Rekao bi inace to nodi
Podsjeća na Ćelik?chily-rz je napisao/la: ↑23 nov 2023, 12:52Uz sve, Kabiri je bio poznat i kao vlasnik jednog od najuspješnijih izraelskih fudbalskih klubova Hapoela iz Tel Aviva.
Međutim, klub je kupio 2015. a problemi su došli već naredne godine. Kako je tada pisao Times of Israel, Hapoel je zapao u stečaj, bankrotirao i kažnjen oduzimanjem bodova.
U toj situaciji Kabiri je rekao da više nema novca za klub, te je izraelski fudbalski gigant otišao pod stečajnu upravu.
Zna čoek posao.![]()
Da, da. I ja isto tako kontam da je gradonačelnica jevrejka i koji qurac on toliko i tako o njoj. Vjerovatno kao i kod nas ma koliko je tvoje rasmišljanje bilo ispravno ako je suprotno od samoprovozvanih lidera naroda odma postaješ izdajnik i prognanik.MortemHz je napisao/la: ↑23 nov 2023, 12:32Khabiri je bolestan lik, ozbiljno mislim da on nije dobar u vugla. Odem da provjerim kad čovjek spama i dalje našu gradonačelnicu i stavlja njene slike na svoj story, jevreji ovo jevreji ono. Valjda mu neko javi da je naša gradonačelnica isto tako jevrejka i da to veze nema sa životom što on postavlja i radi. Radikalni gej, fan terorizma koji otvoreno svim srcem podržava ubijanje civila, da i to vidim.![]()
Nažalost, on je bogat i vrlo će teško njega pritvoriti jer je kupio podršku HDZ-a i odmah je dobio more funkcija u Mostaru ali ovo maltretiranje jedne žene, bh. državljanke mora prestati.
Ma znam da mu repliciras ,nego mi mrsko traziti njegov post da mu odgovaram ba.
Sastavio ih bivši bubnjar Red Armya i bivši predsjednik komunističke mladeži Hercegovine po imenu Dragan.joker90 je napisao/la: ↑23 nov 2023, 11:34Ali kakav su spoj Kabiri i HŠK Zrinjski! Ovo samo u Bosni može! Radikalni ć.ifut i La squadra degli ustacia, pa ko ih sastavi!TurkishAirlines je napisao/la: ↑23 nov 2023, 07:32Treba smece zidovsko odmah deportovati.... Yebemo mu sve.
PALESTINA![]()
Došao jevrej u klub koji baštini tradiciju i vrijednosti najvećih tamanitelja jevreja! Ovo ni izmisliti ne možeš!Espiritosanto je napisao/la: ↑23 nov 2023, 14:58Sastavio ih bivši bubnjar Red Armya i bivši predsjednik komunističke mladeži Hercegovine po imenu Dragan.joker90 je napisao/la: ↑23 nov 2023, 11:34Ali kakav su spoj Kabiri i HŠK Zrinjski! Ovo samo u Bosni može! Radikalni ć.ifut i La squadra degli ustacia, pa ko ih sastavi!TurkishAirlines je napisao/la: ↑23 nov 2023, 07:32Treba smece zidovsko odmah deportovati.... Yebemo mu sve.
PALESTINA![]()
TurkishAirlines je napisao/la: ↑23 nov 2023, 09:00E nayebali smo sad, kad plava lokomotiva krene na ugalj...
![]()
Jel ono ti rece fa FUP ne smije u Mostar?Rigoletto je napisao/la: ↑23 nov 2023, 13:11Podsjeća na Ćelik?chily-rz je napisao/la: ↑23 nov 2023, 12:52Uz sve, Kabiri je bio poznat i kao vlasnik jednog od najuspješnijih izraelskih fudbalskih klubova Hapoela iz Tel Aviva.
Međutim, klub je kupio 2015. a problemi su došli već naredne godine. Kako je tada pisao Times of Israel, Hapoel je zapao u stečaj, bankrotirao i kažnjen oduzimanjem bodova.
U toj situaciji Kabiri je rekao da više nema novca za klub, te je izraelski fudbalski gigant otišao pod stečajnu upravu.
Zna čoek posao.![]()
![]()
Zato sto su izraelci najpoganija sorta na svijetu. Izuzetno bezobrazni i arogantni. Mahom je tu zemlju zadnji slajm naseljavao. Totalna suprosnost su jevreji koji zive na zapadu, nebo i zemlja i po ponasanju i svjetonazoruAVNOJ je napisao/la: ↑23 nov 2023, 14:35Da, da. I ja isto tako kontam da je gradonačelnica jevrejka i koji qurac on toliko i tako o njoj. Vjerovatno kao i kod nas ma koliko je tvoje rasmišljanje bilo ispravno ako je suprotno od samoprovozvanih lidera naroda odma postaješ izdajnik i prognanik.MortemHz je napisao/la: ↑23 nov 2023, 12:32Khabiri je bolestan lik, ozbiljno mislim da on nije dobar u vugla. Odem da provjerim kad čovjek spama i dalje našu gradonačelnicu i stavlja njene slike na svoj story, jevreji ovo jevreji ono. Valjda mu neko javi da je naša gradonačelnica isto tako jevrejka i da to veze nema sa životom što on postavlja i radi. Radikalni gej, fan terorizma koji otvoreno svim srcem podržava ubijanje civila, da i to vidim.![]()
Nažalost, on je bogat i vrlo će teško njega pritvoriti jer je kupio podršku HDZ-a i odmah je dobio more funkcija u Mostaru ali ovo maltretiranje jedne žene, bh. državljanke mora prestati.
Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 24 gosta.