Postao/la BatistutA19 » 24 nov 2023, 02:47
Piso sam na temi Čelika ali cu rec i ovdje Velez i Čelik su tako ispali naivni a znali smo sve sta dobijas a sta gubis.
SHVATITE OVO PROTIV IZRAELA NAS JE UEFA KAZNILA JER ZNAMO KOGA PODRZAVAJU A SAVEZ SAMO SAOPSTIO ODLUKU jer su oni ukljuceni bili u ovo a za ostalio ih realno boli qurac za nase domace parole.
Sarajevo je po meni najgore proslo uradili su slicne stvari koje se dogadjaju svugdje ,Zrinjski opravdano i realno mada se i on mora kaznjavat zesce za druge stvari na drugim utakmicama a Borac mora bit kaznjen drasticno zbog skandiranja i parola o Mladicu svugdje .Velez bi samo posebno kaznio zbog one rakete prema terenu i sreca ne pogodi Kliša jer slicno je pogino navijac jedan na beogradskom derbiju od te rakete prije nekoliko sezona.
Svako rusenje saveza , reprezentacije,prekid utakmica,okrecanje ledja reorezentacije ide na ruku Dodiku i slicnim da sutra moze rec ono svoje BiH nemoguca drzava itd jer oni su svi izabrani po zakonu i statutu.Mi smo imali savez dobar kad je Osim bio nakon suspenzije ali opet nasi glupi bosnjaci su pristali na isto i promijenili nesto da imas torove jer i nasim to odgovara ,prodali se.