NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

JonSnow
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la JonSnow » 23 nov 2023, 23:15

AllGunsBlazing je napisao/la:
23 nov 2023, 23:10
convict35 je napisao/la:
23 nov 2023, 22:54
PonosniSmogovci je napisao/la:
23 nov 2023, 22:13
Da nema robijaša ne bi ni imali kluba, a vi forumaši bi pisali na temama o Formuli 1.

Umjesto da pljujemo savez, mi pljujemo ljude koji su spasili i sačuvali sve ovo što danas imamo.
Gledao kad su izlazili vecinom djeca 14 ,15 god oni spasili hajd ne rise ,vecina nas koji smo spasili i placamo sve i svasta i kupujemo smo na zapadu
Nemas pojma koliko nisi upravu. Robijasi su samo u jednoj godini donirali 12000 KM, mimo svega ostalog sto rade za klub. A ucestvuju u svim ostalim akcijama, kupuju artikle. Posteno bi bilo da promjenis korisnicko ime.
I sad su s ovim donirali -5000 KM.
Niko ne spori da su Robijaši spasili klub, ali mjesta kritici ima.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 23 nov 2023, 23:15

convict35 je napisao/la:
23 nov 2023, 23:01
flash84 je napisao/la:
23 nov 2023, 22:57
bambus je napisao/la:
23 nov 2023, 22:38
Bice i sutra kazna.Onaj ko misli da se nece platit vara se.A sigurno da ce svi biti upuceni u to.Cast i obraz se ne prodaju.Glava gore nikom se sageti necemo.
Da je moglo bez kazni jeste, al takav je zivot. Samo gazit.
Nije opet problem kazna koliko ovo da nas svrstavaju uz faisticke smradove. Parola s zidovima u njoj nas svakako svrstava u taj debilni lonac. Možemo se mi sad praviti blesavi ali nemojte da se igramo duplih standarda.

Nije nam trebala ta riječ, pogotovo sto smo imali drugu riječ da iskoristimo i da se poruka opet razumije
Parola je svakako preglupa ,pa da su napisali lupam free Palestine ili slicno imalo bi mozda i ljpsu bolju poruku nebi dobio kazne
Šta ti pričaš debilu registrovao si se ovdje kad smo ušli u 1. ligu, pratiš Čelik od tad. Robijaši su zlatni sponzor kluba 3g zaredom bili. Znaš li koliko izdvajaju zlatni sponzori? Plus svaka ekipa je bar jednu godinu učestvovala u akciji 12. igrač, a tebe ne vidim u ovoj akciji forumaša?

Garant si jedan od onih što plati 7KM zapad 2x mjesečno i misli da ima veća prava od Carlsberga. Takvi ko ti su nas i doveli ovdje smradu jedan.

flash84
Kontakt:

Post Postao/la flash84 » 23 nov 2023, 23:25

I ljudi pljuju Vicu i ove s pomiješanom nazi/cio ideologijom iz Mostara a zaboravljaju rec bez čijih glasova se ne bi mogao usvojiti novi **** statut NFSBIH.

Stari Osim otišao na noge Dodiku i dobio statut za savez koji nije imao ove blokade. Onda “veliki fudbalski Bošnjaci” se rastale s braćom iz RS i Hercegovine i opet uvedu blokade na nacionalnoj osnovi.

I zato me ne čudi kad nas opale i uradit će to svaki put kad budu imali priliku. Pogotovo sad kad ih je “bošnjački” BHF iskarao pa sad oni to prebacili samo “bošnjačkim” klubovima.

Skupina govana u savezu pod pokroviteljstvom malih pijuna i smradova iz cijele BIH.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 nov 2023, 23:29

JonSnow je napisao/la:
23 nov 2023, 23:15
convict35 je napisao/la:

Gledao kad su izlazili vecinom djeca 14 ,15 god oni spasili hajd ne rise ,vecina nas koji smo spasili i placamo sve i svasta i kupujemo smo na zapadu
Nemas pojma koliko nisi upravu. Robijasi su samo u jednoj godini donirali 12000 KM, mimo svega ostalog sto rade za klub. A ucestvuju u svim ostalim akcijama, kupuju artikle. Posteno bi bilo da promjenis korisnicko ime.
I sad su s ovim donirali -5000 KM.
Niko ne spori da su Robijaši spasili klub, ali mjesta kritici ima.
Procitaj post na koji sam replicirao pa mi se javi.

Uopste ne pricam o spasavanju kluba, vec o djelovanju poslije. I niko nije rekao nista za ovo, greska desava se, samo nece ovo potkopati sve sto su momci do sad uradili i DALI.
Celik!3,2,2.

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 23 nov 2023, 23:30

Kad ovom Vici istice mandat? Pa covjece ovaj ce sve pogasit kako je krenuo
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 24 nov 2023, 00:25

convict35 je napisao/la:
PonosniSmogovci je napisao/la:
23 nov 2023, 22:13
Da nema robijaša ne bi ni imali kluba, a vi forumaši bi pisali na temama o Formuli 1.

Umjesto da pljujemo savez, mi pljujemo ljude koji su spasili i sačuvali sve ovo što danas imamo.
Od tebe ne ocekujem nista drugo nego tako glup komentar ,prvo branis nekoga koje ono napisao nakaradno objasnili su ti momci vec sta su uradili srozali ugled grada ,kluba ,navijaca pa hajmo rec i bosnjaka i muslimana jer je ovo ipak dominantno takav grad ali ti to nemozesskontaat ocigledno.
Cuj skupili 12milja smjesno koliko kazni imaju za 3 god a mi starija robija koja je na zapadu dala je 10× vise.
Cerim prije tekme jbt malte ne prosi bori se za svaki dinar lomi se a ovi naprave stetu klubu koja se nece mozda nikad ispravit

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 24 nov 2023, 02:13

U jbte tek sad vidi kaznu katastrofa u jednu ruku a u drugu nek nas jednom zauvjek opameti da se ne igramo politike,ratnika,patriota ako se ne znamo igrat i ako ne razmisljamo posljedice .Ja sam se iskreno bojo ove kazne da ce bit velika .Svaki razuman covjek zna sta je Zapad,sta je Uefa i koga podrzavaju Izrael i sta je nama to trebalo ,kome smo pomogli mozda Palestini nasom parolim dugom 2 metra i sirinom 20 cm za koju niko nece ni cuti ,igras sa Zrinjskim koji te pregazi ,nit nam je konkurent nit ce nam bit bog zna kad i napravis ovo i ovo nije kazna od saveza , ovo je kazna od UEFE pod pritiskom morala bit izrecena od NFSBIH i nama i Velezu ,slicne smo greske uradili ali et onu si bar konkurenti a mi smjesni i naivni ispali..
NEMOJTE JOS BIT NAIVNI DA JE NAS SAVEZ KAZNIO NAS JE KAZNILA UEFA A SAVEZ SAMO NAM SAOPSTIO ODLUKU..Necemo propast proci ce i ovo ali mora se razmisljat sta dobijas sta gubis sa ovakvim stvarima.
Ove ostale kazne Sarajevo katastrofa ,Borac i Zrinjski realno i hajd ali za ove tekme ali i njih moraju zestoko kaznit za druge stvari na drugim utakmicama,Veleza bi samo kaznio dodatno zbog one rakete jer su mogli ubit igraca.
Mi i Velez smo toliko ispali naivni ovo za Izrael a pogotovo mi znas sve i uradis ovo.
Najgore sutra reci treba na utakmicu podrzi klub sa kartama i odmah ce bit ja da dajem a ovi kaznu nabijat sto je i realno i posteno ko god to kaze.
ROBIJO SRETAN ROĐENDAN I MORATE POCET RAZMISLJAT DA SE MANITE POLITIKE,PATRIOTA,RATNIKA i SUDIJA. I EVO STA DOBIJES ..SAMO ČELIK!!
Zadnja izmjena: BatistutA19, dana/u 24 nov 2023, 02:55, ukupno mijenjano 1 put.

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 24 nov 2023, 02:22

convict35 je napisao/la:
24 nov 2023, 00:25
convict35 je napisao/la:

Od tebe ne ocekujem nista drugo nego tako glup komentar ,prvo branis nekoga koje ono napisao nakaradno objasnili su ti momci vec sta su uradili srozali ugled grada ,kluba ,navijaca pa hajmo rec i bosnjaka i muslimana jer je ovo ipak dominantno takav grad ali ti to nemozesskontaat ocigledno.
Cuj skupili 12milja smjesno koliko kazni imaju za 3 god a mi starija robija koja je na zapadu dala je 10× vise.
Cerim prije tekme jbt malte ne prosi bori se za svaki dinar lomi se a ovi naprave stetu klubu koja se nece mozda nikad ispravit
Tri godine x 12000 je 36000. Kazna zapada za ubacivanje predmeta u teren je minimalno 3000, kazna za dimne na zapadu protiv Zrinjskog je 5000. Vas 15 pametnjakoviča plati kartu 7KM na 7 domaćih to je 1000KM. Nek ostavite po dvije stoje u fanshopu svaku domaću, a ne ostavite ni 10KM opet niste ni blizu.

Toliki si navijač i forumaš, a opet kažem nigdje te u akciji 12. igrača.

Izdvoji debilu stari ofucani stoju pa seri koliko hoćeš.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 24 nov 2023, 03:57

Obraz bi sad bio skupiti 17000KM, 170 ljudi po 100 da se kazna plati, to je obraz. Nije igranje visoke politike, pa onda po džepu kluba pa onda neka Robert, Denis i Čerim budžetiraju.

Shvatite da nije ni vrijeme ni mjesto za te stvari, isto kao što je izbijeno 30000KM protiv Bosne Visoko, tri utakmice bez publike i kazna od 10000KM, tako i ovo je udarac za klub.

Bio sam na par gostovanja, od poteza robije u olovu da se raja ne vješa po ogradi ko majmuni iza gola kako se ne bi nabijale kazne klubu i izazvao prekid utakmice do ove "parole"...
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 24 nov 2023, 05:57

Robijaši su spasili klub od gašenja to stoji i stajat če dok je svijeta i vijeka!!! Za sve ostalo pozitivno u klubu zaslužni su najviše simpatizeri koji svojim novcem doniranjem i raznim kupovinama pomažu,drže i dižu klub iz pepela! Što se tice Robijaša u tom segmentu oni su mizerni i bezvezni,na njih niko i ne računa ozbiljno sad! Daju oni donacije to stoji,al i uzimaju raznim kaznama pa tako da su na kraju obična 0! Simpatizer kad dadne on ne uzme i ne pravi kazne! Ko je autor te parole i ko je napisao nek se sad stidi i ebo mu ja mater 17000 puta!!! Kazna ce se platit al glupi krezubi kockoglavu dilberi i dalje ce harat jugom!
Kaznu platit i sljedečih 6 mjeseci pamet u glavu!!!
::::SAMO ČELIK::::

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 nov 2023, 07:26

Bas simpatizeri daju svake godine mimo svih akcija po 12000 KM. Nemojte pricati stvari koje ne znate. To sto ovih momaka ima koliko ima, ne znaci da se pare ne skupljaju niti da drugi ne ucestvuju koji mozda ne mogu prisustvovati utakmicama.
Celik!3,2,2.

Nulatridva
Kontakt:

Post Postao/la Nulatridva » 24 nov 2023, 08:57

zamorano je napisao/la:
24 nov 2023, 05:57
Robijaši su spasili klub od gašenja to stoji i stajat če dok je svijeta i vijeka!!! Za sve ostalo pozitivno u klubu zaslužni su najviše simpatizeri koji svojim novcem doniranjem i raznim kupovinama pomažu,drže i dižu klub iz pepela! Što se tice Robijaša u tom segmentu oni su mizerni i bezvezni,na njih niko i ne računa ozbiljno sad! Daju oni donacije to stoji,al i uzimaju raznim kaznama pa tako da su na kraju obična 0! Simpatizer kad dadne on ne uzme i ne pravi kazne! Ko je autor te parole i ko je napisao nek se sad stidi i ebo mu ja mater 17000 puta!!! Kazna ce se platit al glupi krezubi kockoglavu dilberi i dalje ce harat jugom!
Kaznu platit i sljedečih 6 mjeseci pamet u glavu!!!
Kako te bolan nije stid tako pisati? Imaš li časti i obraza imalo?
Eo meni je preko 30 godina na jugu sam, niti sam krezav, obrazovan sam, porodična čovjek, otac dvoje djece...
Eh sad da ti kažem ja isto kao i ti odem u fan shop i kupim artikle, svaku domaću tekmu kupim kartu za jug i zapad, jer zapad poklonom nekom itd itd...
Kad se spominje ime Robijaši treba da ustaneš...
A ti isti simpatizeri sa zapada nabili su i oni finih kazni...
A ti ako si kockasti, krezav ne moraš nas sve stavljati u taj koš....
Imao si stvarno dobrih postova i realnih na ovom forumu, ali si sad pretjerao al ono baš, i neka te je stid...

nicaze95
Kontakt:

Post Postao/la nicaze95 » 24 nov 2023, 09:56

samo cu rec taj jug drzi klub sa dijasporom i manjim djelom zapada

Premier1988
Kontakt:

Post Postao/la Premier1988 » 24 nov 2023, 10:33

Sta Sve Neces procitati strasno! Parola je ocigledno urodila plodom to se Vidi po kazni! Zrinjski, Borac, Siroki i raznorazni klubovi su Imali fasiticke parole i fasisticka navijanje Pa nisu dobili ovolike kazne A Trebali su iz lige biti istjerani! I Jel vas sramota pisati ovako za Robijase? Stidite se smradovi!

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 24 nov 2023, 10:40

24 nov 2023, 07:26
Bas simpatizeri daju svake godine mimo svih akcija po 12000 KM. Nemojte pricati stvari koje ne znate. To sto ovih momaka ima koliko ima, ne znaci da se pare ne skupljaju niti da drugi ne ucestvuju koji mozda ne mogu prisustvovati utakmicama.
Od klisa na ovamo zapada bilo otprilike 15200 prodati kartito je oko 110 000 konvertibilni maraka prihoda od zapada dok juga je bilo 1650 prodati karti oko 8500km nista nprema zapadu,zato zapad treba i mora se respektovat.
Danas sutra kadbudemo se akB boriliza neka prva tri mjesta to ce bit ozbiljna cifra od zapada i zato je zapad uvijek ispred juga po oporavku kluba.
Znaci jug 8500km
Zapad 110 000km
Zadnja izmjena: convict35, dana/u 24 nov 2023, 10:44, ukupno mijenjano 1 put.

Zenca1988
Kontakt:

Post Postao/la Zenca1988 » 24 nov 2023, 10:41

Mene mnogo smeta u diskusiji ovjde na forumu ali i opcenito medju ljudima jest taj kult "nepogrijesivosti".
Ako nekoga volimo i podrzavamo, taj nemoze pogrijesiti, i mora se branit na svaki nacin od svega i svakoga i ko god progovori protiv,neprijatelj je.

Znaci apsolutno nema potrebe da stalno ponavljamo da smo svi na istoj strani, svi volimo Čelik, svi smo ga spasili i doprinjeli koliko smo mogli od sebe za ovu borbu. Svi smo mi Robijaši, da li smo nekad bili dio juga ili sad, nicije se ne smije omalovazavat. Sve nas je u zivotu obiljezio Čelik i zavoljeli smo ga kako samo mi mozemo. Toliko ga emotivno volimo da smo spremni s familijom se posvadjat i psovat mrtve i zive ljudima s kojima ni progovorili prije nismo.

Muhammed a.s. pejgamber, Boziji poslanik je grijesio stalno i priznavao greske, pitao pametnije ljude od sebe za savjet u vezi raznih stvari. Nema nepogrijesivih. Cinjenica je da smo svi znali da savez jedva ceka da kazni i nas i sve ostale "pro-Bosanske" klubove i znamo da svaki put za baklje fasujemo kaznu. Činjenica je da se trebalo malo vise razmislit prije parole i svega zbog interesa kluba, a ne ici slijepo na emocije. Trenutno vodstvo Robijasa je pogrijesilo u tom smislu i to treba priznat i nesto promjenit u buducnosti.

Visina kazni jest nepravedna i jest nepravedno sto se zmiri "anti-bosanskim" klubovima na gore stvari, ali mi vec znamo da je tako i zato trebamo bit pametni i ne dat nikom razloga da nas "legitimno" kaznjava. Sve se moze uraditi takticki da se posalje poruka, da se nesto uradi a da se ne popije kazna, samo treba malo razmislit i mozda savjetovat se s upravom kluba prije svega.

Sve nas boli ova kazna i nema potrrebe da se svadjamo medju sobom i da branimo bilo koga od bilo koga. Mi treba da smo ko porodica koja ima i starije clanove i mladje clanove i trebamo da zajedno pomazemo a ne odmazemo Celiku.

macak_
Kontakt:

Post Postao/la macak_ » 24 nov 2023, 10:49

Pare ce se skupiti. Kazna ce se platiti.

Ova parola je trebala biti upravo ovakva, a trebala je i ova kazna upravo da ogoli svu bijedu saveza. Ici u smjeru da se nesto krije, da se radi drugacije da te dzelati ne bi kaznili je upravo ono sto oni hoce. Ovako se pokazuje bunt sistemu i ovako se pokazuje da ta njihova fasisticka prica o kaznjavanju ne pije vode. Nek bude 100.000 kazna, nece zaustaviti cinjenicu da ljudi vole ovaj klub, ovaj sport i da su spremni da se suprostave fašistima.

Svi zanaju da je ovo djelo onog **** kabirija i da on direktno ima veze u savezu preko beusa i vice, ali nece ni njihova do zore. Okrece se kolo ;)
Pravda za flash-a!!!

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 24 nov 2023, 10:59

Okrece se qurac moj, da se mene pita i da smo u stanju to uraditi. Otjerat ih sa BP, nek docekuju utakmicu po bijelim brijegom, nek nas odmah izbace iz baraza. Ne mozes imati macehinjski odnos prema nekome i ocekivati da je sve dobro. Savez je leglo zohara, bez agresivnog pristupa, ti nece napustit isti.

Kad se sjetim koliko sam se radovao, nadajuci se da cu konacno gledati svoju drzavu na euru, da cu moci na stadion mozda otici, sad i da se plasiraju ne bi otisao.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 24 nov 2023, 11:15

Znalo se da cemo dobiti kaznu treba razmisliti sta se pise po parolama. Ne trebaju nam kazne klub nema novca, jos nismo u situaciji da se rasipamo.

Danas svi na jug i glasno do pobjede
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

macak_
Kontakt:

Post Postao/la macak_ » 24 nov 2023, 11:22

redbull93 je napisao/la:
24 nov 2023, 10:59
Okrece se qurac moj, da se mene pita i da smo u stanju to uraditi. Otjerat ih sa BP, nek docekuju utakmicu po bijelim brijegom, nek nas odmah izbace iz baraza. Ne mozes imati macehinjski odnos prema nekome i ocekivati da je sve dobro. Savez je leglo zohara, bez agresivnog pristupa, ti nece napustit isti.

Kad se sjetim koliko sam se radovao, nadajuci se da cu konacno gledati svoju drzavu na euru, da cu moci na stadion mozda otici, sad i da se plasiraju ne bi otisao.
Tako je.
Pravda za flash-a!!!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.