Baš si to majketi na njega igrao? Ja na Berdicha igrao, Đokovića i Troickog. Đoković razvalio Gulbisa.volimliverpool je napisao/la:E moj Belucci...Bog te je za svašta stvorio osim za tenisa...
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Citizen-X
- Kontakt:
evo ti hint jedan za nadala - ako nadal naleti na kojeg spanca a kvota bude preko 6 igraj kontruMonolog je napisao/la:Ma i ja mislim da će on uzeti, al' ovo što je Gulbis pokaz'o, mog'o sam i ja(imam čak bolji backhand). Ne znam tačnu statistiku, al' mislim da je pravio 2.4 greške po game-u. Pa jbt, dobro je Višković rek'o:"Gledamo profesionalca protiv amatera".
![]()
Očekiv'o sam veći otpor i čak gledanje barem jednog tie break-a, al' ovakav Gulbis ovako maestralnom Đokoviću, NE MOŽE NIŠTA.
veceras mirisem stimaljku u skotskoj igraju 2 topa na tabeli pa tako mislim da tipicno skotsko-banditski moze doci do dogovora u "podjeli" bodova... kvote visoke igraju isti cas tako da bi moglo svasta tu da bude sa Raithom i Dunfermlineom
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ma nisam igrao na Bellucija,nisam sisao vesla,nego igrao kontrahendikep (+4.5) a Čeh ga razvaljuje.Šta mogu,sutra novi dan,nova nafaka.Fino uz grickalice ispratiti LP. 
You'll never walk alone.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da Nadal ide na Karlovića(ukoliko Ivo prođe prašinara Montanesa). Bez obzira na servise Diva sa Šalate, tu ide jedan lagani hendikep na Nadala. Poslije može naletiti na Del Potro/Kohlschreiber ili Querrey/Robredo. U svakom slučaju, mislim da mu niko ne moRe ništa.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Citizen-X
- Kontakt:
nadal u ovoj polusezoni slabo koga moze dobit od favorita - potrosila ga je prosla sezona do jaja...Monolog je napisao/la:Mislim da Nadal ide na Karlovića(ukoliko Ivo prođe prašinara Montanesa). Bez obzira na servise Diva sa Šalate, tu ide jedan lagani hendikep na Nadala. Poslije može naletiti na Del Potro/Kohlschreiber ili Querrey/Robredo. U svakom slučaju, mislim da mu niko ne moRe ništa.
ritam jaro ubi....
del potra sam gledao i ima zestoku psihicku stabilnost - psihicki je unistio Ljubicica koji je odlicno igrao...
P.S. veceras bi mogli gledat 2/1 bajern ili 2/0.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Na jednom tiketu imam prolaz Intera, na drugom čistu dvicu, a na narodnom tiketu imam oba daju gol. Kakve sam sreće, biće 1:0 za Bayern(slobodno uplatite ovaj rezultat). 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ja sam igrao Intera X2, ali također sam mišljenja da bi Bayern mogao dobiti. No, vjerujem da će biti golova.Monolog je napisao/la:Na jednom tiketu imam prolaz Intera, na drugom čistu dvicu, a na narodnom tiketu imam oba daju gol. Kakve sam sreće, biće 1:0 za Bayern(slobodno uplatite ovaj rezultat).
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Citizen-X
- Kontakt:
sanse su 45:55% za inter - tesko da ce bit porazeni osim ako Bajern ne krene silovito odmah na startu da im poremeti taktiku...Monolog je napisao/la:Na jednom tiketu imam prolaz Intera, na drugom čistu dvicu, a na narodnom tiketu imam oba daju gol. Kakve sam sreće, biće 1:0 za Bayern(slobodno uplatite ovaj rezultat).
I onda covjek mene pita sto ja ne postavljam paroveAdmir_Sa je napisao/la:Ma ja cu od vas prepisati, ev stavicu inter oba go, jankovic jelenu 1, mancester 1, shefild 3+, beluci over, troicki 1 i mozda onaj maclesfield-lincoln oba govolimliverpool je napisao/la:Prepravio sam,zbunio sam se.Admir_Sa je napisao/la:Nije ti Jelena osvojila Monterey, zijanila je u finalu od Pavljucenko
Bolje nam postavi tikete što si i ako si odigrao nego što me ispravljaš.![]()
nema potpisa
KAC - VSV 0-5 
-
jasko_juve
- Kontakt:
odigram da Partizan nece voditi vise od 7 razlike na poluvremenu i oni povedu 8 razlike..naravno..boga nema..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
HVo vidimo se iduće godine
a sad adio 
- Citizen-X
- Kontakt:
e boga mi julio cesar je presudio interu ako ne prodju.... i to momacki....
jes' vidio debila, Nemanja Supić je za njega DžekoCitizen-X je napisao/la:e boga mi julio cesar je presudio interu ako ne prodju.... i to momacki....
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Come on UTD !
Ajde Bayern rijesi to !
P.S Bayern dao
Ajde Bayern rijesi to !
P.S Bayern dao
A C A B !
- Citizen-X
- Kontakt:
smijesno....mandraX je napisao/la:jes' vidio debila, Nemanja Supić je za njega DžekoCitizen-X je napisao/la:e boga mi julio cesar je presudio interu ako ne prodju.... i to momacki....
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Kakav sam debil.
Od LP (Bayern se predstavljao kao zicer dana no meni je on sumnjiv,naravno;Man.United je bilo očekivano da će to uzeti,a kvota samo tak'a 1.65),Peterborough opet 3+ (redovno puno zabijaju,danas kvota bila 1.50),Crawley 3+ (redovno idu kod kuće 3+,no nešto me odvuče od toga danas).Debilčina odigra 4 para tenisa i kako je krenulo,sva četiri ću promašiti.
Sam sebi jamu kopaš,tele glupo,nije ni čudo što si u minusu (koji se bar malo smanjio u zadnju sedmicu,ali bojim se da bi to brzo mogao vratiti).
Od LP (Bayern se predstavljao kao zicer dana no meni je on sumnjiv,naravno;Man.United je bilo očekivano da će to uzeti,a kvota samo tak'a 1.65),Peterborough opet 3+ (redovno puno zabijaju,danas kvota bila 1.50),Crawley 3+ (redovno idu kod kuće 3+,no nešto me odvuče od toga danas).Debilčina odigra 4 para tenisa i kako je krenulo,sva četiri ću promašiti.
Sam sebi jamu kopaš,tele glupo,nije ni čudo što si u minusu (koji se bar malo smanjio u zadnju sedmicu,ali bojim se da bi to brzo mogao vratiti).
You'll never walk alone.
Nakon pauze zbog reprezentativnih obaveza krecu ponovo rukometne lige. Susret 6. na tabeli, naravno SGF sa 14. MTM. Flensburg je ekipa koja igra na tri fronta i to jako uspijesno, dok Melsungen nakon katastrofalnog starta u prvenstvu i nekih cini mi se 10-ak vezanih poraza probudio se iz sna i poceli igrati malo rukomet. Domacini zadnjih sest utakmica imaju 5 pobjeda i nerijesenu na gostovanju kod Fuchse Berlina, sa kojim je takodje u zadnjih sest meceva igrao i Melsungen i takodje nerijeseno, ali u ostalih pet imaju isto toliko i poraza. Sto se tice medjusobnih dvoboja bilo ih je 11, a isto toliko pobjeda ubiljezio je Flensburg. 05/10/2010 MT Melsungen - Flensburg 20:31, tako se zavrsio zadnji susret. Veceras ocekujem jednu trkacku utakmicu od Flensburga jer takav rukomet igraju, gledao sam ih i uzivo zaista su brzi i ubijaju kontrama. Michael Roth, trener gostiju ima suzen spisak igraca sto ide jos jedan plus ovoj okladi. Naime, povrijedjenim Predragu Dacevicu, Felixu Danneru i Grigoriosu Sanikisu sada se prikljucio i Alexandros Vasilakis, koja mora odmarati zbog gripe. Osim toga, Nenad Vuckovic i Ivan Brovko su bili sa reprezentacijama. Dok je Vuckovic uspio u ponedljak odraditi jedan trening s MT, Brovka ce se pridruziti momcadi tek danas, jer leti direktno iz Bjelorusije za Flensburg. Po mom misljenju sve ove problemcice extra brzi Flensburg ce danas da kapitalizira u nekih +10, a sasvim dovoljno je +7.
Flensburg - Melsungen(+6.5) 1 1.80 FT 33-32,5
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- Citizen-X
- Kontakt:
pa eto naslutio sam gaCitizen-X je napisao/la:nadal u ovoj polusezoni slabo koga moze dobit od favorita - potrosila ga je prosla sezona do jaja...Monolog je napisao/la:Mislim da Nadal ide na Karlovića(ukoliko Ivo prođe prašinara Montanesa). Bez obzira na servise Diva sa Šalate, tu ide jedan lagani hendikep na Nadala. Poslije može naletiti na Del Potro/Kohlschreiber ili Querrey/Robredo. U svakom slučaju, mislim da mu niko ne moRe ništa.
ritam jaro ubi....
del potra sam gledao i ima zestoku psihicku stabilnost - psihicki je unistio Ljubicica koji je odlicno igrao...
P.S. veceras bi mogli gledat 2/1 bajern ili 2/0.
- Just do it
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.