Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zato sto ti je vjerovatno ako si uopste Bistrika, avantura od Grbavice do kuce
Sarajevo silovalo, forum miruje
Jedino se @KONTRASVIH još koprca, iako vrišti nemoć iz njega. Šta kaže brat, namjestili 7+
Koji yebeni kralj
Jedino se @KONTRASVIH još koprca, iako vrišti nemoć iz njega. Šta kaže brat, namjestili 7+
Koji yebeni kralj
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- TurkishAirlines
Iz samo 6 poluprilika dali 6 golova, a toliko miliona ulozili u ekipu.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Eto nadat se aBd da vec sljedece godine imate priliku nas pobijedit, a TC nek dobijaju Zvijezda, Rudar i ostala družina.Vanja8 je napisao/la: ↑24 nov 2023, 21:21De matere ti, diVi po ovim zdravstvenim ustanovama da nije zaglavio dje, mozda ga je dobro naklofalaantisisoja1919 je napisao/la: ↑24 nov 2023, 21:16ako je zbog toga, onda je on izgleda u velikim g**nima hahaha.
Ma mi smo vam makar uvijek bili zicer na Kosevu, tako da nikad niste imali taj problem s nama, da strahujete![]()
![]()
![]()
Buraz, nije isto kad pobijedis SLOBODU ili tuzla c.![]()
Volim tebe, više od sebe
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Zasto se onda na poluvremenu znao tacan rezultat i 7+
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- tutankamon1905
- Kontakt:
Pa lahko je kupovat utakmice ovde u nasoj ligi, zato ce vas opet neki torpedo naguzit u prvom pretkolu konf ligeTurkishAirlines je napisao/la: ↑24 nov 2023, 21:37Iz samo 6 poluprilika dali 6 golova, a toliko miliona ulozili u ekipu.
Crni Cerak 🐦⬛
Mirviću bio ćejf da uzme pare i još plavu fekaliju ostavio na -12
Doći će opet Celtic i Borusija a vi očekujte Goražde i RahićOrden43 je napisao/la: ↑24 nov 2023, 21:47Pa lahko je kupovat utakmice ovde u nasoj ligi, zato ce vas opet neki torpedo naguzit u prvom pretkolu konf ligeTurkishAirlines je napisao/la: ↑24 nov 2023, 21:37Iz samo 6 poluprilika dali 6 golova, a toliko miliona ulozili u ekipu.
Pa haveru vise nas na bistriku nego pitarskih pascadi. Bilo je jedno vrijeme pascadi lutalica, ali ih sklonili sintori
- FKSDoGroba
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kakvo blamiranje i neznanje
Virto izgleda jos broji golove...

-
Devedesetka
- Kontakt:
Ova Tuzla je toliko šuplja u odbrani da je to barem za mene nesto neviđeno u ovoj ligi..
Velez im je trebao dati 3 gola u prvih 15 minuta u gostima i dan danas mi nije jasno kako su tu izgubili bodove još ja na kladari cekao..
Danas da sam imao para bi i odigrao bez znoja 4+.
Nasmijali su me komentari inace strahuju forumaši, a tek se sprema zimski rok i konkretne pripreme.
U Mostaru ce se vidjeti mozemo li do titule ili ne.
Velez im je trebao dati 3 gola u prvih 15 minuta u gostima i dan danas mi nije jasno kako su tu izgubili bodove još ja na kladari cekao..
Nasmijali su me komentari inace strahuju forumaši, a tek se sprema zimski rok i konkretne pripreme.
Kako znate? Ja bih na vašem mjestu to prijavio nadležnim organima, pa nek' se oni bave tim.tutankamon1905 je napisao/la: ↑24 nov 2023, 21:46Niste namjestili nego dogovorili. Vi ste gospoda, ljepse se izrazavaj![]()
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Devedesetka je napisao/la: ↑24 nov 2023, 21:54Ova Tuzla je toliko šuplja u odbrani da je to barem za mene nesto neviđeno u ovoj ligi..
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 11 gostiju.