NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

FRLegioen
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la FRLegioen » 22 nov 2023, 20:51

laudrop je napisao/la:
22 nov 2023, 20:35
Convicts je napisao/la:
22 nov 2023, 20:10
https://gradacackiglas.com/ako-grad-gra ... raj-kluba/

Laganih 3:0 za nas...
I minus par hiljada KM prihoda
Ko je mislio na utakmicu otici kupice kartu igralo se protiv Zvijezde ili ne!Jedino se slazem da ce pokvariti rodjendan Robije...

FRLegioen
Kontakt:

Post Postao/la FRLegioen » 22 nov 2023, 20:55

Karte neka budu u prodaji,vec su svakako ostampane,a nek odigraju juniori tekmu protiv prvog tima npr...Revijalna,vec ako Zvijezda ne dolazi...Da pogledam tekmu bez stresa, 😁

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 22 nov 2023, 21:00

zamorano je napisao/la:
22 nov 2023, 19:17
laudrop je napisao/la:
22 nov 2023, 18:58
slika

Znači, tačne su tvrdnje bile na forumu, a i sa njegovog TikTok-a. Sretno dalje!

Prilika za Bašića da se vrati s posudbe :kafa: U ponedjeljak će odigrati prijateljsku utakmicu prvi tim protiv juniora, a za prvi tim će igrati igrači na posudbi Žuna mlađi, Bašić i Ibraković.
Nek jede Vnago Žuna,konačno jedna normalna vijest!!! Kad sam ja pisao da lik pojma nema ima 2 godine kako pišem,konačno papak napušta klub! Mrš i nevratio se nikad medzede Žuna i ovaj brat mu ako je ubleha kao i on otjerat i to...U stvari kad vidim ga prvi put na terenu sve če mi se kazat :D
Zamoron, da ti njega nije bilo jos bi igrao u DLC!Da je prva likga za njih 90% prevelik zalogaj, jeste i tjt!Opet mi de treba zahvaliti, momak voli Celik i hvala mu!
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

habuba
Kontakt:

Post Postao/la habuba » 22 nov 2023, 22:37

Ma ne treba uopste pljuvati bilo kojeg igraca. Zamorano je sirovina koja ne moze da se kontrolise. Zuni hvala na svemu sto je uradio. Doslo je do spoznaje da je to, to sto se tice njegovih mogucnosti u ovim uslovima i nastaviti se mora dalje. Mozda da je momak imao bolje uslove, mozda bi i bio bolji. Ovako to je to i eto. Ima tu sigurno jos kandidata koji ce otici. Neki od tih momaka jednostavno nemaju kapacitet za nesto vise. Bili su uz klub kao i klub uz njih kada je trebalo i za to trebaju i oni klubu i klub njima biti zahvalni. Nije mala stvar nositi dres Celika pa makar i u nizim ligama.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 22 nov 2023, 22:49

Convicts je napisao/la:

Kako mislis laganih 3:0.

Nepojavljivanje Zvijezde znaci izbacivanje iz lige i brisanje rezultata Zvijezde sa svim ekipama sa kojima su igrali.
Neće ništa nama dodati nego će oduzeti ostalima koji su osvojili bilo sta protiv njih.

I dalje mislim da su sanse za to minimalne jer to je faktički i gašenje ove Zvijezde koju svi poznajemo.

Onda bi samo jos jedan ispadao.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 22 nov 2023, 22:51

BatistutA19 je napisao/la:
22 nov 2023, 19:26
Alija nek ti Allah podari vjecni dzenet a porodici sabur ,vežu me lijepe uspomena sa tadasnje juzne tribine dok si bio tu kako u Zenici tako i na gostovanjima.Ell Fatiha.
Samo od cega je umro on ?
Rak.

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 22 nov 2023, 22:54

avenija je napisao/la:
22 nov 2023, 22:49
Convicts je napisao/la:

Nepojavljivanje Zvijezde znaci izbacivanje iz lige i brisanje rezultata Zvijezde sa svim ekipama sa kojima su igrali.
Neće ništa nama dodati nego će oduzeti ostalima koji su osvojili bilo sta protiv njih.

I dalje mislim da su sanse za to minimalne jer to je faktički i gašenje ove Zvijezde koju svi poznajemo.

Eto ti naše **** sreće i kad je protivnik suspendovan ti ne zaradiš 3 boda već uvijek neke komplikacije.

Cod
Kontakt:

Post Postao/la Cod » 23 nov 2023, 00:32

Neko je objavio ovaj klip Alije na jugu. Ovo bi moglo biti 2000 i neka,pun jug. Tacno se vidi koliki demografski slom je dozivila ova država,a samim tim i Zenica. Ja mislim da 50% ovih ljudi ne živi više u Zenici.

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 23 nov 2023, 01:29

Pocetak dvijehiljaditih...

Kad' kaze, ajmooo ruuuke gore;
Naprijed Čelik...
Samo naprijed...

Rahmet ti dusi profa,
YNWA
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

FRLegioen
Kontakt:

Post Postao/la FRLegioen » 23 nov 2023, 08:10

Cod je napisao/la:
23 nov 2023, 00:32
Neko je objavio ovaj klip Alije na jugu. Ovo bi moglo biti 2000 i neka,pun jug. Tacno se vidi koliki demografski slom je dozivila ova država,a samim tim i Zenica. Ja mislim da 50% ovih ljudi ne živi više u Zenici.
Rasula se carsija od Australije do Amerike. Ko je bio u Grazu vidio je koliko je nase dijaspore doslo da podrzi Celik.Vidio sam i Zenicane koji prije uopste nisu dolazili na utakmice Celika ,a bili su u Gratkornu.Zenica je bas dozivjela demografski slom!

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 23 nov 2023, 09:39

PonosniSmogovci je napisao/la:
22 nov 2023, 22:54
avenija je napisao/la:
22 nov 2023, 22:49
Convicts je napisao/la:

Eto ti naše **** sreće i kad je protivnik suspendovan ti ne zaradiš 3 boda već uvijek neke komplikacije.
Ako se ne pojave, gore je ostalim klubovima koji su dobili zvijezdu do sad. Brisalo bi se po 3 boda Jedinstvu, Rahiću, Bau, Slobodi, Stupčanici...

:mrgreen:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 23 nov 2023, 09:41

Gdje nece pobjeci iz Grada kada vidis ko nam je na celu istoga. Zenica se rasula vas ostalo je jos malo onih najzagrizenijih patriota ovog grada, ali i to je upitno do kada. NK Čelik je za mene jedan od razloga sto sam jos uvijek u Zenici i sto jr borba za ozdravljenje kluba nasa obaveza
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 23 nov 2023, 10:12

slika

Alija nek ti je rahmet duši.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

zicer
Kontakt:

Post Postao/la zicer » 23 nov 2023, 11:44

Demografski slom je 100% odgovornost svih politika koje su vodile grad.
Svi zajedno su zaslužni za ovo. Pogrešni prioriteti, seljački mentalitet koji se uvukao u svaku poru društva i prodaja za sitne interese.

Godilo je nekolicini ljudi, koji su se obogatili i imali koristi, a grad ko grad je srozan na nivo nekih čaršijica kakve imamo po Bosni...
Jednostavno i da imaš ideju, da si spreman da nešto poduzmeš i uradiš, politika je takva da sutra moraš da sarađuješ sa svim tim koji su doveli grad tu gdje jest. Nema kolektivne odgovornosti, svijesti i potrebe da se stvari rade za dobrobit zajednice, a ne ličnih sitnih interesa.

Čelik je odličan primjer destruktivnosti ovakve politike i pravo je čudo što ga nije dokrajčila.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 23 nov 2023, 12:00

Ne znam sa Zvijezdom sta je danas nisam nista u toku a vijerujem da ce se igrat a ukoliko ne bi igrali 3-0 i mislim da bi svima ostali bodovi ko ih je dobio i sve bi bilo do kraja 3-0 ili nikom nista.Jesen bi ostali bodovi mada ne znam bas ta pravila 100% a vijerujem ja da ce bit utakmica..
Sto se tice Zune hvala mu za DLC bio nam je koristan i hvala mu pogotovo za baraz pogotovo onaj gol u Konjicu a za dalje nemas kvalitet i to je to a to ljubav svaka cast ali ne mozes samo ljubav na terenu dat mora i kvalitet se imat.
Sutra nekako akobogda pobiedit i odmorit i uprava i treneri da vide sta dalje i sa kim.
ROBIJA SRETNAN TI ROĐENDAN 35 i da je vijecno a svi smo mi ROBIJA I DJECA SA JUGA BILA

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 23 nov 2023, 12:56

Naravno Karić je opet povrijeđen, ako preživi čistku na zimu, stvarno nemam riječi zašto se drži istrošeni igrač sa 37 godina u rosteru. Inače zamorano zna pretjerati, ali je u pravu ovdje, 2 gola u godinu i pol, lagano 16000KM za dva gola :salut:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 23 nov 2023, 13:30

Truhlo je napisao/la:
23 nov 2023, 12:56
Naravno Karić je opet povrijeđen, ako preživi čistku na zimu, stvarno nemam riječi zašto se drži istrošeni igrač sa 37 godina u rosteru. Inače zamorano zna pretjerati, ali je u pravu ovdje, 2 gola u godinu i pol, lagano 16000KM za dva gola :salut:
To je greska uprave, ima medincinska tim koji napravi procjenu, zasto mu se produzavao ugovor?To je još jedan znak da smo daleko od profesionalnog funkcionisanja kluba.Prvo njegov odnos prema klubu necu dalje vise ni pricati samo mi j.ebe živce, čovjek ispričana priča, a zna i on odakle vuce povredu.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 23 nov 2023, 14:02

Celicni je napisao/la:
23 nov 2023, 13:30
Truhlo je napisao/la:
23 nov 2023, 12:56
To je greska uprave, ima medincinska tim koji napravi procjenu, zasto mu se produzavao ugovor?To je još jedan znak da smo daleko od profesionalnog funkcionisanja kluba.Prvo njegov odnos prema klubu necu dalje vise ni pricati samo mi j.ebe živce, čovjek ispričana priča, a zna i on odakle vuce povredu.
Uprava nema nikakve veze sa igračkim kadrom. Duvnjak je birao igrače i slagao ekipu. Tako je majstorski složio, da će klubu trebati dva prijelazna roka da se popravi roster.

Nakon katastrofalne polusezone u drugoj ligi centar, dva gola u cijeloj sezoni, nekoliko povreda, igranja za Neimare dok se zvanično vodi kao povrijeđen igrač Čelika, nije nikako zaslužio produženje na ljeto.

Nadam se da će prvi poslje Žune dobiti čiste papire, bukvalno nikakve koristi od njega za narednu sezonu, a valjda nam je cilj na zimu udariti temelje za narednu sezonu.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 nov 2023, 14:28

Manje je bitno cija je greska jer se greske desavaju. Nije prva, a nece biti ni zadnja greska. Sad je bitno da rijesimo status igraca koji mogu doprinijeti igri Celika kao i onih koji ne mogu.

- Karic mora dobiti raskid ugovora. Ocekivali smo mnogo, a ispostavilo se da je jedan policajac-amater 10 puta korisniji spic. Naravno, povrede su glavni razlog, ali nije vala ni impresionirao igrama kada je bio zdrav. Bolje gurati Ahmetspahica, nego cekati Karica da proradi.

- Zuna isto tako, mada je to ocigledno vec rijeseno. Ne treba biti preostar prema njemu. Bio je koristan, vise nije i to je to. Hvala i dovidjenja. Medjutim, isto tako i on mora biti svjestan da je igrao i da smo se oslanjali na njeg iako nije bio dovoljno kvalitetan ni za DLC. Realno, Salkic, koji nije fudbaler vec futsaler, ga je izbacio iz ekipe, o Arezini da ne pricam. Znaci shvatis da nisi dobar.
Celik!3,2,2.

almir2018
Kontakt:

Post Postao/la almir2018 » 23 nov 2023, 15:03

Igra se sutra utakmica,riješila je danas Zvijezda dug kako mi rekose 🙂🙂

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.