nov 2023, 19:51Ni meni nije jasno, kako?harden je napisao/la: ↑22 nov 2023, 19:03Ovo ste nakrhali neke botove, nema sanse da se danas oborio rekord. Pa nije napisano 50 postova citav danadmin je napisao/la: ↑22 nov 2023, 18:52Sve nase fanove koji su javljali pad kvalitete i interesa, te proricali propast foruma zelim obradovati informacijom da je danas oboren rekord posjete foruma sa 2743 istovremena korisnika.
Raniji rekord bio je oko 2600, u 2013. godini, na dan kad smo pobijedili u Kaunasu i plasirali se na SP u Brazilu.
Hvala svima na podrsci i vjernosti. Trudicemo se da budemo sve bolji.Kad igra repka i ima 2 milje ljudi ne mozes stici napisati post
Turski nebitni portali znaju imati do 1M klikova a otkako je Livi postao superstar tamo svi se otimaju za neku vijest i sve više dolaze na naše forume i portale i prevode vijesti kako bi prvi nešto servirali jer to trenutno tamo nosi klikove.
Kad je Livi saga oko prelaska krenula dosta hr portala je buknulo zato sto si imao preko 1M ljudi koji su to pratili iz sekunde u sekundu.
To što sam napisao nije moj zaključak nego podatci s jednog portala koji je to radio u Hr

A ima i botovA sigurno

Zadnja izmjena: Rosicky, dana/u 22 nov 2023, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
- Marsal
- Kontakt:
Od Helem Nejsea i njihovih crtića mi je smješniji rak dvanaestopalačnog crijeva.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
Ja jednom pogledo jedan njihov crtani i to mi je najgore potrosenih 15 minuta u zivotu.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Bot alerti su gosti.
Desava se to i na drugim forumima pa ih programeri uklanjaju jer to otezava rad foruma i prijeti da srusi....
Admine to je razlog za brigu. Nikako za pohvalu.
Desava se to i na drugim forumima pa ih programeri uklanjaju jer to otezava rad foruma i prijeti da srusi....
Admine to je razlog za brigu. Nikako za pohvalu.
- JayCatwright
- Kontakt:
Admin je tek počeo pohađati IT akademiju, nisu došli do te lekcije, ne spojlaj mu.
Stvar je u skripti.
Kada bi sada neki it analiticar pogledao u bazu i analizirao ip adrese od tih 2k i kusur vidio bi da vise od pola je sa azijskog trzista.
E sad kako ti bot alerti dolaze na domace forume je pitanje.
To naravno utice na funkcionisanje foruma.
Ko se bavi odrzavanjem istog zna sta mu je ciniti
Bez da neko shvati kako omalovazavam ovaj forum, u par klikova se moze "naduvati" i broj gostiju i broj pregleda. Nesto slicno kao skripta za anketu na portalima.
Kada bi sada neki it analiticar pogledao u bazu i analizirao ip adrese od tih 2k i kusur vidio bi da vise od pola je sa azijskog trzista.
Bez da neko shvati kako omalovazavam ovaj forum, u par klikova se moze "naduvati" i broj gostiju i broj pregleda. Nesto slicno kao skripta za anketu na portalima.
Može malo detaljnije na tu temu za nas neupućene, šta su bot alerti?
To je moja online pripadnost.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Bukvalno, samo pogledas odnos gosti i registrovanih i shvatis da je ovo problem a ne nesto za pohvale.Kristijan je napisao/la: ↑22 nov 2023, 22:30Stvar je u skripti.
16 Registrovanih, 19 skrivenih i 1923 gosta
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
jel mozemo sad dobit lajkove nazad ako je sve okadmin je napisao/la: ↑22 nov 2023, 18:52Sve nase fanove koji su javljali pad kvalitete i interesa, te proricali propast foruma zelim obradovati informacijom da je danas oboren rekord posjete foruma sa 2743 istovremena korisnika.
Raniji rekord bio je oko 2600, u 2013. godini, na dan kad smo pobijedili u Kaunasu i plasirali se na SP u Brazilu.
Hvala svima na podrsci i vjernosti. Trudicemo se da budemo sve bolji.
Kliknem na 'Senada je 3km od tebe' i prešalta me na forum.sportsport.ba
Sigurno da ima strucnijih od mene.
Bot alerti ne znace da ih je neko kupio. To da smo jasni.
Imao si u vrijeme korone na jednom vecem srpskom forumu navallu takvih gostiju.To su oni koji se nece registrovati na forum. Nekako su dospjeli na isti i dok ih ne uklonis iz baze pri svakom njihovom paljenju racunara oni ce biti u gostima.
Konkretno na srpskom forumu su to bili Singapurcani.
Dakle ljudi koje uopste ne zanima, niti razumiju sadrzaj na tom forumu.
Taj nagli skok alert gostiju utice na funkcionisanje foruma.
Dugorocno i na opstanak.
Podrazumijeva se, nije na svakom forumu, bolje reci verziji, udenticn zastita. Negdje je hiljadu takvih ozbiljna prijetnja, a negdje i do 5k forum moze izdrzati da ne padne totalno.
Ljubomorni ste.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- feniksptica
- Kontakt:
Azijati ??
Yebo vam sismis majku
Yebo vam sismis majku
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
.
Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 22 nov 2023, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ni meni fkt nije jasno, mozda moras biti iz Sarajeva da kontas taj humor i likove koje predstavljaju.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kako bi im ja auta polupao, sve do jednog
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.