FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Jao, jao, iskreno pa sve sanse koje je Bajern Minshen imao je neka odbica od vaseg igraca, stvarno ccccccc golovi
kako je taj Bajern Minshen sretan pm.. 
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Interista di cuore
- Kontakt:
od udesa koji je imo pred utakmicu sa Chelseaom prosle sezone Cesar nije isti golman,ima bljeskova.dobar je na penalima al greske su sve cesce i cesce...evo sad je glavni i jedini krivac za 2 od 3 gola protiv Bayerna,dosta ga je vise !
Zadnja izmjena: Interista di cuore, dana/u 15 mar 2011, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Tesko se klubu kojeg Mourinho napusti, nadam se da ce dozivotno voditi Real Madrid.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Sto je glup ovaj trener Intera, pa covjece Boziji stavi na Robbena flaster i uzivaj... Kako je glup dvije utakmice Robben ih ubi po strani, kako ne bi kad ima prostora za izvoz. Stavi mu flaster i nek se pushi.... Ostali su bespomocni ba, Ribery nije stari Ribery.... Ne znam koliko trebas biti glup da ne uvidis odakle Bayern kreira 99 posto svojih akcija... Hah, svasta. Inter moze biti sretan sto je rezultat ovakav, trebali su gubit 2 - 3 razlike...
haha upravo tako,,sve bez veze stalno sreca ,,muce se protiv ovih nasi didova,,, a interu je vrije damalo podmladi ekipu previse staraca ima haj 1 do 2 ali ne 5 u pocetni,,,sneijder igra negdje na krilu ,,stankovic katastrofa,,,sve u svemu jako slabo,,Los_Blanos2 je napisao/la:Jao, jao, iskreno pa sve sanse koje je Bajern Minshen imao je neka odbica od vaseg igraca, stvarno ccccccc golovikako je taj Bajern Minshen sretan pm..
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Ma kriv je on za sva 3 golaInterista di cuore je napisao/la:od udesa koji je imo pred utakmicu sa Chelseaom prosle sezone Cesar nije isti golman,ima bljeskova.dobar je na penalima al greske su sve cesce i cesce...evo sad je glavni i jedini krivac za 2 od 3 gola protiv Bayerna,dosta ga je vise !
Ovi bavarski moderatori cim postavis post na njihovu temu tj.realnost, odma ti ga obrisu
Sve prilike stvorili zahvaljuci sreci
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 15 mar 2011, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Ko je sretan ni u hali nije gladan.Los_Blanos2 je napisao/la:Ma kriv je on za sva 3 golaInterista di cuore je napisao/la:od udesa koji je imo pred utakmicu sa Chelseaom prosle sezone Cesar nije isti golman,ima bljeskova.dobar je na penalima al greske su sve cesce i cesce...evo sad je glavni i jedini krivac za 2 od 3 gola protiv Bayerna,dosta ga je vise !ebo kako stvaraju samo prilike, sve neka odbica od vasih stopera, igraju dodave sa njima
Ovi Bavarski moderatori cim postavis post na njihovu temu tj.realnost, odma ti ga obrisu![]()
Sve prilike stvorili zahvaljuci sreci, cuj dominacijaa jesu sretni..ccccccc
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- moustapha
- Kontakt:
Ne igra coek menadzera, objasni mu.juveboy je napisao/la:Sto je glup ovaj trener Intera, pa covjece Boziji stavi na Robbena flaster i uzivaj... Kako je glup dvije utakmice Robben ih ubi po strani, kako ne bi kad ima prostora za izvoz. Stavi mu flaster i nek se pushi.... Ostali su bespomocni ba, Ribery nije stari Ribery.... Ne znam koliko trebas biti glup da ne uvidis odakle Bayern kreira 99 posto svojih akcija... Hah, svasta. Inter moze biti sretan sto je rezultat ovakav, trebali su gubit 2 - 3 razlike...
#divovi
juveboy je napisao/la:Sto je glup ovaj trener Intera, pa covjece Boziji stavi na Robbena flaster i uzivaj... Kako je glup dvije utakmice Robben ih ubi po strani, kako ne bi kad ima prostora za izvoz. Stavi mu flaster i nek se pushi.... Ostali su bespomocni ba, Ribery nije stari Ribery.... Ne znam koliko trebas biti glup da ne uvidis odakle Bayern kreira 99 posto svojih akcija... Hah, svasta. Inter moze biti sretan sto je rezultat ovakav, trebali su gubit 2 - 3 razlike...
Evo recepta za igru protiv Barce.. "polijepiti" flastere na Iniestu, Xavija i Messija i nemaju šanse.
...što je više lome to je volim jače...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Leonardo gori od Rafe
koji lik ovaj Leonardo krampa prava,covjek nezna sta radi....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Wesleyy

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- L' Imperator
- Kontakt:
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Hajde jos 1 idemo
FORZZA INTER !
FORZZA INTER !
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
PAAANDEEEEVVVVVV
Jbt radujem se ko da igra Milan

Jbt radujem se ko da igra Milan
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
- L' Imperator
- Kontakt:
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
PANDEVVVVVVVVVVV
Nemogu da vjerujem da mi je vako drago sto inter prolazi !
FORZZA INTER !
Nemogu da vjerujem da mi je vako drago sto inter prolazi !
FORZZA INTER !
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
to tooooooo toooooooo ljubim ti qrac pandevu,,,
Goooooooooooolllllllll svaka cast Inter
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Čestitke, borba do zadnje minute, svaka čast zaista
Nogomet je igra u kojoj Švabe .... itd...

Nogomet je igra u kojoj Švabe .... itd...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Dušmani svaka ma čast

A sad ozbiljno, fkt mi je drago samo što je italijanski klub u pitanju
A sad ozbiljno, fkt mi je drago samo što je italijanski klub u pitanju
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 1 gost.