Stari je to prijatelj kladionica

Stari je to prijatelj kladionica
I vas ćemo izbambusati, još izraelac kad ode
Jedina zanimljivost izmedju naseg pisanja za vasu utakmicu i vaseg za nasu je ta da smo mi te stvari pisali prije utakmice a vi poslije 35+ min.
Ko-kad-ste-ozbiljna-momcad
Uzima l Hajduk prvenstvoAntipolitika3 je napisao/la: ↑24 nov 2023, 18:48Ko-kad-ste-ozbiljna-momcad![]()
![]()
![]()
Ne pratim HNL kao sto i ti ne pratis premijer ligu.feniksptica je napisao/la: ↑24 nov 2023, 18:48Uzima l Hajduk prvenstvo
Vise vas na forumu nego na istoku
Zašto bi se mi nadali vasem kiksu ako je kako vec tvrdite titula namjestena Borcu već? Nesto sa vama ne stima, znaci vi igrate sad iz inata da budete sto blize Borcu ili?!?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 nov 2023, 18:46Tako je mi smo lopovi,ovo su zbog nas cucali na terenu hahah kako hocete svojim vanago da namazete druge. Ponadali ste se da ce nam uzet bodove,idete kod vasih izvesce juniore Sloga opet kad ono kurko nema danas iznenadjenja
Pozdrav sa Tekije.Antipolitika3 je napisao/la: ↑24 nov 2023, 18:48Ko-kad-ste-ozbiljna-momcad![]()
![]()
![]()
Siroki je s vise igraca van sastava znao pobijedit i dobro odigrat.Antipolitika3 je napisao/la: ↑24 nov 2023, 18:51Ne pratim HNL kao sto i ti ne pratis premijer ligu.
Na dan utakmice Zrinjski-Siroki gostima nedostaje 5 prvotimaca i sumnjiva ti kvota na momcad koja igra sa Aston Villom 0:0 90min i razbija Alkmaar ,pises gluposti .
Malo idiotski ali eto.
Neko mora i raditi nismo svi za prosjačenja
Trenutno korisnika/ca: MikiPirs, zeljovolimte i 13 gostiju.