BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)
Kovačević (Šehic)
Dedic Ahmethodzic Hadzikadunic Kolasinac Gazibegovic
Pjanic Cimirot
Krunic
Demirović Dzeko
Golman nam je baš rak rana...
Dedic Ahmethodzic Hadzikadunic Kolasinac Gazibegovic
Pjanic Cimirot
Krunic
Demirović Dzeko
Golman nam je baš rak rana...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Nek je zato trenerčina Savo Milošević, koji je izbačen naglavačke iz Partizana i Olimpije. Diletant, neznalica, šupljator i demagog, a uz to i chetalj sa dna kace, baš kao i njegove gazde Vico i Dodik koji su ga i doveli na klupu Bosne i Hercegovine.tutankamon1905 je napisao/la: ↑23 nov 2023, 17:46ahjoj usracu segalia95 je napisao/la: ↑23 nov 2023, 16:17Njegove reference za selektora su ono što chetaljski ološi Vico i Savo nemaju - patriotizam i ljubav prema Bosni i Hercegovini!tutankamon1905 je napisao/la: ↑23 nov 2023, 16:14Gledaj Sergeja i izjave..sav optimizam se svodi na to: igramo kuci...
A koje su tvoje preference za selektora..igro sam lopte, volili me ljudi![]()
![]()
Prozvakana prica. Kad kurcem mrdne i pokaze zelju da nekog vodi onda nek ocekuje nesto. Dotad su domet twiter i poker.
Nikakav on meni nije trn u oku. Dapace i volio sam ga sve dok nije kreno s preseravanjem
Pokeraš i twitteraš Sergej, bez dana trenerskog iskustva, ne bi izgubio 4-1 od yebenog Luksemburga i 100% bi bolje vodio ovu nesretnu reprezentaciju od velikosrpskog chetaljskog šljama koji je okupirao savez i uništava bh. fudbal.
Barba bi sutra preuzeo reprezentaciju da može, ali logično da Vici ne ide u prilog kad ima svoje ja. Svi ovi sto su dolazili dosad su pred njim kičmu savijali sem Peteva a vidimo kako je on završio.tutankamon1905 je napisao/la: ↑23 nov 2023, 17:46ahjoj usracu segalia95 je napisao/la: ↑23 nov 2023, 16:17Njegove reference za selektora su ono što chetaljski ološi Vico i Savo nemaju - patriotizam i ljubav prema Bosni i Hercegovini!tutankamon1905 je napisao/la: ↑23 nov 2023, 16:14Gledaj Sergeja i izjave..sav optimizam se svodi na to: igramo kuci...
![]()
Prozvakana prica. Kad kurcem mrdne i pokaze zelju da nekog vodi onda nek ocekuje nesto. Dotad su domet twiter i poker.
Nikakav on meni nije trn u oku. Dapace i volio sam ga sve dok nije kreno s preseravanjem
Koje su reference Save Miloševića kao selektora? Nije ih ni imao, nije nikad vodio reprezentaciju prije BiH. Dva neuspješna trenerska posla, u Olimpiji je pogotovo ostavio loš utisak.
Znam da sam ja igrač i reprezentativac da bi daleko više poštovanja imao prema Sergeju nego gore navedenom. Ono imaš čovjeka koji je za reprezentaciju uvijek igrao srcem, nije bitna pozicija bila koju će igrati, kapiten, lider, jedan od igrača koji su sinonim za reprezentaciju i imaš ovog što lijepo priča a djelima je pokazao da mu je Srbija matica.
Znam da sam ja igrač i reprezentativac da bi daleko više poštovanja imao prema Sergeju nego gore navedenom. Ono imaš čovjeka koji je za reprezentaciju uvijek igrao srcem, nije bitna pozicija bila koju će igrati, kapiten, lider, jedan od igrača koji su sinonim za reprezentaciju i imaš ovog što lijepo priča a djelima je pokazao da mu je Srbija matica.
Ukre supci htjeli na hinjaka da podvale pricu i da nas zavade izmedju
Ko da mi ne znamo da neki igraci placaju da igraju
Ono to je vecinom u mladjim uzrastima
U A max da 10
Uglavno supci preuzeli americke strategije “baci kosku nek se pobiju izmedju”
Ono da su nama rekli pa ok hvala
Ali ovako supacki javno objaviti sve
Treba im dobro vratiti za ovo politcki prije svega
A kad dodju moramo vristat da se sjebu ko nikad
Znaci mora sve da gori
Sad podrzat ko nikad
Ako ne odu na euro bice ogormni protesti vec imam informacija raznih grupica ljudi iz BiH koji se povezuju zbog saveza
Ko da mi ne znamo da neki igraci placaju da igraju
Ono to je vecinom u mladjim uzrastima
U A max da 10
Uglavno supci preuzeli americke strategije “baci kosku nek se pobiju izmedju”
Ono da su nama rekli pa ok hvala
Ali ovako supacki javno objaviti sve
Treba im dobro vratiti za ovo politcki prije svega
A kad dodju moramo vristat da se sjebu ko nikad
Znaci mora sve da gori
Sad podrzat ko nikad
Ako ne odu na euro bice ogormni protesti vec imam informacija raznih grupica ljudi iz BiH koji se povezuju zbog saveza
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 23 nov 2023, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ovo je bio sastav Ukrajine u posljednjoj utakmici protiv Italije prije 3 dana:Pozitivanstav je napisao/la: ↑23 nov 2023, 17:51Ima li neko zadnji spisak Ukrajine,s kakvim igrackim kadrom raspolazu?
https://www.flashscore.com/match/S85H2m ... ry/lineups

onda nam je renato gojkovic najbolji igrac jer pjeva himnu, sergej bi bio trenerski renato gojkovicgalia95 je napisao/la: ↑23 nov 2023, 16:17Njegove reference za selektora su ono što chetaljski ološi Vico i Savo nemaju - patriotizam i ljubav prema Bosni i Hercegovini!tutankamon1905 je napisao/la: ↑23 nov 2023, 16:14Gledaj Sergeja i izjave..sav optimizam se svodi na to: igramo kuci...
![]()
Ognjen Vranjes 

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Savez ako želi Evropu a želi zbog novca neka uruči otkaz Savi I nađe nekog provjerenog trenera na dvije utakmice ako se plasiramo dobro ga platiti i neka nas vodi na EP ako ne nikom ništa. Savo se izblamirao u ove 4 utakmice treba nam neki Švabo koji će ova 4 mjeseca planirati i ići od igrača do igrača.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nije baš Ukrajina sad neki bauk, problem je što smo mi katastrofa sve sa neznalicom od trenera na klupi.
Recimo, nisu nas nadigrali u Kyevu u kvalama za Svjetsko sve sa Gojakom, Ćivićem i Nalićem u prvih 11.
Recimo, nisu nas nadigrali u Kyevu u kvalama za Svjetsko sve sa Gojakom, Ćivićem i Nalićem u prvih 11.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Opet ti o ovome. Po cemu ti mislis da bi?galia95 je napisao/la: ↑23 nov 2023, 17:54Nek je zato trenerčina Savo Milošević, koji je izbačen naglavačke iz Partizana i Olimpije. Diletant, neznalica, šupljator i demagog, a uz to i chetalj sa dna kace, baš kao i njegove gazde Vico i Dodik koji su ga i doveli na klupu Bosne i Hercegovine.tutankamon1905 je napisao/la: ↑23 nov 2023, 17:46ahjoj usracu se
Pokeraš i twitteraš Sergej, bez dana trenerskog iskustva, ne bi izgubio 4-1 od yebenog Luksemburga i 100% bi bolje vodio ovu nesretnu reprezentaciju od velikosrpskog chetaljskog šljama koji je okupirao savez i uništava bh. fudbal.
Savo je rinaka od trenera, realno al ovo sto ti govoris za Sergeja nepije vode. Zasto npr Sergej nije dobio sansu da vodi tim poput Partizana ili Olimpije?
Vodili su i Mesa, Kodro, Faruk, Prosinecki neke timove pa se pokazali katastrofalno. Sergej nije nikog, znaci nigdje veze.
Bilo bi dobro da hoce neko kao Vaha ili Petkovic ali nece ljudi
https://sportsport.ba/fudbal/reprezenta ... fra/463234galia95 je napisao/la: ↑23 nov 2023, 17:54Nek je zato trenerčina Savo Milošević, koji je izbačen naglavačke iz Partizana i Olimpije. Diletant, neznalica, šupljator i demagog, a uz to i chetalj sa dna kace, baš kao i njegove gazde Vico i Dodik koji su ga i doveli na klupu Bosne i Hercegovine.tutankamon1905 je napisao/la: ↑23 nov 2023, 17:46ahjoj usracu se
Neznam jeli ovo sad 100% tacno, ali ako ima istine, nadam se da ce ukrajina pobjedit 3-0. Jer ovo je sramota. Igraci moraju platit novac da bi igrali? Gdje to ima? jeli u Kongo mozda?
Bruka i Sramota. I sto je najgore ako bi BiH uspijela (licno mislim da nemaju sanse nikako) lopovi bi se spasili za svoj nerad i svoj kriminaluk. Nadam se da BiH nece uspijet i to zbog lopova u savezu. Oni svi moraju u Den Haag.
Trazit novac da bi neko igrao za reprezentaciju, koji je to kriminaluk sunce ti drago. Daj Boze da nas Uefa izbaci na 100 godina, samo da se rijesimo lopova, jer sami neznamo kao narod da rijesavamo stvari. Svako ko ono vidi, zna koliko je sati u BiH. Sta smo kao narod sebi dopustili, ovo smo i zasluzili, jer neznamo za bolje.
Sad ce neko pisat to je normalno da se trazi novac, jer normalno je biti lopov u nasoj drzavi. A nenormalno je biti dobar insan. Sve naopako u ovoj drzavi...
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Svako ko istinski voli ovu reprezentaciju i ovu državu, voli i cijeni Sergeja Barbareza i radije bi gledao njega, bez dana trenerskog iskustva, na mjestu selektora Bosne i Hercegovine nego one koji bi htjeli da ova država uopšte ne postoji. Degutantno je porediti velikog Bosanca i Hercegovca Barbareza, koji je ginuo za ovaj dres, i chetničku slinu koja hladno izjavi: Izvinio bih se sada Slobodanu Miloševiću da je živ!soko je napisao/la: ↑23 nov 2023, 18:23Opet ti o ovome. Po cemu ti mislis da bi?galia95 je napisao/la: ↑23 nov 2023, 17:54Nek je zato trenerčina Savo Milošević, koji je izbačen naglavačke iz Partizana i Olimpije. Diletant, neznalica, šupljator i demagog, a uz to i chetalj sa dna kace, baš kao i njegove gazde Vico i Dodik koji su ga i doveli na klupu Bosne i Hercegovine.tutankamon1905 je napisao/la: ↑23 nov 2023, 17:46
ahjoj usracu se
Savo je rinaka od trenera, realno al ovo sto ti govoris za Sergeja nepije vode. Zasto npr Sergej nije dobio sansu da vodi tim poput Partizana ili Olimpije?
Vodili su i Mesa, Kodro, Faruk, Prosinecki neke timove pa se pokazali katastrofalno. Sergej nije nikog, znaci nigdje veze.
Bilo bi dobro da hoce neko kao Vaha ili Petkovic ali nece ljudi
Nažalost, vjerovatno ima istine u tome. O tome se pisalo maltene otkad zvanično postoji reprezentacija BiH. Sjeti se samo priče o Zlatanu Ibrahimoviću čijeg oca je navodno odbio naš savez jer nije želio da plati da igra za BiH itd.Deen je napisao/la: ↑23 nov 2023, 18:24https://sportsport.ba/fudbal/reprezenta ... fra/463234galia95 je napisao/la: ↑23 nov 2023, 17:54Nek je zato trenerčina Savo Milošević, koji je izbačen naglavačke iz Partizana i Olimpije. Diletant, neznalica, šupljator i demagog, a uz to i chetalj sa dna kace, baš kao i njegove gazde Vico i Dodik koji su ga i doveli na klupu Bosne i Hercegovine.tutankamon1905 je napisao/la: ↑23 nov 2023, 17:46
ahjoj usracu se
Neznam jeli ovo sad 100% tacno, ali ako ima istine, nadam se da ce ukrajina pobjedit 3-0. Jer ovo je sramota. Igraci moraju platit novac da bi igrali? Gdje to ima? jeli u Kongo mozda?
Bruka i Sramota. I sto je najgore ako bi BiH uspijela (licno mislim da nemaju sanse nikako) lopovi bi se spasili za svoj nerad i svoj kriminaluk. Nadam se da BiH nece uspijet i to zbog lopova u savezu. Oni svi moraju u Den Haag.
Trazit novac da bi neko igrao za reprezentaciju, koji je to kriminaluk sunce ti drago. Daj Boze da nas Uefa izbaci na 100 godina, samo da se rijesimo lopova, jer sami neznamo kao narod da rijesavamo stvari. Svako ko ono vidi, zna koliko je sati u BiH. Sta smo kao narod sebi dopustili, ovo smo i zasluzili, jer neznamo za bolje.
Sad ce neko pisat to je normalno da se trazi novac, jer normalno je biti lopov u nasoj drzavi. A nenormalno je biti dobar insan. Sve naopako u ovoj drzavi...
Ovo se odmah treba uradit. Savo ce pozvati sve najbolje al nece znati sloziti ekipu.husrefbeg je napisao/la: ↑23 nov 2023, 18:17Savez ako želi Evropu a želi zbog novca neka uruči otkaz Savi I nađe nekog provjerenog trenera na dvije utakmice ako se plasiramo dobro ga platiti i neka nas vodi na EP ako ne nikom ništa. Savo se izblamirao u ove 4 utakmice treba nam neki Švabo koji će ova 4 mjeseca planirati i ići od igrača do igrača.
Ako on ostane, jedina nada nam je sreca.
Jbt u zadnje vrijeme je nikako nemamo, bezveze penali onda onaj lik iz Lichtensteina nam je zabio gol, kako mu je samo sjela lopta sigurno ni on sam ne zna.
Pa neki dan sam pisao da je skoro Mismovic trazio jednom malom iz Njemacke pare sa igra za nas
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Samo nas top trener i svjetsko ime mogu spasiti i izvući ništa prosjek. Neko ko je ime i autoritet.soko je napisao/la: ↑23 nov 2023, 18:29Ovo se odmah treba uradit. Savo ce pozvati sve najbolje al nece znati sloziti ekipu.husrefbeg je napisao/la: ↑23 nov 2023, 18:17Savez ako želi Evropu a želi zbog novca neka uruči otkaz Savi I nađe nekog provjerenog trenera na dvije utakmice ako se plasiramo dobro ga platiti i neka nas vodi na EP ako ne nikom ništa. Savo se izblamirao u ove 4 utakmice treba nam neki Švabo koji će ova 4 mjeseca planirati i ići od igrača do igrača.
Ako on ostane, jedina nada nam je sreca.
Jbt u zadnje vrijeme je nikako nemamo, bezveze penali onda onaj lik iz Lichtensteina nam je zabio gol, kako mu je samo sjela lopta sigurno ni on sam ne zna.
Nemojte ih opet napadati ako okrenu rusku zastavu naopako...
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
I još nešto da razjasnimo, da se više ne spamuje priča oko Sergeja Barbareza i njegove kompetencije i trenerskih referenci. Bukvalno NIJEDAN selektor Bosne i Hercegovine, osim velikog Ćire Blaževića (i Duška Bajevića onih par utakmica), nije imao niti velikog trenerskog iskustva niti značajne uspjehe i rezultate u trenerskoj karijeri, u momentu kada je preuzimao reprezentaciju BiH. Uglavnom su to bile "igračke legende i zvijezde ex Yu fudbala", ili mediokriteti poput onog Peteva.
Na kraju krajeva, u selektorskom poslu glavnu ulogu igra motivacija i sposobnost selektora da za kratko vrijeme koliko traje okupljanje izvuče maksimum od igrača, motiviše ih pripremi za utakmicu.
Ostavimo po strani očigledne moralne i patriotske razloge zašto Sergej Barbarez kod većine ima apsolutnu prednost u odnosu na Savu Miloševića, činjenica je da je Savo obična kharina od trenera i ni po čemu nije veći stručnjak čak ni od nas na forumu, a kamoli od Sergeja Barbareza.
Prema tome, ako su ekspresno otjerali Hadžibegića i Kodru zbog blamaže u kvalifikacijama, izvolite otjerajte i Savu Miloševića zbog još veće blamaže. Pošto se to nije dogodilo, u pitanju je čista sabotaža s ciljem uništenja reprezentacije i kompletnog bh. fudbala, kao što sabotiraju i uništavaju sve u ovoj državi, na svim nivoima, od politike do sporta.
Na kraju krajeva, u selektorskom poslu glavnu ulogu igra motivacija i sposobnost selektora da za kratko vrijeme koliko traje okupljanje izvuče maksimum od igrača, motiviše ih pripremi za utakmicu.
Ostavimo po strani očigledne moralne i patriotske razloge zašto Sergej Barbarez kod većine ima apsolutnu prednost u odnosu na Savu Miloševića, činjenica je da je Savo obična kharina od trenera i ni po čemu nije veći stručnjak čak ni od nas na forumu, a kamoli od Sergeja Barbareza.
Prema tome, ako su ekspresno otjerali Hadžibegića i Kodru zbog blamaže u kvalifikacijama, izvolite otjerajte i Savu Miloševića zbog još veće blamaže. Pošto se to nije dogodilo, u pitanju je čista sabotaža s ciljem uništenja reprezentacije i kompletnog bh. fudbala, kao što sabotiraju i uništavaju sve u ovoj državi, na svim nivoima, od politike do sporta.
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 23 nov 2023, 19:49, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.