FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
77
35%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
25%

Ukupno glasova: 219

Pitar6785
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitar6785 » 24 nov 2023, 05:39

kengur je napisao/la:
24 nov 2023, 01:48
Zeko87 je napisao/la:
23 nov 2023, 22:21
Znači, savez je fino sebi obezbijedio dodatnog đokera, ako sudije ne uspiju odraditi posao kako treba. Uz pomoć Hordi i Pitara sa istoka.
Realno, pretjeralo se ove sezone žestoko. Prošle sezone nas je u uništavao bojkot a ove kazne zbog pirotehnike i izvjesne suspenzije stadiona.
Bojkot nista nije unistio vec zalizani. Ti si onaj ljigo koji ga je tada podrzavao i ocigledno jos to ne mozes da prebolis a vi ste ti koji su nam uzeli puno vremena dok se nismo oslobodili zalizanog maga. Sve do ljeta cemo ispastati zbog toga, a ti si sa ostalom ruljom jako zasluzan za to. Dokazano je da su Horde bile u pravu i opet vi gurate svoje traume i bolesti. Da imas mrvu obraza ne bi se javljao ovdje ni ti ni ostala gamad.
Po
Vjerovatno nakon ovih kazni, moze se smnajiti dozivljaj, jer dusmanima punimo djepove a to to je apsurdno. Laser vise nikada ne smije biti koristen.
quote=kengur post_id=9567606 time=1700786897 user_id=1903]
Zeko87 je napisao/la:
Znači, savez je fino sebi obezbijedio dodatnog đokera, ako sudije ne uspiju odraditi posao kako treba. Uz pomoć Hordi i Pitara sa istoka.
Realno, pretjeralo se ove sezone žestoko. Prošle sezone nas je u uništavao bojkot a ove kazne zbog pirotehnike i izvjesne suspenzije stadiona.
Bojkot nista nije unistio vec zalizani. Ti si onaj ljigo koji ga je tada podrzavao i ocigledno jos to ne mozes da prebolis a vi ste ti koji su nam uzeli puno vremena dok se nismo oslobodili zalizanog maga. Sve do ljeta cemo ispastati zbog toga, a ti si sa ostalom ruljom jako zasluzan za to. Dokazano je da su Horde bile u pravu i opet vi gurate svoje traume i bolesti. Da imas mrvu obraza ne bi se javljao ovdje ni ti ni ostala gamad.

Vjerovatno nakon ovih kazni, moze se smnajiti dozivljaj, jer dusmanima punimo djepove a to to je apsurdno. Laser vise nikada ne smije biti koristen.
[/quote]

Taman da se hz skinu goli do pasa na -30C ne opravdava da klub plati u prosjeku 10 k km mjesecno radi njihovi gluposti. Peljtu psuju (covjek odsudio 50/50 cak onah crveni karton 97% sudija iz bivse juge nebi sviro (crveni je zasluzen)

Prekidas utakmicu po 5x pucas topovske udare gadjas laserom protivnicke igrace..

Sto se tice Zalizanog, iako 95% ljudi nije bio odusevljen njegovim dolaskom, on je odradio prvi dio svog posla sasvim korektno drugi dio posla zastekalo dobio nogu..

Podrzavam Rozmana 100% al nemoze bit opravdanje sto je izgubio 2 boda od borca jer je to sudija odradio, nemoze zalizani bit kriv ako ti Jagoda Vladek zabije 4 komada, sa ovih 5 bodova bi bio ddanas prvi..

Hz se ljute jer je on nekad izjavio 12 igrac, sto je govorio da nije tacno da su svi navijaci protiv njega vec da je to dosta manji broj od oni koji su ok sanjim da vidi tim

FEDJA
HUSREF
VINKO
KODRO
HURTIC
CALA

SU IMALI LOSIH REZULTATAT OD MIRZE.. a sve su to vrhunska imena za bh

Pricalo se za Dala de vako onako kako Avramovski ispasta evo sad je avramovski tu 12-13 utakmica 0 golova 0 asistencija i naravno uzimao je 5x vecu platu od Dala i plus 0 km zarade od prodaje i naravno necemu se produzit ugovor.. DAL JE DONIO 2,5 m km klubu avramovski oduzo klubu 500 k km

Avramoski u najboljim godinama dosao Dal u 19 godini i za isti broj utakmica dal ima daleko bolju statistiku..

Al brz obzira da je Mirza kiksno i da nije izborio evropu Mirza se MORA podrzat bar presutno radi KLUBA I RADI MIRVICEVOG ULAGANJA..

Mirza se uzeo na zub cisto zato sto je hz javno prozvao..

Takodje javno je govorio o stvarima oko skoke fudbala i javno po imenu i preimenu prozvao tipove koji su rekli da ce ga tuzit ako ne povrati izjavu TO SE NARAVNO NIJE DESILO A NISAM UPRATIO DA SE IZVINUO ITD

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 24 nov 2023, 05:47

Samo nemojte pisat pricu tipa koliko Avramoski donosi svoim zalaganjem kako je Dal pustao neke lopte itd..

AVRAMOSKI je dosao u FK SARAJEVO sa 25 godina ovaj je to uradio 1 i to sa 21-22 godine..

Takodje nece se reci da je dal 4-5 najtezih protivnika sam rijesio

Zrinjski u gostima sb na kosevu birac 2x

Zelji dao za 2-0

Ovo mozemo samo reci za rahmanovica za ahmeta fanima i onig roma sto jevdero dres da je uspio u 3

Dal 2,5 m km

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 24 nov 2023, 07:15

kengur je napisao/la:
Zeko87 je napisao/la:

A vidi druže, nema potrebe da se nazivamo pogrdnim imenima kada je svaka tribina sviju nas i tokom života vjerovatno svi imamo faze kada smo bili ili ćemo biti na svakoj od njih.

Zašto misliš da sam ja protiv Hordi i sjevera kad sam bio 100 utakmica na toj tribini, isto tako na istoku , ili sada na zapadu. Treba imati malo osjećaja i samokritike ukoliko nam je svima stalo do kluba, a znam da jeste. Mi za nepunu polusezonu imamo blizu 100 k kazni na 7-8 domaćih utakmica i stadion sada na uslovnoj. Neko mora biti kriv i odgovoran za to.

Tvrdoglavost nikome dobro nije donijela ništa na duže staze. Naprotiv, dokaz ljubavi i odanosti je i ta da se u određenim trenucima kaže "da, ima nešto i do mene, popraviću to i to zato što te volim", a ne ponositi se na ustrajavanju na svakoj svojoj odluci, još biti ubijeđen da si uvijek ti i samo ti u pravu i svako ko kaže nešto drugačije je ljigo, izdajnik isl
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 24 nov 2023, 07:26

Čekaj, jel to FKS nema nikakvog uticaja na dešavanja na sjeveru?
To HZ sami svoje gazde? Ono, palilo se i paliće se?
Šta je poenta?

Halo ba, bakljadu za rođendan, za derbi, al mojne mi to sa nekakvim Goškom, Posušjem, Slogom!
I nek ne donose one granate na tribine. Izgledamo zaostalo kad puca cijelu utakmicu.
Zato i jesmo septička jama fudbalskog svijeta.
Koševo Zapad

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 24 nov 2023, 07:27

Danas ozbiljno i jako, i do pobjede.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 24 nov 2023, 07:57

IGRAJ BORDO-BIJELI
šta šta je, je*em ti

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 24 nov 2023, 08:07

Sad ce pauza bice vremena da se i na tribini malo zbiju redovi, ova jesen je bila epicentar ludila.

Jedino o cemu trebate misliti je kosevo veceras!!!

6 milja MINIMALNO
NEMA NAZAD

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 24 nov 2023, 08:47

AVNOJ je napisao/la:
23 nov 2023, 23:51
Laser uopšte nije sa stadiona.

Sa bakljama i pirotehnikom se pretjeralo i više nema nikakvog smisla.

Nadam se da če u naredim utakmicama ispasti pametni.
Lik sa istoka je cijelu tekmu s Borcem drk.ao laser, na kraju utakmice ga je neki inspektor koji je bio na utakmici legitimisao.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 24 nov 2023, 08:59

AVNOJ je napisao/la:
23 nov 2023, 23:51
Laser uopšte nije sa stadiona.

Sa bakljama i pirotehnikom se pretjeralo i više nema nikakvog smisla.

Nadam se da če u naredim utakmicama ispasti pametni.
Jeste, sa stadiona je.

Ma neupitno je koliko Horde vole Klub i ostale stvari, nema potrebe biti patetičan i spinovati. Raja ne razumije šta je poenta u tolikoj bakljadi i topovskim udarima na svakoj utakmici? Dva-tri puta se prekida utakmica, topovskim se "ubijaju" oni novinari, fotografi i obezbeđenje. Nije svejedno meni na zapadu kad pukne, a kamoli ljudima iznad glave.
Nema se potrebe praviti budala, grlo i dlanovi su najjače oružje jednog navijača. Treba imati mjeru, a ne kao stoka. Shvatam ja da tu ima more djece koji se kurce, ali de malo.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 24 nov 2023, 09:02

Danas do pobjede aBd 8:0 :mrgreen:

aa baklje, topovski i ostalo malo na stranu a pojacati GRLA i dlanove, ako imamo kuveta za to. Pogotovo ultra tribina, do sada je to bilo dobro ali moramo malo ohanuti od bakljada.. Ako zelimo klubu dobro, isto kao sto ISTOK treba da malo poradi na sebi. Pogotovo jer se borba tek treba zakuhati i u iducim utakmicama MORAMO biti zajedno uz tim.
Spremni su i suspendovati lakse nego mislimo, svjesni su navijaca itekako.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 24 nov 2023, 09:08

Shategabri je napisao/la:
24 nov 2023, 07:26
Šta je poenta?

Halo ba, bakljadu za rođendan, za derbi, al mojne mi to sa nekakvim Goškom, Posušjem, Slogom!
I nek ne donose one granate na tribine. Izgledamo zaostalo kad puca cijelu utakmicu.
Slažem se, topovski udari su najgluplja stvar na svijetu i apsolutno nikako ne pridonose atmosferi. Volio bi da vođe sjevera zabrane korištenje topovskog u potpunosti.

Danas pamet u glavu, bez ikakvih bakljada, gađanja sa tribina, itd. Nikako ne bi valjalo protiv lištice nemat navijača, pojeo bi se živ to da gledam kod kuće. Grla, dlanovi i to je to, nema potrebe da imamo prazan stadion sljedeću tekmu sa GOŠKom.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 24 nov 2023, 09:13

Prvi debil koji zapali baklju, treba ga baciti sa tribine. Pretjeralo se debelo sa pirotehnikom zadnjih mjeseci. Ne budite debili, ne izbijajte pare klubu za koji navijate. Imate grla i dlanove

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 24 nov 2023, 09:16

NajvecaRadosti je napisao/la:
23 nov 2023, 22:19
miky_hz je napisao/la:
23 nov 2023, 21:50
Treba odma ispucat ovaj uslov za iducu protiv Goška,svakako nema šanse da izguramo 6 mjeseci bez nekog sranja koliko traje uslovna.
Naime, ukoliko se u narednih šest mjeseci ponove incidenti na Koševu onda će stadion biti suspendovan, odnosno najmanje jedna utakmica Sarajeva će biti odigrana pred praznim tribinama.
Fkt evo proslo je sve i derbiji i rodjendani i godisnjice i nema potrebe vise da se po 3 puta prekida utakmica zbog bakljade.Kontam ultra fazon ali necemo bit sad ovoliki debili da odmazemo klubu.Ove sezone stvarno pretjerujemo najvise i dobro su nas pripazili sto davno nisu zatvorili stadion.
Ko hljeb vas molim ne palite baklje vise.Ne treba nam to sad.Bodrite klub na sve nacine ali ovo nam ne treba eto molim vas.

A laser je poseban vid debilizma.To odma izbaciti sa stadiona.

ma sve oke sve 5 ali pretjeruje se u nekim stvarima,zamazu ocima neke kazne i ne prica se o drugim stvarima,pa nas su tjerali sa tribine zbog zastave armije Bih pola sata prekid specijalci ulazili sa cukama na tribinu rastjerali nas pa nas pola na istok preslo,mislim da je to bilo prije 10,,1 godina protiv leotara koliko se sjecam.

kaznjavani radi svega i svacega a u Banja Luci mozes raditi sta hoces nisu nikad dobili ovakvu kaznu a ni uslovnu 6mjeseci jbt kao da si izbo covjeka,gadjaju te kamenjem jebu ti sve na nacinalistickoj osnovi,cetnicke pjesme,ratne zastave ,zastave nepostojecih drzava

mi vazda bosnjo posteni preposteni,sve mi treba da krenemo suzivot,demokratiju,multikulti,primirje a moj djed u Zvorniku ne smije da slavi dan drzavnosti kao da zivi u zanzibaru

ne treba puno pricati o momcima sa tribine oni su svoju ljubav dokazali ,ginu za klub ,ne treba skrenuti temu sa glavnog krivca u svemu ovome a to je savez
i jos laser je seljacki detalj ali to vidjam i na utkamicama najjacih evropskih liga jbg
Zadnja izmjena: donDondon, dana/u 24 nov 2023, 10:59, ukupno mijenjano 1 put.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Riki10HZ
Kontakt:

Post Postao/la Riki10HZ » 24 nov 2023, 09:34

Hajde veceras svi na Kosevo nema izgovora! Treba nam podrska bice ovo zeznuta tekma. SVI NA SJEVER!

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 24 nov 2023, 09:35

Shategabri je napisao/la:
24 nov 2023, 07:26
Šta je poenta?

Septicka jama fudbalskog svijeta zbog toga? Francuzi imaju vece nerede 10x nego sto su kod nas. Pa da smo mi uradili ono sto su navijaci marseja uradili ne bi zivi opstali. Puno vecih huligana ima po europi pa im fudbal nije septicka jama. A vidjeli smo u tekmama bez hordi kako je na kosevu uzivancija. Vakat za zaboravit. Prdite bezveze.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 24 nov 2023, 09:57

Paljenje baklji protiv malih ekipa i malim utakmicama je bespotrebno skroz. Velike i važne tekme je po meni pod moranjem, jer se tribina i grupa moraju pokazati u najboljem svjetlu. Bolje preskočiti ove male ekipe i tako uštediti klubu u ligi, al kad izađeš u Evropu pa pali i napravi dekor. Jednostavno balans. Na kraju krajeva kad se sve sabere više platimo kazni u ligi u cijeloj sezoni nego što bi 2,3 puta u Evropi.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 nov 2023, 10:28

Ma ok Bakljada jednom na utakmici, problem je sto se prekida utakmica 3-4 puta baklje u teren pa topovski, pa vatromet pa opet baklje, laseri itd. Sto je previse previse je, mogu shvatit derby rivalitet tribina i te stvari al mi i protiv Posušja dobijemo kaznu radi pirotehnike. Zastave šalove grla i dlanove ne cemo žaliti dok Sarajevo igraš ti.

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 24 nov 2023, 10:32

Zeko87 je napisao/la:
24 nov 2023, 07:15
kengur je napisao/la:
Zeko87 je napisao/la:

A vidi druže, nema potrebe da se nazivamo pogrdnim imenima kada je svaka tribina sviju nas i tokom života vjerovatno svi imamo faze kada smo bili ili ćemo biti na svakoj od njih.

Zašto misliš da sam ja protiv Hordi i sjevera kad sam bio 100 utakmica na toj tribini, isto tako na istoku , ili sada na zapadu. Treba imati malo osjećaja i samokritike ukoliko nam je svima stalo do kluba, a znam da jeste. Mi za nepunu polusezonu imamo blizu 100 k kazni na 7-8 domaćih utakmica i stadion sada na uslovnoj. Neko mora biti kriv i odgovoran za to.

Tvrdoglavost nikome dobro nije donijela ništa na duže staze. Naprotiv, dokaz ljubavi i odanosti je i ta da se u određenim trenucima kaže "da, ima nešto i do mene, popraviću to i to zato što te volim", a ne ponositi se na ustrajavanju na svakoj svojoj odluci, još biti ubijeđen da si uvijek ti i samo ti u pravu i svako ko kaže nešto drugačije je ljigo, izdajnik isl
Jer si klasicni sdaovac koji se tada prodao za dzabne karte

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 24 nov 2023, 10:33

Bakljada, vatromet sve može samo trebaju prestati topovski udari. Stvarno ne razumijem njihovu poentu, ako može neko neka mi objasni. Bakljadu bih sam na derbi utakmicama, na ovim "manjim" vala dovoljno je grlo i dlanovi.

Još malo i utakmica :opaopa:
Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 24 nov 2023, 10:38, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 24 nov 2023, 10:37

mikimaus je napisao/la:
23 nov 2023, 23:48
Najveci dusmani kluba , samo nastavite maloumnici , fol navijaci a stete klubu na svakoj utakmici . Da sam Ismir samo bih proslijedio kaznu na udruzenje navijaca HZ , pa kad budu sami trebali placati ove nenormalne kazne onda ce se narkomani dozvati .
Da sam ptica i da imam krila
ja bih cijelu Bosnu preletila
letila bih, nikad ne bih stala
dok se Bosne ne bih nagledala

Nad Bosnom se planine izvile
zelenilom svu je okitile
cvjetaj Bosno, u mirisu rudi
iz teb' i ja da napajam grudi

Uvijek si mi kao sto si bila
sva zelena, vesela i mila
tvoja pjesma nek' te uvijek krasi
zdravo Bosno, uvijek zdravo da si
....sve drugo će proći!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, kogmagie46, rishovski i 45 gostiju.