FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jednostavno, dignes dron, snimas tribine, problematicne procesiras, prijava, nakon par utakmica ce da budu kao cvijecke!
U novi boj ...
- AvannGardaa46
Ma ide jedna bengalka vcrs na tartan stazu, u inat ovim "nasim" primadonama sa istoka i zapada.
Kući il' u gostima
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
samo nam jos fali represije na nasim navijacima. Ok je, smanjit ce nadam se pirotehnika i ostali ali i to sto predlazes je previse.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
To brate, pa narednu tekmu gledaj iz dnevnog a bengalku baci u hodnik.AvannGardaa46 je napisao/la: ↑24 nov 2023, 12:38Ma ide jedna bengalka vcrs na tartan stazu, u inat ovim "nasim" primadonama sa istoka i zapada.
tabba77 je napisao/la: ↑24 nov 2023, 12:43To brate, pa narednu tekmu gledaj iz dnevnog a bengalku baci u hodnik.AvannGardaa46 je napisao/la: ↑24 nov 2023, 12:38Ma ide jedna bengalka vcrs na tartan stazu, u inat ovim "nasim" primadonama sa istoka i zapada.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Joj kad ljudi pametuju a veze nemaju. Pa ova uslovna od 6 mjeseci je odredjena radi lasera i radi gafjanja sudije sa tribine istoka. To je jasno svima. A baklje nemaju veze sa ovim i njih ce uvijek biti i ima ih svuda ne samo na Kosevu pa drugi nisu dobili uslovne osim veleza jer je raketa umalo igraca pogodila. Znaci prestanite pisat gluposti nego smirite raju na istoku a Sjever ce palit baklje uvijek i tjt. Istina treba i batalit one prelidanje tekme da na teren ne ide nista i tjt...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
ss je napisao da su svi kažnjeni klubovi dobili uslovnu osim Borca i Željezničara.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Shategabri
- Kontakt:
A to je značiAvannGardaa46 je napisao/la: ↑24 nov 2023, 12:38Ma ide jedna bengalka vcrs na tartan stazu, u inat ovim "nasim" primadonama sa istoka i zapada.

Mogli bi malo gledati i interes FKS, a ne da se inatite istoku i zapadu.
Koševo Zapad
Normalno da će biti svega kad redari koji "pretresaju" raju samo popipaju 2 džepa i kaže prođi
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Drug skontaj da 70% igrača u repki daje po 20-30 000 za dva nastupa, samo 30% uzimaju neku lovu. Saberi dva i dva. Naš kamp naša pravila, sad se nadograđuje, pa samim tim i dižemo cijenu. Nek je 10 000 korištenje terena, klub pokrije resto, ali nije. Postignut je dogovor da kazne pokriju izdavanje kampa.luckystrike je napisao/la: ↑24 nov 2023, 11:05Je li ova informacija provjerena? Koje su cijene najma kampa? Koliko je domaćih utakmica (čitaj kazni) a koliko je priprema Reprezentacije? Šta ako Reprezentacija pripreme obavlja u Zenici ili eventualno u komšiluku?
Nije problem to, problem je što se naši ne oglase kad nas pokradu, a svoje navijače prozivaju. Nije ovdje samo sjever u pitanju, već i vrijeđanje Peljte i td. Gluposti, uvijek će ti nešto nači ako hoće, a prešutiti će kome hoće. Smiješno je što se ovako oglase,a problem je na drugoj strani, pa platismo kaznu za Trebinje ni krivi ni dužni. Šuti se. Jedini prblem. Nek nas j, ali na nama nečete šiljit qrac.
🇵🇸
Kazna je zbog istoka i zapada (laser) ovolika. Sad skontaj lakše je pljuvati sjever nego priči momku dva reda iznad i reči da ne drka laser jer su kazne ogromne. Složni smo ko kula od karata , za čas nas raspu, a hoćemo nešto. Ne proziva se sjever nikad.Riki10HZ je napisao/la: ↑24 nov 2023, 12:57Joj kad ljudi pametuju a veze nemaju. Pa ova uslovna od 6 mjeseci je odredjena radi lasera i radi gafjanja sudije sa tribine istoka. To je jasno svima. A baklje nemaju veze sa ovim i njih ce uvijek biti i ima ih svuda ne samo na Kosevu pa drugi nisu dobili uslovne osim veleza jer je raketa umalo igraca pogodila. Znaci prestanite pisat gluposti nego smirite raju na istoku a Sjever ce palit baklje uvijek i tjt. Istina treba i batalit one prelidanje tekme da na teren ne ide nista i tjt...
🇵🇸
tabba77 je napisao/la: ↑24 nov 2023, 12:43To brate, pa narednu tekmu gledaj iz dnevnog a bengalku baci u hodnik.AvannGardaa46 je napisao/la: ↑24 nov 2023, 12:38Ma ide jedna bengalka vcrs na tartan stazu, u inat ovim "nasim" primadonama sa istoka i zapada.

U novi boj ...
Borac!FCUM je napisao/la: ↑24 nov 2023, 12:09na kojoj utakmici je to bilo ?
Danas nema kise prije 19:00h. Svi na Kosevo
U novi boj ...
za ove sto se neckaju da li doci,nema nikako kise . AJmo raja svi na kosevo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- napoleon72
- Kontakt:
Protiv Borca je na istoku lik legitimisan, sjedio dva reda iznad mene. Drot mu uslikao laser i licnu kartu i rekao da ce mu kazna doci na adresu. Ne znam da li neko svijetli van stadiona al ovo protiv Borca sam svojim ocima gledao. Iznad tunela, 6-7 redova od one ograde.hz033 je napisao/la: ↑24 nov 2023, 11:55Ne lupaj. Laser je bio na zapadu, par redova iznad mene je sjedio lik. Cak je neko pisao da ga je policajac u civilu smeknuo i legitimisao te da ce biti i kaznjen sto ne znam dal je istina al da je bio na zapadu, jeste !!!!FCUM je napisao/la: ↑24 nov 2023, 11:38100 posto laser dolazi van stadiona. Provjerena informacija sigurno. Sprijeciti nikako ne mozesAVNOJ je napisao/la: ↑24 nov 2023, 11:27@napoleon @galileo
Na derbiju i protiv borca pokušavao sam da odgonetnem odakle dolazi laser i u jednom momentu dok je bio dim od baklji jasno se je mogao vidjeti snop svjetlosti od lasera koji je skroz dolazio preko stadiona između sjeverne i istočne tribine da li sa onih nebodera pored ili čak gore iz onog naselja Stara Breka ili kako se več zove. Kasnije sam malo guglao i vidim da ima tih lasera sa dometom od 10 kilometara. Zato kažem da sam ubjeđen 100% da je bio van stadiona.
Ako je bio još neki idiot na stadionu i da je legitimisan onda super za svaku pohvalu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- morsecode
- Kontakt:
Neka se Istok prestane ofirat i lijecit komplekse, gospoda gadjaju sudije, a znate se odmah napraviti pametni kad treba sjever da se kritikuje, sve redom filozofi, vidjeli smo na djelu sve ljetos protiv Torpeda.
Na tribini je jasno bio dogovor bez ubacivanja pirotehnike na teren/stazu, ali ne mozes objasnit pojedincima koji se sloze i izgube kontrolu, to ne znaci da smo svi stoka
Na tribini je jasno bio dogovor bez ubacivanja pirotehnike na teren/stazu, ali ne mozes objasnit pojedincima koji se sloze i izgube kontrolu, to ne znaci da smo svi stoka
"To je jednostavno SARAJEVO"
- AvannGardaa46
Puno vi serete za nekog kome treba mobilizacija da dolazi na utakmice FKShz033 je napisao/la: ↑24 nov 2023, 13:36tabba77 je napisao/la: ↑24 nov 2023, 12:43To brate, pa narednu tekmu gledaj iz dnevnog a bengalku baci u hodnik.AvannGardaa46 je napisao/la: ↑24 nov 2023, 12:38Ma ide jedna bengalka vcrs na tartan stazu, u inat ovim "nasim" primadonama sa istoka i zapada.odlican odgovor, a koda nas gledam to nas ceka
Kući il' u gostima
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
- feniksptica
- Kontakt:
FKS i UNFKS su udruzenja gradjana
Imaju svoje račune. Nek svako odgovara novcano za lose ucijeno pa ce vjerojatno prekidanje utakmica svakih 20 min ubrzo prestat
Imaju svoje račune. Nek svako odgovara novcano za lose ucijeno pa ce vjerojatno prekidanje utakmica svakih 20 min ubrzo prestat
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- AvannGardaa46
U 87 minuti cu je krehnut, upratite dobro pa zviznite koji put ahhahahahaahahz033 je napisao/la: ↑24 nov 2023, 13:36tabba77 je napisao/la: ↑24 nov 2023, 12:43To brate, pa narednu tekmu gledaj iz dnevnog a bengalku baci u hodnik.AvannGardaa46 je napisao/la: ↑24 nov 2023, 12:38Ma ide jedna bengalka vcrs na tartan stazu, u inat ovim "nasim" primadonama sa istoka i zapada.odlican odgovor, a koda nas gledam to nas ceka
Kući il' u gostima
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.