Ona lopta i asistencija za Čatakovića je umjetnost.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hasic, Kyeremeh, Peneranda, Andjusic, Ziljkic, Guliashvili (posudba). Gdje mislis to krilo ?_weella_ je napisao/la: ↑25 nov 2023, 00:42MODERNI NOGOMET = TRKA I AUTOMATIZMI
Svaka čast Simonu i Ibričiću, što su od ekipe složene da dobija na suhi kvalitet i mahalsku galamu i ho-ruk bez ikakvog plana u igri, dodali tri igrača i napravili sistem i ekipu koja protivnika uzima na presing, automatizme i uigrane akcije, sa mnogo trke svih 90 minuta. A tek su počeli…
Ovo će na proljeće uz Božiju pomoć i zdravlje svih aktera i strpljenje onih na tribinama i još barem 1-2 nova terena (Široki/Doboj) izgledati evropski.
Mišljenja sam da nam treba samo jedno krilo (pa makar i u rotaciji) i POUZDAN štoper (Aničić je za ovu ligu vrhunski igrač ali nisam siguran koliko mogu ta koljena izdržati).
Šahinovića se može istrpiti, garantujem.
Ziljka sumnjam da će igrat, Guliashvili je na posudbi do kraja sezone, ali i tako nema potrebe za još jednimthebain666 je napisao/la: ↑25 nov 2023, 09:45Hasic, Kyeremeh, Peneranda, Andjusic, Ziljkic, Guliashvili (posudba). Gdje mislis to krilo ?_weella_ je napisao/la: ↑25 nov 2023, 00:42MODERNI NOGOMET = TRKA I AUTOMATIZMI
Svaka čast Simonu i Ibričiću, što su od ekipe složene da dobija na suhi kvalitet i mahalsku galamu i ho-ruk bez ikakvog plana u igri, dodali tri igrača i napravili sistem i ekipu koja protivnika uzima na presing, automatizme i uigrane akcije, sa mnogo trke svih 90 minuta. A tek su počeli…
Ovo će na proljeće uz Božiju pomoć i zdravlje svih aktera i strpljenje onih na tribinama i još barem 1-2 nova terena (Široki/Doboj) izgledati evropski.
Mišljenja sam da nam treba samo jedno krilo (pa makar i u rotaciji) i POUZDAN štoper (Aničić je za ovu ligu vrhunski igrač ali nisam siguran koliko mogu ta koljena izdržati).
Zaboravio sam dodati za Ziljkica da je pod upitnikom, svejedno ostao ili ne, nema potrebe gomilati igrace, a pogotovo ne na pozicijama gdje smo vec popunjeni.mnon46 je napisao/la: ↑25 nov 2023, 09:49Ziljka sumnjam da će igrat, Guliashvili je na posudbi do kraja sezone, ali i tako nema potrebe za još jednimthebain666 je napisao/la: ↑25 nov 2023, 09:45Hasic, Kyeremeh, Peneranda, Andjusic, Ziljkic, Guliashvili (posudba). Gdje mislis to krilo ?_weella_ je napisao/la: ↑25 nov 2023, 00:42MODERNI NOGOMET = TRKA I AUTOMATIZMI
Opet ne čitaš.. Ovo je realna brojka, ovo su ljudi koji će ići na utakmice po bilo kakvim vremenskim uslovima, bilo kakvi da su rezultati itd. Na ovo, dodaš još stotinjak ljudi koji nisu mogli stići zbog posla i ljude koji redovno dođu iz manjih mjesta. Ostalo su derbi i Evropa navijači, kojima treba hype da odu na utakmicu, kojima smeta što je hladno, što je kiša, što nije natkriveno, što će prije ostati u toplom domu itd. Ja bih volio da je ostao termin večeras u 20:45, ali ne određujemo mi.AVNOJ je napisao/la: ↑25 nov 2023, 09:54Ne znam samo zašto ste se dohvatili posjete. Po meni sasvim solidno ako je 3200. Nike mi jasno kako uopšte možete pisati da je neko veći ili manji navijač ako je bio juče na utakmici.
Poslje faxa kad sam dobio prvi pravi dobro plaćen posao sigurno 5 godina nisam niti jednu utakmicu propustio al jednostavno dođe život i shvatiš da ima puno važnijih stvari od nogometa i Sarajeva. Ta sad priča samo su pravi navijači juče bili je totalna pušiona.
Navijač si kad kupiš člansku i sezonsku kartu to je osnovna podrška klubu pa tek onda sve ostalo.
Ne slazem se, potcjenjujete brojke. Nas prosjek je 10 hiljada po utakmici, prosjek!GalileoGalilei je napisao/la: ↑25 nov 2023, 10:22Opet ne čitaš.. Ovo je realna brojka, ovo su ljudi koji će ići na utakmice po bilo kakvim vremenskim uslovima, bilo kakvi da su rezultati itd. Na ovo, dodaš još stotinjak ljudi koji nisu mogli stići zbog posla i ljude koji redovno dođu iz manjih mjesta. Ostalo su derbi i Evropa navijači, kojima treba hype da odu na utakmicu, kojima smeta što je hladno, što je kiša, što nije natkriveno, što će prije ostati u toplom domu itd. Ja bih volio da je ostao termin večeras u 20:45, ali ne određujemo mi.AVNOJ je napisao/la: ↑25 nov 2023, 09:54Ne znam samo zašto ste se dohvatili posjete. Po meni sasvim solidno ako je 3200. Nike mi jasno kako uopšte možete pisati da je neko veći ili manji navijač ako je bio juče na utakmici.
Poslje faxa kad sam dobio prvi pravi dobro plaćen posao sigurno 5 godina nisam niti jednu utakmicu propustio al jednostavno dođe život i shvatiš da ima puno važnijih stvari od nogometa i Sarajeva. Ta sad priča samo su pravi navijači juče bili je totalna pušiona.
Navijač si kad kupiš člansku i sezonsku kartu to je osnovna podrška klubu pa tek onda sve ostalo.
Glupo je više pričati o tome, onaj ko hoće nađe način, onaj koji neće nađe izgovor i to je sva suština. Gledam jučer na zapadu nekoliko starijih ljudi, koji su došli da gledaju, a ne kao ove mlade generacije, sve pickica do pickice.
Jedan drug mi dođe iz Hrasnice, drugi iz Ilijaša, a ovaj sa Koševskog nije. Šta da ti pričam dalje.skullcrusher je napisao/la: ↑25 nov 2023, 10:40Nema veze mozda ja serem ali brate mili kafana pored stadiona krcata u toku tekme, zar je tesko da se dodje na stadion koji je ni 50 metara od te kafane, meni je to totalno neshvatljivo ali dobro nek radi ko sta hoce
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, boki86, bosnas_, mosarajvosa83, N3R3D, skoJaa, Tatamata1946, THEC, Velaxsa i 121 gost.